Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By sleepingsun
ej bre???ki si ti meni pa me priupitas ki sam?Zensko na kub..a i vidi se iz aviona:angel: :tamoamo: :tamoamo: :tamoamo:
pa sta ak ne nosis stikle?I si pomalo andro?
i ti ces svoje dupe dovuci u nasu malu druzinu.. :tamoamo:
zenstvenost ima vise oblika

p.s.Angelina-ispravka-i devojke sa kratkom kosom mogu biti poprilicno zenstvene...pogledaj nam nasu Andju pre par desetina godina:minibounce: ..ili Sarliz Theron..sa short hair mi bila najlepsa:tamoamo:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
tako da...
djevojke with short hair dolaze u obzir.ak imaju tu neznu crtu u sebi..ne u dusi:procitajpravilnik:
vec izgledu:angel:
Andjo,kad je okupljanje??

p.s.kad dobijem 1 velike pare od objavljivanja 1 knjige..ajd otvoricu vam taj fem kafic..ajd kad ste zapele...::vestica:
By Çâðê_DUP
da, nezne crte van dushe..to primamo..buchice sa dugom kosom ne primamo. kakva je to knjiga, sleepingsun? :bicikl: ako pises, pa je i prodajes, mora da su to neki vreli lezbejski memoari? podeli neki glavic iz knjige s nama, dushice :njanjanja:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
o no no
knjiga je vrrrlo privatna..a ima svega..al kad je zavrsim,dobices delic pocetka obecavam.. :crveni: :crveni: :crveni:
a onda objava....i haos u Serbia:lol::cita:
By Çâðê_DUP
Originally posted by sleepingsun
o no no
knjiga je vrrrlo privatna..a ima svega..al kad je zavrsim,dobices delic pocetka obecavam.. :crveni: :crveni: :crveni:
a onda objava....i haos u Serbia:lol: :cita:
hahahahahah, ma zadrzi je ;)

ako u knjizi imas dovoljno politike i seksa, a stil ti je na temu ljilje habje djurovic, i pride izvadis 1000 dojce marks iz dzepa (ti ili neko drugi), pa onda da stavis upecatljiv naslov, mislim da ces potuci sve ove jadnike sto se nesto grdni trude da kao nesto pisu, nisam cinicna, stiklice mi, kad kazem da ces uspeti! samo napred! :mucka:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ej bre Andjo ne ne politike rekoh ti da je knjiga privatna ..u smislu da iznosim dosta svojih stavova..a stvarno ne volim da mi neko cita nesto sto nije zavvrseno.. ;)
a sunce jesi malo cinicna..nemoj biti
:eu:
navikla sam od tebe da si andjelak:eu: :eu:
i da me uvek podravas.
p.s.kad ce vise to okupljanje?fem fem mislim:zavera:
By Çâðê_DUP
ej bre Andjo ne ne politike rekoh ti da je knjiga privatna ..u smislu da iznosim dosta svojih stavova..a stvarno ne volim da mi neko cita nesto sto nije zavvrseno.. ;)
a sunce jesi malo cinicna..nemoj biti
:eu:
navikla sam od tebe da si andjelak:eu: :eu:
i da me uvek podravas.
p.s.kad ce vise to okupljanje?fem fem mislim:zavera:
pa ok, meni je cinizam po difoltu kad pricam sa ljudima poput tebe koji mi po postovima, toleranciji i pozitivnoj energiji koju sire, zaista sluze da na njima iskazem i prema njima svoje uvazavanje, a cinizam nekako dodje logicno, posto se sa takvim ljudima jedino i salim, a ja se ne salim drukcije no cinicno.

ja sam bre sotona, ali cu te uvek podrzati :devilsadvocate:

eh, pa nikad nista nije zavrseno. prosto sam mislila da ti sugerisem neke cake, kako da pokupis pare, da ispravim nesto, doduse, sta ja znam o komercijali.. :sigh:

da nesto znam, sve bih svoje ex ljubavi prikazala u nekom manastiru kako se bichuju i bichuju do iznemoglosti, a ja sam im glavarica majka koja ih tesi u teskim trenucima :sweet: preokret nastaje kada se u zenskom manastiru pojavi svestenik transeksualac.

