Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

lezbejski klanovi

ne, ne postoje :ozbiljan:
6
12%
postoje :flasher:
29
56%
nemam pojma, ja nisam odaWle :cul:
17
33%
By Çâðê_DUP
Originally posted by allexa37
:placko:
'de 'de..pa i sekspir je dosao na istu ideju :pegla:
Korisnikov avatar
By Minie
O, da....postoje!:evilgiggle:
By Çâðê_DUP
spoooky.. :duh:
By J...
Mnogo ste iskomplikovale ovu temu. Ja ovde nista ne razumem. :cekam:
Korisnikov avatar
By Delete
O da, postoje klanovi, nije toliko tesko uci u njih, koliko je tesko posle iscupati svoje ime iz prica i traceva po klanovima.
By J...
pitaj
necu da se blamiram :blenta:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by J...
pitaj
necu da se blamiram :blenta:
blama nema a i možeš pročitti na predhodne dvije stranice,sve ti piše.
By J...
[

blama nema a i možeš pročitti na predhodne dvije stranice,sve ti piše.
u tome i jeste problem-ne mogu sve to da citaaam!!! :lol:
Korisnikov avatar
By Modesty
aha
pa neznam,razmotrićemo tvoj slučaj,da li da ti objašanjavamo ili ne sa VELIKOM KOSMIČKOM VAGINOM i našom Vrhovnom Sveštenicom.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Nanny Ogg
Originally posted by m..
Imam neku svoju, uslovno receno, ekipu, s kojom se druzim, i koja se vremenom formirala, sasvim slucajno, tako sto je moja drugarica iz razreda krenula da se druzi sa nekim mojim drugaricama iz klabinga, pa je tu uletelo jos nekih ljudi sa faxova i drugih poznanika, u sustini svi smo se manje vise znali od ranije, pa smo se nekako povezali, jbg s;lican lajfstajl, slican pogled na svet i ostalo, logicno je. Ali veoma daleko od toga da je to neki zatvoren klan ili da se vidjamo svakodnevno ili da se vidjamo iskljucivo ekipno. Ja vecinu tih ljudi poznajem po 5-6 a godina, a neke i duze, a zateknu se tu negde i ljudi koje prvi put vidim. Inace svako tu ima i neku svoju zasebnu ekipu, a i te ekipe se preplicu, jebiga mali je grad. Prosto, kontam da bi se ti ljudi druzili i da se kroz to nije provukla gay prica. Tako da kontam da nisam deo nikakvog klana. Bar ne nekog zatvorenog. S druge strane znam jos brdo nekih ekipica sa strane, a znaju ih i ove moje pa se to tako preplice.
Inace sam naletala na te neke klanove, ili polu-klanove, uglavnom bih ih znala po jednu dve iz cele price, i to iz nekog drugog kontexta (tipa iz skole ili preko nekog od prijatelja, ili sam se muvala s nekim), i jebiga, ok bi mi bilo da popijem pice ili nesto slicno s njima (nikada nisam imala nikakvih problema sa klanovima, imala sam sa nekim individuama, jbg imala bih i da smo se sreli u chekaonici studentske poliklinike, nije vezano za pricu), nego ja prosto nisam lik koji ima potrebu da pripada nekoj grupi ili da se identifikuje, vise volim da budem svoja, pa ko me prihvati...Vise volim da sam autsajder. Evo sad kad razmisljam, imam ja vise tih ekipa, bar 3-4, razlicite, pa se nekad vise preplicemo nekad manje, a nekad se cesce vidjam s nekim, a nekad manje, nemam pojma, valjda znam dosta ljudi.
Bottom line je da ne volim da sam deo nikakvog klana, ni da se iskljucivo vidjam sa jednim te istim ljudima, niti volim da se grupisem sa nekim oko jedne stvari pa da prilagodjavam ostalo. Druzim se sa ljudima koji mi odgovaraju, bilo gay bilo strejt, ko naleti, i da druzim se sa nx raznih ekipa iz raznih kontexta, u kolicini koja mi odgovara, ni sa kim, osim mojih najblizih prijatelja na dnevnoj bazi. Uostalom tako imam mnogo vise slobode.
A kome odgovara i ko se ne oseca ograniceno vec zasticeno u klanu, pa nek izvoli, ja ne merem.

E tako :up:

minus studentska poliklinika (?)
studentska poliklinika mi je bila u tom momentu najrandom mesto da sretne s nekoga, eto moze omladinska zadruga :D
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by andjelat
Ja ne razumem zasto imate problem oko pravljenja
klubova, ujedinjavanja po bilo kom osnovu.

Pa sahisti imaju svoj klub gde se sastaju. A sahisti
sa Zvezdare ne gotive one sa Palilule.. ili Sahisti
iz Nisa, su cool sa Sahistima iz Kragujevca, ali ne vole
Sahiste iz Novog Sada.. bla bla..

