Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
eto tako, sve sam ti rekla..
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Tresh-grl
Originally posted by Black Lady
I jedna hot riba + lajna spida...
Bas sada mislim, kakav bi mi sex bio sa tobom....
Tj devojkom odvaljenom od spida....

brz :lol:
Au, ovisno o debljini i duljini lajne, te kvalitetu supstancije i toga ko ju je i cime krstio, rizikujes da dodje do zamora materijala na genitalnom podrucju.
Drugim recima, kad te raskupusa onako odvaljena i puna entuzijazma, lele tebi.

Doduse, ja sam to govno 2 puta probala (trebalo je da bude veoma dorbog kvaliteta s obzirom na to ko mi ga je ponudio), efekti su bili blaga anksioznost i skrgutanje zubima (inace skrgucem, uglavnom u snu), sto se psihickog rada tice, jedva da sam ista zamjetila, samu sebe dovodim u takvo stanje kad ne spavam duze od 20 sati pa me opici adrenalin. Posle su me kutnjaci odvalili i na poslu sam se osecala cudno i upinjala da izgledam normalno (posto govno nije htelo da me pusti satima, iako sam uspela da spavam nekim polusnom), a onda sam se zajebala i popila kafu, Bila sam svoja tek kad sam se naterala da pojedem putero kiflu iz maxija i jogurt.

Ne razumem taj spid, uzmes govno da bi se osecao isto onako kako se osecas kad si veoma nervozan pred neki dedlajn.

Ajd lepo da uzmes tripcinu pa se nahaluciniras ko covek, ili mdma, pa ti dodje da grlis sve osim matorih radikala bez zuba, ili da na pajdu budes lala. Keve mi, posle ovog iskustva pre bih radila obedial.
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam Xtc-u.. ali necu da offtopicarim :)
By Tresh-grl
Originally posted by m..
Originally posted by Tresh-grl
I jedna hot riba + lajna spida...
Bas sada mislim, kakav bi mi sex bio sa tobom....
Tj devojkom odvaljenom od spida....

brz :lol:
Au, ovisno o debljini i duljini lajne, te kvalitetu supstancije i toga ko ju je i cime krstio, rizikujes da dodje do zamora materijala na genitalnom podrucju.
Drugim recima, kad te raskupusa onako odvaljena i puna entuzijazma, lele tebi.

Doduse, ja sam to govno 2 puta probala (trebalo je da bude veoma dorbog kvaliteta s obzirom na to ko mi ga je ponudio), efekti su bili blaga anksioznost i skrgutanje zubima (inace skrgucem, uglavnom u snu), sto se psihickog rada tice, jedva da sam ista zamjetila, samu sebe dovodim u takvo stanje kad ne spavam duze od 20 sati pa me opici adrenalin. Posle su me kutnjaci odvalili i na poslu sam se osecala cudno i upinjala da izgledam normalno (posto govno nije htelo da me pusti satima, iako sam uspela da spavam nekim polusnom), a onda sam se zajebala i popila kafu, Bila sam svoja tek kad sam se naterala da pojedem putero kiflu iz maxija i jogurt.

Ne razumem taj spid, uzmes govno da bi se osecao isto onako kako se osecas kad si veoma nervozan pred neki dedlajn.

Ajd lepo da uzmes tripcinu pa se nahaluciniras ko covek, ili mdma, pa ti dodje da grlis sve osim matorih radikala bez zuba, ili da na pajdu budes lala. Keve mi, posle ovog iskustva pre bih radila obedial.

Meni je spid podloga za sve,posle toga mogu da pijem,gutam exere,trodone.trove i smrchem koks,pajdo....whatever.

Jednostavno uz ds imam snage ko konj za bilo sta,idem gradom ne osecam noge,spika ide sama od sebe,ego mi je otishao kod svetog petra u nebesa,anksioznost pomeshana sa zadovoljstvom mi daju utisak da sam na sedmom nebu....

Jednostavno droga na kojoj svako deluje normalnije nego kad uzme nesto drugo a ne moze da izvali konkretan rad.
To je jednostavno gudra koja te izvoza i uchini da se osecas bolje.