bila bi to sizofrenicna kombinacija Didroove Redovnice, smokvinog lista, Sestara Magdalena i Boy's Don't Cry, Hilary Swank u svestenickoj odori.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
jao andjo:lood: zavrte mis e u glavi od tvojih spisateljskih obrta:lood:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
je li andjo
KAD CE VISE TO FEM OKUPLJANJE JBM LI GA???
btw sad kad znamo da je Jovana na ulazu kao fem radar
i da deli narukvice
:slika:
i koji je dress kode:djavo:

kakvu mjuzu cemo slusat?ham?::wow:
By Çâðê_DUP
jao andjo:lood: zavrte mis e u glavi od tvojih spisateljskih obrta:lood:
ma jel 'oces ti te pare il' neces? :iskusenje:

otkud ja znam gde je okupljanje? ja nemam kucu. neka neka od vas bogatasica nadje neko mesto.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ej Angie..ki je bogatash:sekirica: :sekirica: :sekirica:
mozemo i u Smile-y..
ili negde..hm
ne moramo ak nijedna nece u stan..
ili ima l neki 2 kafic? :giggle: :giggle: :giggle:
ili..........
u tu vecernju setnju Kalemegdanom ili negde?
p.s.ne salim se,majke mi.ajd stavrno da se organizujemno:smokin:
By Çâðê_DUP
ej Angie..ki je bogatash:sekirica: :sekirica: :sekirica:
mozemo i u Smile-y..
ili negde..hm
ne moramo ak nijedna nece u stan..
ili ima l neki 2 kafic? :giggle: :giggle: :giggle:
ili..........
u tu vecernju setnju Kalemegdanom ili negde?
p.s.ne salim se,majke mi.ajd stavrno da se organizujemno:smokin:
OK. ali ja nastupam na nacionalnoj televiziji u junu i imam pride gomilu ispita. u julu idem u Grcku i ostajem ceo mesec. u avgustu idem na Korculu s prijateljicom. Moze najesen? :lezkiss:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ja kao hostesa (mrzim ovu rec) sam jedina organizovana ovde vidim ja.. izdejstvovala sam cak i VP cenu narukvica a vi ne mozete ni oko termina da se usaglasite :P
Korisnikov avatar
By Khons
eto ti kad zene preuzmu stvari u svoje ruke...... :P
Korisnikov avatar
By anche
e sad khons, i butchice su zene. ovo se desi kada famice pokusaju da se organizuju :roflmao:

odo' ja, visak estrogena (kao i testesterona) mi uvek izazove mucninicu :surfer:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
aham:hail:
ANgo ides u Grcku..xe xe steta mimoilazimo se ja cu evrovatno u avgust krstariti Grckom:auto:
Jovana kolko narukvice?? :sigh:
Andjo a da se organizujemo krajem juna a?? :ozbiljan:
tad se i meni zavrsavaju ispiti..a i Jovani ce skolica..
kontam da bi i ostalima odgovaralo a..? :ozbiljan:
joj samo da se vise preselim u taj beograd...
By Çâðê_DUP
Andjo a da se organizujemo krajem juna a?? :ozbiljan:
budite 28. juna u 11 h pre podne ispred sata na zeleznickoj stanici u Beogradu. ponesite sve plasticne avioncice da bi se sve lakse prepoznale. takodje, u znak raspoznavanja sve podignite kose u tzv visoki konjski rep. tako cemo onemoguciti osobe cije su kose duzine do uveta da nam se pridruze.

najpre se posecuje kafe Grinet. fina destinacija u Beogradu. sescemo tu, ako bude mesta. ako ne, coporativna setnja do prvog veceg kafica.

posle toga idemo na kalemegdansku tvrdjavu. spusticemo se stepenicama i stati tu dole u podnozju. (svaka placa svoju kartu za bus, inace)

nakon toga, ko zeli moze privlacnoj osobi pristupiti sms-om, najbolje, kako bi je druga bez neugodnosti odbila. ili, ako uzvracate, ucinite ovaj gest :kosa:

i jos jednom udarac stiklom dva puta

:kosa:

jos jeeednom udarac stiklom tri puta

sad ogledalo u ruke :ogledalce:

udarac stiklom jednom u blato BASTA!

