Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Tresh-grlAu, ovisno o debljini i duljini lajne, te kvalitetu supstancije i toga ko ju je i cime krstio, rizikujes da dodje do zamora materijala na genitalnom podrucju.Originally posted by Black Lady
I jedna hot riba + lajna spida...
Bas sada mislim, kakav bi mi sex bio sa tobom....
Tj devojkom odvaljenom od spida....
brz
Originally posted by m..Originally posted by Tresh-grlAu, ovisno o debljini i duljini lajne, te kvalitetu supstancije i toga ko ju je i cime krstio, rizikujes da dodje do zamora materijala na genitalnom podrucju.Originally posted by Black Lady
I jedna hot riba + lajna spida...
Bas sada mislim, kakav bi mi sex bio sa tobom....
Tj devojkom odvaljenom od spida....
brz
Drugim recima, kad te raskupusa onako odvaljena i puna entuzijazma, lele tebi.
Doduse, ja sam to govno 2 puta probala (trebalo je da bude veoma dorbog kvaliteta s obzirom na to ko mi ga je ponudio), efekti su bili blaga anksioznost i skrgutanje zubima (inace skrgucem, uglavnom u snu), sto se psihickog rada tice, jedva da sam ista zamjetila, samu sebe dovodim u takvo stanje kad ne spavam duze od 20 sati pa me opici adrenalin. Posle su me kutnjaci odvalili i na poslu sam se osecala cudno i upinjala da izgledam normalno (posto govno nije htelo da me pusti satima, iako sam uspela da spavam nekim polusnom), a onda sam se zajebala i popila kafu, Bila sam svoja tek kad sam se naterala da pojedem putero kiflu iz maxija i jogurt.
Ne razumem taj spid, uzmes govno da bi se osecao isto onako kako se osecas kad si veoma nervozan pred neki dedlajn.
Ajd lepo da uzmes tripcinu pa se nahaluciniras ko covek, ili mdma, pa ti dodje da grlis sve osim matorih radikala bez zuba, ili da na pajdu budes lala. Keve mi, posle ovog iskustva pre bih radila obedial.
Originally posted by Black LadyŠta mi prvo padne na pamet kada se upotrebi reč erotika?
Sta vam prvo padne na pamet kada se upotrebi rec erotika....?
Evo meni padne na pamet, gola zena... prekrivena tamnom svilom... u polu-zamracenoj sobi.....
Kako na vas utice....?
Originally posted by Galatejakako bih ja volela da budem Galateja na jedan dan
Erotiku čini niz senzualnih sitnica koje usporavaju vreme i teraju te da ga zaustaviš i čine (subjektivno) bitnim nešto što je objektivno prosečno, možda čak i prozaično.
Dakle, akcenat je na ličnom.
Erotika:
- kad Ejmi Vajnhaus jezikom dodiruje gornju usnu
- kada se sestre maze u Bergmanovom filmu Tišina
- scena u Faking Amal kada Agnes gleda grupnu fotografiju na kojoj je devojka u koju je zaljubljena (Elin) i stavlja ruku u pantalone
- Nabokovljev opis Lolitinog zavođenje Hamberta dok ona (još) nije svesna njegovog afiniteta
- muzika Enigme, naročito pesma Mea Culpa
- kad Gro Hamerseng postigne gol
- forhend dijagonale Sem Stozur
- vrisak Marije Šarapove prilikom servisa
Zatim niz maštarija i snova koji su moj i samo moj 'inventar'.
(...)
I niz intimnih sitnica koje ne bih da delim.
Originally posted by IriS
Originally posted by Galatejakako bih ja volela da budem Galateja na jedan dan
Erotiku čini niz senzualnih sitnica koje usporavaju vreme i teraju te da ga zaustaviš i čine (subjektivno) bitnim nešto što je objektivno prosečno, možda čak i prozaično.
Dakle, akcenat je na ličnom.
Erotika:
- kad Ejmi Vajnhaus jezikom dodiruje gornju usnu
- kada se sestre maze u Bergmanovom filmu Tišina
- scena u Faking Amal kada Agnes gleda grupnu fotografiju na kojoj je devojka u koju je zaljubljena (Elin) i stavlja ruku u pantalone
- Nabokovljev opis Lolitinog zavođenje Hamberta dok ona (još) nije svesna njegovog afiniteta
- muzika Enigme, naročito pesma Mea Culpa
- kad Gro Hamerseng postigne gol
- forhend dijagonale Sem Stozur
- vrisak Marije Šarapove prilikom servisa
Zatim niz maštarija i snova koji su moj i samo moj 'inventar'.
(...)
I niz intimnih sitnica koje ne bih da delim.
Originally posted by scout_finch
lepo zensko telo,ali ne skroz nago,vec sa ponekim komadom garderobe,i to da nije nesto tesno,vec neka majica par brojeva veca ili muske bokserice
acid drop napisao:shiny shinyjeste, da
shiny boots of leather
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!