Sasvim je prirodno da se ljudi udruzuju po raznim osnovama,
a prizvuk mistifikacije je uvek samo slag na tortu...
Tajni znakovi, tajna rukovanja, tajni simboli, tajne lokacije...

Zar to nije sipmaticno! Sasvim jedno fino zezanje!

Pa odna odredite bankara (onog koji cuva relikvije), pa
glavnu u lozi..

Koliko znam u Srbiji ne postoje masonske loze za zene,
dok u Britaniji ih ima.. zahvaljujuci kraljici..

Sta mislite da osnujemo ovde jednu? Zensku masonsku lozu,
za lez prizvukom i simbolikom.. Ionako je i njihov simbol
trougao, kao i nas... tako da nema neke velike razlike...

Ko je da se formira loza? Da izaberemo simbole, relikvije,
smislimo tajne znakove...

.. i nema.. izdaja se najstozije kaznjava!

Kanarinac postom!

:evilgiggle:
I onda bude "ako se ne ponasas tako i tako, i druzis sa sahistima iz kladova, ili nastavis da nosis wifebeaterke, ili bacis oko na nekog na koga se nego drugi lozi 8 meseci a nema muda da pridje, ne samo da si izbacena iz klana, nego cemo te zvati na fixni dok ti ukucani spavaju i praviti sacekuse, onako ekipno"

fuj bre, te klike, ta stada, ta uslovljenost.
Korisnikov avatar
By anche
aha. kanarinci i konjske glave su zapravo metafore za pravo zlostavljanje... :smug:

neko gore rece da su klanovi soooo ejtgrejderski ali onda se nametje pitanje zasto se, u nekim slucajevima, takvo ponasanje nastavlja i u 'zrelom' dobu? :beba:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Originally posted by m..
Originally posted by andjelat
Ja ne razumem zasto imate problem oko pravljenja
klubova, ujedinjavanja po bilo kom osnovu.

Pa sahisti imaju svoj klub gde se sastaju. A sahisti
sa Zvezdare ne gotive one sa Palilule.. ili Sahisti
iz Nisa, su cool sa Sahistima iz Kragujevca, ali ne vole
Sahiste iz Novog Sada.. bla bla..

Sasvim je prirodno da se ljudi udruzuju po raznim osnovama,
a prizvuk mistifikacije je uvek samo slag na tortu...
Tajni znakovi, tajna rukovanja, tajni simboli, tajne lokacije...

Zar to nije sipmaticno! Sasvim jedno fino zezanje!

Pa odna odredite bankara (onog koji cuva relikvije), pa
glavnu u lozi..

Koliko znam u Srbiji ne postoje masonske loze za zene,
dok u Britaniji ih ima.. zahvaljujuci kraljici..

Sta mislite da osnujemo ovde jednu? Zensku masonsku lozu,
za lez prizvukom i simbolikom.. Ionako je i njihov simbol
trougao, kao i nas... tako da nema neke velike razlike...

Ko je da se formira loza? Da izaberemo simbole, relikvije,
smislimo tajne znakove...

.. i nema.. izdaja se najstozije kaznjava!

Kanarinac postom!

:evilgiggle:
I onda bude "ako se ne ponasas tako i tako, i druzis sa sahistima iz kladova, ili nastavis da nosis wifebeaterke, ili bacis oko na nekog na koga se nego drugi lozi 8 meseci a nema muda da pridje, ne samo da si izbacena iz klana, nego cemo te zvati na fixni dok ti ukucani spavaju i praviti sacekuse, onako ekipno"

fuj bre, te klike, ta stada, ta uslovljenost.

Jeste... osim ako ti nisi br. 1 .. onda ti je sve potaman..

Kalif umesto kalifa..

:protest:

Kad jednom osetis duh slobode, niko te nikada nece
moci uvuci u bilo sta... kreativni duh je stit od ponavljanja
svakodnevnih rituala na isti nacin.

Verujem da postoje asocijacije koje su tu da samo i iskljucivo
pomazu jedni drugima, i ne uslovljavaju nista..
(osim da drugome ne cinis zlo)...
Korisnikov avatar
By m..
hahahaha, dok ne dodje do toga.

neka hvala, radije cu ceo zivot biti outsider nego da neko ocekuje da radim to i to i budem to i to.
Korisnikov avatar
By maribia
Originally posted by anche

ako si u klanu, cini ti se da imas simpa drustvance koje nikako nije nesto zatvorenog tipa, i ti imas slobodicu da leprsas kao leptir do druih cvetitja.

ako si van, onda ti se cini da je to sto posmatras zatvorena klika

Ja sam bial u tome sto se ovde naziva klan. I nije istina da bas mozes da se druzis sa osobama koje se ne druze sa ostalima koje su u tvom drustvu. Mislim, tesko je to sad nesto definisati jasno ali vrlo dobro znam kako sam se osecala prilikom jednog takvog pokusaja.