...

nakon sto smo to izvezbale, odvojeni parovi mogu u shumu, ili gde se vec dogovore. ostatak femica odlazi prvim busom. ja mislim da je ovo jedan vrlo precizan i konkretan dogovor. sta kazete?
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
lol 28. Juna :smeh: ja cu poneti tranzistor i odvrnuti Vidovdan i Gordanu Lazarevic

btw, ja gotivim grinet... pila sam tamo svaki dan barem 1 srednju moku dnevno bezuci iz skole
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ja ne volim kafu nista special..samo jacobs ..navukoh se jer mi je nizak pritisak pa moram da pijem:salut:
btw onda DOGOVOR JE PAO
andjo ti samo obavesti ostale femice da ne eskiviraju nas deal
A Jovana narukvicu ocu rozuuuuuuuuuuuuuuuuuu
i bez Vidovdana molim
p.s.ako budes dobra Jovana zamolicu ostale femice da stave zavoje na mesta koja zzelish.... :mazi: :mazi: :mazi: :mazi: :mazi: :mazi: :mazi: :mazi:
Korisnikov avatar
By Bratz
Originally posted by Angelina777
Originally posted by EYA
femm2femmm kao i butc2butch kao i femm2butch kao i musko2zensko kao i str82gay kao i tetkica na tetkicu kao i ˝normalan za normalnog˝ kao i ˝extra za extra˝... sve je to legitimno i potpuno razumljivo... ljudi biraju sebi kompatibilne.... neki unapred ˝znaju˝ko im je kompatibilan, a ko nije...
ok! samo napred! zivite svoj zivot najbolje sto umete...
ali ako postoje ljudi koji se zaljubljuju u ljude, bez obzira na njihov pol, rod, versku, nacionalnu i ostale opredeljenosti, onda je logicno zakljuciti da svi koji unapred tripuju sta hoce (nece) zapravo imaju predrasude...
Ali ako postoje žene koje imaju kriterijume i znaju šta hoće od druge žene, iuključujući njihov pol i rod, hoćeš implicirati da te žene imaju predrasude, jer nisu omnirodne i omniseksualne? Ponekad je "ograničiti se" znak dobrog ukusa. Ne treba se prežderavati, niti svaštojebariti da bi se dokazala neka tzv tolerancija. Ovo je tema za ugrožene živuljke, a ako se smatraju ugroženima, sigurno je da postoji dinamika koja pulsira iza toga. I zato ova tema služi.

Nijedna tolerantna queer teorija neće me nagnati da krnem svoj jezik u usta ženi koja me ne privlači, ma kako ja ispadnem sad nevarijabilna i zadrta. Upravo ja hoću da me se oslobodi od te silne slobode koju osećam kao čeljusti kaveza. Ja imam predrasude zato što znam šta hoću, što moje telo zna na koga pali? Ne slažem se. Poznajem svoje reakcije i erekcije i one nemaju veze sa leptirići šarenići teorijama uma i praznine, i hipi pokreta..

