Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Paranoid Androgynoid
season 6 still: :partibrejker: :devil:

Slika

definitivno me nece zanimati da pogledam kako ce se ova dinastija zavrsiti.. bljak!

videla sam i ja ovo,napusia sam shane :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
zasto..ja bas jedva cekam da vidim SHANE I JENNY..SHENNY.YEEEEEEEEEEEY:blush:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by unic0rn
ja sam pocheo da gledam L word na fox life-u (neko mi rece da su to matore epizode) i totalno je zabavno.

s tim sto se svaki put ischudjavam kako ona mala crnka izabere onu karakondzulu (dodushe, fensi karakondzulu) umesto slatkog plavushana :love:

jel zna neko otprilike dokle je to na fox life-u stiglo i kolko jos ima?
Ja mislim da je to jos prva sezona, krenuli su otpocetka, znaci ima jos puno :cheer: Ono sto mene plasi je sto sinoc nije bilo epizode... nadam se da to ne znaci da prekidaju :( :mad: A ja taman ubedila Mazu da gleda seriju...

Jao a meni je Marina bas zanimljiva, bas razumem Jenny kako ne zna sta ce sa sobom i kome da se okrene :giggle:
Korisnikov avatar
By scout_finch
od 10.12. pocinje 2. sezona na foks lajfu. videla sam neku najavu.valjda.:praznoglavi:
Korisnikov avatar
By anche
@olga
pa nisam bas sigurna - nadam se ce u stilu prave sapunice i da je ozive :giggle:

nego - da li ce to max, koji se konacno oseca kao pravi muskarac u gej vezi, da zatrudni!? :lol:
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by maka
season 6 still: :partibrejker: :devil:

Slika

definitivno me nece zanimati da pogledam kako ce se ova dinastija zavrsiti.. bljak!

videla sam i ja ovo,napusia sam shane :smeh: :smeh:
:drama: ovo bas i nije trebalo da se desi...

pa jos malo do 18.januara :chestram:
Korisnikov avatar
By Dzi
a sta ce biti sa Jenny?
Korisnikov avatar
By Dina
Jao pa nemojte da pricate sta ce se dogadjati... Prvo sam saznala da Dejna umire pa sad Jenny, uopste mi nece biti interesantno da gledam seriju :durenje:
By Swanheart
season 6 still: :partibrejker: :djavo:

Slika

zbog ovoga cu ti prepricati prvu epizodu koju ne stignes da odgledas pre mene :djavo:
Korisnikov avatar
By starky
samo da manje pricaju nego u najavama i da ima vise sexa (a da se Shane ne skida) i bice ok...:molise:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
A brate, sto su sad ove dve morale da sesmuvaju...sta kao dve lezbejke ne mogu da budu drugarice i da zive zajedno, a da se ne pojebu....a u q!
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
i STA SAD, POBICE SVE LIKOVE U SERIJI, SVE LEZBEJKE MORAJU DA UMRU...!
E Necu vise da gledam!!!!!
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Dina
Ukinuli seriju :rida:
ko-sta-gde? wtf
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by maka
Ukinuli seriju :rida:
ko-sta-gde? wtf
Na Fox life-u, nema je, u tom terminu ide "Ruzna Beti"... ali Scout finch rece posle:

Originally posted by scout_finch
od 10.12. pocinje 2. sezona na foks lajfu. videla sam neku najavu.valjda. :praznoglavi:
:yay:
Korisnikov avatar
By Minie
L Word season 6 promo poster
Slika
By Garbo
Jao a meni je Marina bas zanimljiva, bas razumem Jenny kako ne zna sta ce sa sobom i kome da se okrene :giggle:
Marina mi je totalno antipatican lik. Ne vidim da ima ulogu u seriju osim sto je slika bez tona koja se muva naokolo sa transparentom "nedodirljive". Bar da je imala psiho-fizicki habitus nedodirljive...

Misliiim...ponekad usta se otvaraju i da bi covek razmenio koju recenicu...po mogucnosti prosirenu...

:sladoled:
Korisnikov avatar
By Dina
Marinu su bas napravili da privlaci i pamecu (tj cesto je govorila o pesnicima, umetnosti i sl zbog cega je Jenny kao spisateljica i pala na nju, izmedju ostalog) i seksepilom i tom nedodirljivoscu, bar tako sam je ja dozivljavala.

Ali izgleda je sada poslase na onaj svet... ili kao povredjena je ali je nema vise u seriji :(

Recimo meni je najantipaticnija Sejn, ona mi deluje bas tako kako si ti oslikala Marinu.
By Garbo
Marinu su bas napravili da privlaci i pamecu
Ocito je da je njena uloga tako zamisljena ali nesto im je promaklo pa nije ispalo kako treba.

Sto se tice Shane ona je druga prica za sebe. Odavno predzvakan lik koji j... sve sto izgleda kao zensko...vec sam sve to negde videla.

`Najnormalniji` lik u celoj toj rapsodiji po meni je Dana. I kao u svakom losem holivudskom blockbuster-u tako i ovde `najnormalnija` mora da ode...
Korisnikov avatar
By Dina
Opet nema serije danas :mad:

Taj kanal me izludjuje... mogli bi da napisu kad je i kojim danima i da ne prekidaju kad pocnu da daju... i da ne daju dva puta prvi serijal... dobro sad najzad odmakose na drugi, samo ako uspemo da odgledamo. Ja ne gledam toliko ali Maza prati taj fox life i kaze da tako rade i za drugim serijama... grrrrr...

:mad:
Korisnikov avatar
By scout_finch
pa sad kad je poceo novi serijal valjda daju samo jednu epizodu nedeljno,sredom u deset. svaki dan daju samo serije koje repriziraju.
Korisnikov avatar
By Dina
A tako... onda je to razlog, hvala... Ja mislila da je kao i do sad - svaki dan, pa se iznervirala...
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 56
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!