Dobila sam predavanje o tome kako ta-i-ta nisu bas zdrave, kako nisu ovo, nisu one. Te su glupe, te su nepismene, te podjebavanje tipa: 'a sta sad si se zaljubila' i slicno :mete:

Znam da mi je jako tesko bilo, ali sam istovremeno bila svesna da nemam druge drugarice i da cu ostati sama ukoliko se posvadjam sa njima i onda sam ostajala tu.

Onog trenutka kad sam skupila snagu i rekla 'Ne' nasla sam se van i zaista je istina da to jeste zatvorena klika koja se hrani sopstvenim nesigurnostima, ima interne sale koje umeju da budu vrlo zlobne i uglavnom su uperene na osobe van 'klana'.

Isto tako, ovaj klan u kojem sam ja bila se odrzavao tako sto je funkcionisalo po sistemu redovnih (cak i svakog dana!) druzenja i okupljnja nas cetiri-pet i raspredanja istih i vec prezvakanih prica u nedogled. Jedna je govorila da ne moze da zivi bez toga :hypno:

Nije da je bilo bez priprema ali prva bolja prilika koja se ukazala i ja sam iskoristila to da pobegnem odatle i, uprkos usamljenosti i svim drugim sta dolazi iz toga - bolje mi je ovako.

Sada cujem da je taj 'moj' bivsi klan u dobrim odnosima sa drugim lezbejkama u gradu koje su u vreme mog boravka tamo nazivale najraznoraznijim imenima, vredjale, podsmevale se, i shvatam kolika je kolicina licemerja tu prisutna .

Jednom sam verovala da su mi iskrene prijateljice sa kojima delim tajne, sa kojima sam jaca i 'bezbednija' ali mi je odavno postalo jasno da to nije istina.

Sada mogu reci da sam zrelija, svesnija ljudskih osobina i mnogo, mnogo srecnija. Nije mi potrebno da se hranim svakodnevnim trucanjima besposlenih i besmislenih osoba :yes:

A valjda sve to ide u radni staz i pripada fazi odrastanja. :leviathan:
Korisnikov avatar
By EYA
ne znam za klanove, al ja sam clanica sekte, tacnije, asexulane sekte skakavaca :eya: :eya: :eya:

skaci sa nama
Korisnikov avatar
By Modesty
Joj vrlo rado ali ja sam članica LEZBOLAHA ;)
Korisnikov avatar
By EYA
a vi iz lezbolaha ne smete da se druzite sa skakavcima ? :freddy:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
I sta se desava sa mojom prijavom?

Ja sam jos onomad predala knjizicu.. i sta sada?

Dokle da cekam?

A.. ovde u cekaonici kaslju, sede razni...

Kad dolazi glavna kljucarka?

Stvarno nema smisla...

Bar vi treba da ste organizacija na najvisem nivou...

Uh..
Korisnikov avatar
By EYA
dodji tetka andjo u skakavce, mi sve primamo :grouphug:

p.s. cula sam za vranjanku , jos se smejem kad pomislim :giggle: extra je fora :up:
Korisnikov avatar
By Modesty
LEZBOLAH svuda i nigdje .Alfa i Omega........sada si na iskušenju,samo najbolji,najustrajniji i najači mogu se zvati IMENOM NAŠIM:
Korisnikov avatar
By hush
KLANOVI NE POSTOJE.
POSTOJE DRUSTVANCA KOJA SE SPECIFICNO PONASAJU, RAZLICITO, BAS KAO STO JE SVAKO OD NAS INDIVIDUA ZA SEBE.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by hush
KLANOVI NE POSTOJE.
POSTOJE DRUSTVANCA KOJA SE SPECIFICNO PONASAJU, RAZLICITO, BAS KAO STO JE SVAKO OD NAS INDIVIDUA ZA SEBE.
:up:

ima ljudi kojima je potreban taj neki osecaj pripadanja, i spremni su da zrtvuju svoju individualnost donekle zbog istog.
ali klanovi, u smislu kako ih neki zamisljaju, zatvorene i mocne, definitivno ne postoje :kolo:
By Swanheart
Originally posted by EYA
a vi iz lezbolaha ne smete da se druzite sa skakavcima ? :freddy:
mama im ne dozvoljava :lol:
Korisnikov avatar
By EYA
:smeh:

mama ih se dobrovoljno odrekla, 538-i put :pokemon:

btw, dobro me podseti, odoh da pisem peticiju za andjin povratak :tamoamo:
By Swanheart
:lol:

mogu ja prva da se upisem :trep:

a da i ovde pisemo sa :hyper: smajlicima
da im pokazemo kako nasa sekta deluje
Korisnikov avatar
By EYA
:eya: prva :yay: nisi :B al :eya: mozes :yay: biti :B poslednja :eya:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!