Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Tako je...intenzivan miris je odličan, hrani moj testosteron...
PS. Alexander Magic ti mi djeluješ ko totalno gay lik bez uvrede. Imao si sliku face jednom. Djeluješ plaho pomalo, kao srna... Nemam namjere uvrijediti inače, samo se čudim..hahaha
Plah nisam, srna bi odavno umrla da je prezivjela sve sto i ja, sliku face sam imao vise puta, smatram se gay osobom mada cesto imam odnose i sa zenama, posto izostaje emocionalna komponenta sa moje strane.
Čudim se da straight žene hoće imat veze sa gay/ bicurious likovima- zbog predrasuda o bolestima itd., A i zato jer jure alfa mužjake itd...nije uvreda again ni provokacija.
P.S Dobro je da si preživio,isto mogu reć i za sebe.
Korisnikov avatar
By gossip
ma znam....ali gag reflex volim samo kod kite :setnja:
Korisnikov avatar
By gossip
nema potrebe da se ustrucavate :setnja:
Gossip ne more to tako...ovo je kutak za ljubitelje ženskog spolnog organa i cjeloživotne štovatelje, kritike od strane onih koji ne štuju njenu svetost vaginu NISU POZELJNI plus u Estrogen fixu smo, bježi u testosteron fix! :) Mislim ozbiljno.
:lol:

----

Ranije sam vec napisao Gossipe, nema velicine koju muskarac ne moze bez problema usisat cijelu, sa podjednakim - jakim ritmom stezanja falusa usnama od korijena do glavica. I kad pomisli da ce umrijet od srece, zaustavis se i izhebes ga. :)
Korisnikov avatar
By gossip
evo bezim sa teme :D

jako ste iskusni alexandre vidi se :setnja:
Ima jedan vic ili sto je vec, parafrazirat cu: aktivisti napali zenu zbog pravog krzna koje nosi, a ona ni pet ni sest rece njima, a znate li vi koliko sam ja zivotinja od muskaraca hebala da bih ovo sad imala... :ozbiljan:
Općenito ne razumijem toliko nasrtanjem na estrogen fix od strane osoba koje nisu žene. Koja je svrha toga... Ja oću da mi neka lijepa žena priča o vagini a ne dva gayja... Bez uvrede
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!