Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
dobila sam linkove... prestanite da me bombardujete u2uovima sada :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by maka
Originally posted by Kittrie

@ beba kit (: , o kome pricas,ko je tako idealan,zelim da vidim!
hahhahha,
a jel OVO sad za mene?

hbga, ja se ponasam ko da jeste.
pa kako KO?? to se vidi sa kilometar.

ona brineta za zelenim ocima, zove se LOU koliko se secam, extra zgodna riba sto je u prvoj epizodi plakala u wc-u sto je ostavio decko, upoznala se sa tess (onom dugokosom plavusom) i smuvale se, pa 2. epizoda pocinje tako sto ex-strejterka dozivljava orgazam, bla bla, i onda se na kraju epizode opet sexaju, ali napokon je strejterka AKTIVNA lezbejka.
i TAKOOOOOOO je napaljena !!! ono je gluma za oskara !! :yes:
:pucaodsmeha:

bre ,dzabe si mi objasnjavala,sto ne citas temu,pre sek sam napisala da cu tek veceras da odgledam prvu epizodu :)

ali hvala :D

idem da vidim valja li sta,ali ne volim zelene oci,imam vrlo cudan ukus...
ma videcemo :)
javljam
sori, strejterka mi pomutila moUzak :lood:

e pa..
dopada mi se i modelsica iz prve epizode, prva scena, jebe se sa fotografkinjom (frenki), mada je i ona zgodna brineta sa plavo/zelenim ocima, ja ih volim jbga.

i ja sam brineta i imam zelene oci, nemoj sad da se prozivamo, i dalje sam osetljiva. :lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by bas bleu

gde da pocnem:

skracena perspektiva

pamucne gacice (jer su bas to!)

flatits

izraz lica

ni valjanje u plicaku ne moze da ovo napravi na seksi.

You're forgetting the beyond lame navel piercing.

Aj sto je so last decade, nego...koja jos goldstar dajkaca ima to cudo sa fejk kristalima na pupku?!? :wtf:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by jovanabeograd

You're forgetting the beyond lame navel piercing.

Aj sto je so last decade, nego...koja jos goldstar dajkaca ima to cudo sa fejk kristalima na pupku?!? :wtf:
E sad naprosto moram da napravim ovaj off:

Nije mi jasno ko to uopste busi sebe i prisinguje svugde SAMO I CISTO radi mode, eto samo zato sto je to IN u tom trenutku??? Zar su oziljci koji ostaju nakon toga zaista vredni "trenutne mode"?

Ili, eto, ako je trenutno u modi tetoviranje jedne cele ruke, hocemo li stajati u redu ispred "Sindjela" da se sve/i istetoviramo?

Silly me, ja mislila da to ljudi rade zato sto im se taj detalj na sebi, tattoo ili piercing i zaista, vec dugo vremena, dopada...

Istini za volju, ja sam svoj pirsing sa pupka skinula, ali ne zato sto je to "so last decade", vec zato sto sada imam previse kilograma da bi to izgledalo lepo, i meni a i drugima, cenim...

I da, otkad je to navel piercing rezervisan samo za str8 zene? :neznam:

I jos jedno da, otkud tebi ideja da je doticna osoba goldstar? :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
hmm..
generalizujem: pirsing na pupku najcesce imaju str8 zene,
i to kurvestije po nekom mom iskustvu.

mada, oziris, imas pravo u dosta stvari, u politiku se baci odmah !!

i da ne zaboravim:
NAPALJENA STREJTERKA :bale: :bale: :bale:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Oiii, eaaaaasy :cigareta:

Zeno, mislim da si nesto pogresno shvatila. Jovana nema apsolutno nista protiv busenja po Sindjelu, ali ima protiv fejk Swarovski pirsinga. Ajde, priznaj da je gadan.

:giggle:

A sad Q&A.

