Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by makasori, strejterka mi pomutila moUzak
Originally posted by Kittrie
Originally posted by makahahhahha,
@ beba kit (: , o kome pricas,ko je tako idealan,zelim da vidim!
a jel OVO sad za mene?
hbga, ja se ponasam ko da jeste.
pa kako KO?? to se vidi sa kilometar.
ona brineta za zelenim ocima, zove se LOU koliko se secam, extra zgodna riba sto je u prvoj epizodi plakala u wc-u sto je ostavio decko, upoznala se sa tess (onom dugokosom plavusom) i smuvale se, pa 2. epizoda pocinje tako sto ex-strejterka dozivljava orgazam, bla bla, i onda se na kraju epizode opet sexaju, ali napokon je strejterka AKTIVNA lezbejka.
i TAKOOOOOOO je napaljena !!! ono je gluma za oskara !!
bre ,dzabe si mi objasnjavala,sto ne citas temu,pre sek sam napisala da cu tek veceras da odgledam prvu epizodu
ali hvala
idem da vidim valja li sta,ali ne volim zelene oci,imam vrlo cudan ukus...
ma videcemo
javljam
Originally posted by bas bleu
gde da pocnem:
skracena perspektiva
pamucne gacice (jer su bas to!)
flatits
izraz lica
ni valjanje u plicaku ne moze da ovo napravi na seksi.
Originally posted by IriS
dobila sam linkove... prestanite da me bombardujete u2uovima sada
Originally posted by maka
Originally posted by jovanabeogradE sad naprosto moram da napravim ovaj off:
You're forgetting the beyond lame navel piercing.
Aj sto je so last decade, nego...koja jos goldstar dajkaca ima to cudo sa fejk kristalima na pupku?!?
Originally posted by Galatejaso you don't puke all over yourself.
Frenki - dok gledaš seriju nehotično raširiš noge.
Originally posted by Kittrieuf uf uf strejterka je jako hot,bila si upravu! malo mi nesto fali u njenom osmehu,ali svejedno bih je zasmejavala
Originally posted by makasori, strejterka mi pomutila moUzak
Originally posted by Kittrie
Originally posted by makahahhahha,
@ beba kit (: , o kome pricas,ko je tako idealan,zelim da vidim!
a jel OVO sad za mene?
hbga, ja se ponasam ko da jeste.
pa kako KO?? to se vidi sa kilometar.
ona brineta za zelenim ocima, zove se LOU koliko se secam, extra zgodna riba sto je u prvoj epizodi plakala u wc-u sto je ostavio decko, upoznala se sa tess (onom dugokosom plavusom) i smuvale se, pa 2. epizoda pocinje tako sto ex-strejterka dozivljava orgazam, bla bla, i onda se na kraju epizode opet sexaju, ali napokon je strejterka AKTIVNA lezbejka.
i TAKOOOOOOO je napaljena !!! ono je gluma za oskara !!
bre ,dzabe si mi objasnjavala,sto ne citas temu,pre sek sam napisala da cu tek veceras da odgledam prvu epizodu
ali hvala
idem da vidim valja li sta,ali ne volim zelene oci,imam vrlo cudan ukus...
ma videcemo
javljam
e pa..
dopada mi se i modelsica iz prve epizode, prva scena, jebe se sa fotografkinjom (frenki), mada je i ona zgodna brineta sa plavo/zelenim ocima, ja ih volim jbga.
i ja sam brineta i imam zelene oci, nemoj sad da se prozivamo, i dalje sam osetljiva.
Originally posted by jovanabeogradZeno, nema tu easy, jerBO nije bilo ni onog hard dela
Oiii, eaaaaasy
Zeno, mislim da si nesto pogresno shvatila. Jovana nema apsolutno nista protiv busenja po Sindjelu, ali ima protiv fejk Swarovski pirsinga. Ajde, priznaj da je gadan.
A sad Q&A.
A1: To je verovatno moja predrasua. Kad vidim devojku sa pirsingom na pupku, znam da nemam sanse
A2: Goldstar? Imam glazgovske izvore
Originally posted by J...A, pa nasmeje se ona pokatkad, kad je za to momenat i kad je to primereno.
Cini mi se da ako uskoro bude pocela da se smeje, nestace sva ta njena "harizma" na koju su vidim mnoge vec pale.
Originally posted by jovanabeogradOvo ces morati da mi objasnis, little one.
Aj sto je so last decade, nego...koja jos goldstar dajkaca ima to cudo sa fejk kristalima na pupku?!?
Originally posted by Orlando the Lady
Originally posted by jovanabeograd...........
EDIT: Procitala sam tvoju osudu fejk kristala.
Originally posted by jovanabeogradUpravo. Moj ima broj osam, Jovanice, na kurcu te nosam.
Nego, ukoliko me prizor gole Orlando ne vara, ti bese imas pirsing? Mislim, bez fejk kristala.
Originally posted by J...Jaoooo
Uzas.
Ali mi se cini da cu uskoro poceti da sazaljevam Tes.
Cat ili kako se vec zove nemam pojma mi je antipaticna zbog frizure.
.
Kleptomanka - pravi izbor za Frenki, bas joj takva treba. I pored brojnih sumnji ja ipak mislim da nije muskarac u pitanju.
Originally posted by bas bleuMeni ovo nije ni najmanje smešno. Nešto gore i zlobnije nisam pročitala od kada sam se registrovala na ovaj forum. Bitno je da smo svi mi ovde kao sa modnih revija, a na druge treba povraćati.
Originally posted by bas bleuMeni je ovo smešno i bez/van konteksta (o kom ne znam apsolutno ništa, a nešto mi se i ne da da se sad upoznajem).
Originally posted by bas bleuDovodim u vezu sa devojkom prema kojoj sam iskazala verbalno simpatije i koja je ničim zasluženo povezana sa povraćanjem. Jeste duhovito sa intelektualne strane, ali sa one humanističke mi je nekako bezveze.
mislim da nisi u pravu. veoma je smesno. za one sa smislom za humor bar.
a to sto ti odmah dovodis moj komentar u vezu sa izgledom, naravno, govori o tebi.
Originally posted by jovanabeogradmani se
Za ljubitelje kontroverznog pirsinga sa fejk kristalima.
http://www.afterellen.com/greatlezbritain/10-25-2010
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!