Dakle, ja nigde ne govorim da si se ti malo pogubila u svoj toj slobodi, ali moram ti reći, tako osveštenoj, živi i pusti druge da žive i nemoj im govoriti kako imaju predrasude samo zato što imaju svoj stav i znaju šta žele.
EYA
evo jedan tipican primer predrasude o bisexulacima: ˝oni uvek zele da imaju kontakt sa oba pola, i ako ne ostvare oba, jedan ce im uvek ˝cepati dušu˝
Rekoh da imaju izbor više, pol više kao alternativu. Možda im neće cepati dušu, ali svakako će ih rajcati s vremena na vreme..eto na primer, ja se uvek setim Domaćice iz Hrvatske i nikako ne mogu da je nabavim, a cepa mi se duša, htela bih da je malo okusim, da se podsetim na stare dane..osim toga, sve to varira od biseksualca do biseksualca. Moj je neki utisak da je ovih što im se "cepa duša" više..možda grešim.
femice postoje.
ja ih vidjam i srecem... neke od njih hoce da budu sa muskarcima, neke sas butchicama, neke sa femicama, neke sa muzicarima, neke sa sportistima, neke sa skupim kolima, neke sa politicarima.... kao i sve ostale kategorije ljudi (samo da napomenem da ne postujem kategorije i etikete koje ljudi lepe sebi i drugima na chelo).
Tacno, a mi iz femme jugenda smo odlučili da pokrenemo temu FEMME/FEMME dinamika. Sledeći put ćemo imati u vidu tvoj predlog i otvorićemo temu: kad femice vole oficire.
ako femice imaju problem da se spandjaju sa drugim femicama, ja zaista ne mislim da im taj problem stvara bilo ko drugi sem njihove predrasude o sebi (i sebi slicnima).
Predrasude generalno prate sve identitete, prate i crnce u kini, ali činjenica je da kad ja uđem u gay klub, od celog kluba svidi mi se, 1, eventualno 2 devojke..al ne znam na koju bih im foru prišla kad im prosto na čelu ne piše da su gej, jer se na njima ne vidi da su gej...niti meni.
Ili npr pederi se tu pogledaju i znaju ko je tu ko, jer retko koji str8 muškarac će doći na takozvani pederbal....a kod riba krš stejterki doalzi u gay clubove.. možeš da sumnjas, a nikako da provališ. Pročitaj moje postove na prvoj strani i članak o INVISIBLE LESBIANS.
Joj , ja ni neznam sta je to omniseksualno i masu stvari,, ali trenutno , citajuci ovo širim svoje vidike:) i mislim da si u pravu, ima smisla
By Çâðê_DUP
ja ne volim kafu nista special..samo jacobs ..navukoh se jer mi je nizak pritisak pa moram da pijem:salut:
btw onda DOGOVOR JE PAO
mala, ja tebe hocu samo za sebe... :elektro:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Daaaaaaaaaaaa.. Jeste. Raritet su femm devojke. Eto, upravo iz tog razloga ja nemam devojku, jer ne mogu da budem sa buchicama. Najvise me nervira kada me pitaju: A sta ce ti jos jedna femm, kada si ti to? Od tog pitanja cu baciti peglu koliko sam ga puta cula!
By Çâðê_DUP
Originally posted by Zwezdica
Daaaaaaaaaaaa.. Jeste. Raritet su femm devojke. Eto, upravo iz tog razloga ja nemam devojku, jer ne mogu da budem sa buchicama. Najvise me nervira kada me pitaju: A sta ce ti jos jedna femm, kada si ti to? Od tog pitanja cu baciti peglu koliko sam ga puta cula!
Jao gde me nadje..ista ja kad sam pocinjala da forumasim :osama:

dodji na msn :lukavi:

edit: isto bi bilo, jel, sta ce ti druga vagina kad imas svoju :roll:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
okej, i ja imam slican probem pa cu se nadovezati na post. Fem devojke su mahom strejt, a i ako se kojoj nesrecom zagubi neka, onda je najverovatnije ozloglasena sorta bi curious, o cemu je bilo reci na drugoj temi :cekam:

tenks god, nije mi se desavalo da me pitaju sta ce mi jos jedna fem, i moram priznati da mi je takvo doimanje stvari sasvim nelogicno. spominjano je mnogo puta, i diskutovano oko ovoga.. ali ja bih zaista bila fully straight da se vodim tom logikom(da ako sam fem, treba da budem sa buchicom).

Jos jedan od problema je sto se mnoge devojke na forumima, chatovima whatever, izjasnjavaju kao fem-looking..
PA GDE STE????? Ispravite me ako gresim, ali i one statistike sa foruma, da je valjda 60-i-nesto-% devojaka sa foruma fem, kod mene ne piju vodu.

:bisou:

J
Korisnikov avatar
By Blady
ej bre???ki si ti meni pa me priupitas ki sam?Zensko na kub..a i vidi se iz aviona:angel: :tamoamo: :tamoamo: :tamoamo:
pa sta ak ne nosis stikle?I si pomalo andro?
i ti ces svoje dupe dovuci u nasu malu druzinu.. :tamoamo:
zenstvenost ima vise oblika

p.s.Angelina-ispravka-i devojke sa kratkom kosom mogu biti poprilicno zenstvene...pogledaj nam nasu Andju pre par desetina godina:minibounce: ..ili Sarliz Theron..sa short hair mi bila najlepsa:tamoamo:
Ne znam gde nestaju moji postovi, ali nisam nista lose mislila.... bio ti je neki muskarac na avataru pa sam zbog toga pitala... ja sam zensko i ne nosim stikle.. btw necu moci da kuckam sa njima..
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
nisu pitanju obicne stikle, u obzir dolaze iskljucivo 12ice :prst:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam postavila slike... ako nemam stikle ne mora da znaci da nisam femm... za ostale ne znam...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
ne ne instrukcije se moraju strogo postovati :P

(u poverenju, uopste ne gotivim stikle. BolU noge ;) )
Korisnikov avatar
By Blady
Ma jebe mi se... necu da se okupljam, vi stiklasice uzivajte.... ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!