A1: To je verovatno moja predrasua. Kad vidim devojku sa pirsingom na pupku, znam da nemam sanse :placko:

A2: Goldstar? Imam glazgovske izvore :pervert:
Korisnikov avatar
By Galateja
Frenki - Nisam gledala L Word, sem pojedinih klipova koje su kačili na Jutjub. Slažem se da je lik Frenki kreiran po uzoru na Šejn, ali meni je Frenki kudikamo privlačnija. Šejn ima prazan pogled, Frenki neku dubinu u onim plavim očima uokvirenim crnim kreonom. Njena preduzimljivost je takva da dok gledaš seriju nehotično raširiš noge. Dakle, ubedljiva je. U emocionalnom rascepu je, ali ko je to danas pa emocionalno celovit?!

Cut - Stabilno privlačna osoba. Pod tim mislim da je od onih 'za voleti'. Dopada mi se njen stil oblačenja. A i ima slovensku melanholiju u kojoj se mogu prepoznati.

Tes - Nije mi se dopala ninajednom nivou. Ne volim taj tip devojaka sa životnom filozofijom u se, na se i podase. Ima dozu histerije i trapavosti koja je deo Almodovarovih junakinja. Mene nervira takav uticaj estrogena na žene.

Manekenka - Privlačnija od Tes, ali takođe podložna negativnoj strani estrogena. Ne volim neodlučne.

Policajka - Nedovoljno razrađen lik. Meni vrlo neprivlačna.

Kleptomanka - Nedovoljno razrađen lik. Meni je privlačna. Volim upadljivost.

Samocitiraću se kad odgledam narednu epizodu, ako bude bilo kakvih promena. :D

Mogle bi i vi napisati kako koju vidite.
Korisnikov avatar
By maka

@ beba kit (: , o kome pricas,ko je tako idealan,zelim da vidim!
hahhahha,
a jel OVO sad za mene?

hbga, ja se ponasam ko da jeste.
pa kako KO?? to se vidi sa kilometar.

ona brineta za zelenim ocima, zove se LOU koliko se secam, extra zgodna riba sto je u prvoj epizodi plakala u wc-u sto je ostavio decko, upoznala se sa tess (onom dugokosom plavusom) i smuvale se, pa 2. epizoda pocinje tako sto ex-strejterka dozivljava orgazam, bla bla, i onda se na kraju epizode opet sexaju, ali napokon je strejterka AKTIVNA lezbejka.
i TAKOOOOOOO je napaljena !!! ono je gluma za oskara !! :yes:
:pucaodsmeha:

bre ,dzabe si mi objasnjavala,sto ne citas temu,pre sek sam napisala da cu tek veceras da odgledam prvu epizodu :)

ali hvala :D

idem da vidim valja li sta,ali ne volim zelene oci,imam vrlo cudan ukus...
ma videcemo :)
javljam
sori, strejterka mi pomutila moUzak :lood:

e pa..
dopada mi se i modelsica iz prve epizode, prva scena, jebe se sa fotografkinjom (frenki), mada je i ona zgodna brineta sa plavo/zelenim ocima, ja ih volim jbga.

i ja sam brineta i imam zelene oci, nemoj sad da se prozivamo, i dalje sam osetljiva. :lol:
uf uf uf strejterka je jako hot,bila si upravu! malo mi nesto fali u njenom osmehu,ali svejedno bih je zasmejavala :smeh:
Korisnikov avatar
By Oziris

Oiii, eaaaaasy :cigareta:

Zeno, mislim da si nesto pogresno shvatila. Jovana nema apsolutno nista protiv busenja po Sindjelu, ali ima protiv fejk Swarovski pirsinga. Ajde, priznaj da je gadan.

:giggle:

A sad Q&A.

A1: To je verovatno moja predrasua. Kad vidim devojku sa pirsingom na pupku, znam da nemam sanse :placko:

A2: Goldstar? Imam glazgovske izvore :pervert:
Zeno, nema tu easy, jerBO nije bilo ni onog hard dela :lol:

Eto, moracu da te razocaram, meni NIJE gadan, ali ga ni ne vidim dovoljno da bih rasudjivala... Sta vise, pirsing nisam ni primetila, gledala sam u druge kvalitete, vise fizionomske prirode... :lol:

A sad Q&A.