Zbog toga je cela Amerika prepuna meth dzankija i to postaje gora epidemija nego bila koja druga gudra. :opatica:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Hm...setila sam se pesme od baba Madonne-Erotic... :D
I od Marte Savic-Erotica :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Galateja
Erotiku čini niz senzualnih sitnica koje usporavaju vreme i teraju te da ga zaustaviš i čine (subjektivno) bitnim nešto što je objektivno prosečno, možda čak i prozaično.
Dakle, akcenat je na ličnom.

Erotika:

- kad Ejmi Vajnhaus jezikom dodiruje gornju usnu
- kada se sestre maze u Bergmanovom filmu Tišina
- scena u Faking Amal kada Agnes gleda grupnu fotografiju na kojoj je devojka u koju je zaljubljena (Elin) i stavlja ruku u pantalone
- Nabokovljev opis Lolitinog zavođenje Hamberta dok ona (još) nije svesna njegovog afiniteta
- muzika Enigme, naročito pesma Mea Culpa
- kad Gro Hamerseng postigne gol
- forhend dijagonale Sem Stozur
- vrisak Marije Šarapove prilikom servisa

Zatim niz maštarija i snova koji su moj i samo moj 'inventar'.

(...)

I niz intimnih sitnica koje ne bih da delim.
Korisnikov avatar
By Mariška

Sta vam prvo padne na pamet kada se upotrebi rec erotika....?
Evo meni padne na pamet, gola zena... prekrivena tamnom svilom... u polu-zamracenoj sobi.....
Kako na vas utice....?
Šta mi prvo padne na pamet kada se upotrebi reč erotika?

Meni padne na pamet baletan, do pojasa u trikou (tj. u helankama ili hulahopkama), go od pojasa naviše, izdepiliranog tela, našminkanog lica, stoji ispred zida svog u ogledalima... U ogledalu se vidi njegovo lice i prednji deo tela. Ja stojim negde iza njega, i gledam ga otpozadi, onako malo iskosa...

Kako utiče na mene?

:njami:
Korisnikov avatar
By Blady
Ejmi Vajnhaus mi nikako nije eroticna gde god stavljaja jezik..
Korisnikov avatar
By bu
samo cu kazem sut ba erotica..hahah
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Galateja

Erotiku čini niz senzualnih sitnica koje usporavaju vreme i teraju te da ga zaustaviš i čine (subjektivno) bitnim nešto što je objektivno prosečno, možda čak i prozaično.

Erotika:

- scena u Faking Amal kada Agnes gleda grupnu fotografiju na kojoj je devojka u koju je zaljubljena (Elin) i stavlja ruku u pantalone
- Nabokovljev opis Lolitinog zavođenje Hamberta dok ona (još) nije svesna njegovog afiniteta

(...)

kako bih ja volela da budem Galateja na jedan dan :love:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by IriS
Originally posted by Galateja

Erotika:

(...)

kako bih ja volela da budem Galateja na jedan dan :love:

ahahahahahhahahhahahhahahhahahahahahahahahaha
dugo se ne nasmejah ovako :smeh: ,tj. od sinoc, al dugo bajka.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by scout_finch

lepo zensko telo,ali ne skroz nago,vec sa ponekim komadom garderobe,i to da nije nesto tesno,vec neka majica par brojeva veca ili muske bokserice :bale:

Sad sam se setila zasto te nisam muvala kad si dosla na forum.
Korisnikov avatar
By Galateja
Sad sam se setila šta mi je izrazito erotično: žene i mleko. Imam neku opsesiju sa mlekom i mlečnim proizvodima i kao korisnica i ovako. Strašno mi je erotično to posipanje i prosipanje, bilo kao u filmu Gorki mesec (Polanski) kada se junakinja poliva jogurtom ili u filmu Kratki film o ljubavi (Kišlovski) kada junakinja nehotično prospe mleko. Joj, kako volim ovaj film, Kišlovskog i gospođu Gracinu Zaplovsku! :hypno:

Obavezno pogledati klip! Iako je scena tužna, meni je neizmerno erotična i senzualna:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kSQVUaqc ... re=related[/youtube]
By Mazilica
njezin pogled, kad joj u ocima vidim da bi me pojela
Korisnikov avatar
By Blady
Kada mi okrene ledja dok se proteze...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
acid drop napisao:shiny shiny
shiny boots of leather
jeste, da
proganja me pesma vec mesec dana. gde god da u svom selu zakoracim, kad ono- velvet andergraund
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!