A1: Verovatno je tvoja predrasuda. JA licno sam imala pirsing, a ja nisam strejt ni u nagovestaju. :smeh: A i gomila mojih prijateljica, poznanica, whatever ima pirsing, a NISU sve one strejt. :)

A2: Liar. ::njanjanja:
By J...
Originally posted by Galateja
Frenki - dok gledaš seriju nehotično raširiš noge.
:yes: so you don't puke all over yourself.

Uzas. :smeh:

Koliko sam primetila, Frenki ima iks noge, inace sasvim lepo izgleda ako naravno zanemarimo njen karakter i fenomen PUP u roku od 10sekundi, kako ga je Kittrie nazvala, kao i to sto imam utisak da neke izraze lica potpuno kopira od Sejn. I kad se to sve oduzme, videcemo koliko ce ostati. :misli:

Tes i strejterka su mi bile vrlo simpaticne i zanimljive obe narocito na gomili. Ali mi se cini da cu uskoro poceti da sazaljevam Tes.

Cat ili kako se vec zove nemam pojma :lol: mi je antipaticna zbog frizure.

Policajka, ne znam sta da kazem, nekako mi je cudan lik. Cini mi se da ako uskoro bude pocela da se smeje, nestace sva ta njena "harizma" na koju su vidim mnoge vec pale. Kao da je razlog njene neobicne pojave bas to sto jos uvek nije pokazala neku jacu emociju ni na licu ni u glasu. Deluje hladno i mirno.

Kleptomanka - pravi izbor za Frenki, bas joj takva treba. :yes: I pored brojnih sumnji ja ipak mislim da nije muskarac u pitanju.
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by J...

Cini mi se da ako uskoro bude pocela da se smeje, nestace sva ta njena "harizma" na koju su vidim mnoge vec pale.
A, pa nasmeje se ona pokatkad, kad je za to momenat i kad je to primereno. :sweet:

I bas mi deluje uravnotezeno i stabilno, a ja to VOLEM kod zena. :love:

(Nadam se da je nece unakazati kao sto su Helenu u L wordu...)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ovo ces morati da mi objasnis, little one.
Da li je upravo fejk kristal nepremostiva znacenjska jedinica?
Ili je kontekst pirsovanog pupka nesaobrazan sa goldstar dajkacama?

EDIT: Procitala sam tvoju osudu fejk kristala. :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by J...

Uzas. :smeh:

Ali mi se cini da cu uskoro poceti da sazaljevam Tes.

Cat ili kako se vec zove nemam pojma :lol: mi je antipaticna zbog frizure.

.

Kleptomanka - pravi izbor za Frenki, bas joj takva treba. :yes: I pored brojnih sumnji ja ipak mislim da nije muskarac u pitanju.
Jaoooo :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Galateja
Meni ovo nije ni najmanje smešno. Nešto gore i zlobnije nisam pročitala od kada sam se registrovala na ovaj forum. Bitno je da smo svi mi ovde kao sa modnih revija, a na druge treba povraćati. :bljak:
Korisnikov avatar
By bas bleu
mislim da nisi u pravu. veoma je smesno. za one sa smislom za humor bar.

a to sto ti odmah dovodis moj komentar u vezu sa izgledom, naravno, govori o tebi.

(jel ovo zlobnije i gore a a?) :)
Korisnikov avatar
By Galateja

mislim da nisi u pravu. veoma je smesno. za one sa smislom za humor bar.

a to sto ti odmah dovodis moj komentar u vezu sa izgledom, naravno, govori o tebi.
Dovodim u vezu sa devojkom prema kojoj sam iskazala verbalno simpatije i koja je ničim zasluženo povezana sa povraćanjem. Jeste duhovito sa intelektualne strane, ali sa one humanističke mi je nekako bezveze.
Korisnikov avatar
By m..
meni je pisring potpuno promakao, doduse oce to tako kad gledas uz rakiju sa jos 7-8 zena koje torocu. sad sam poskidala pa cu natenane da gledam. pa cu da vam kazem.
Korisnikov avatar
By acid drop
mene baš zanima da li će frenki razrešiti onu misteriju. :hypno:
to mi je najzanimljiviji deo serije :lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!