Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By mary
Ni ja nisam gledala :(
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by ^mary^
Jadne nas tri uskracene zene.

:rida:
Korisnikov avatar
By Oziris
Pile moje, cim budem dosla u BG odmah te zovem i dobijas seraju da mi gledis :kiss: :kiss: :kiss:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by ^mary^
:P ti se ne javljaj! :wink2:

enivej, odgledala sam drugu i sejn je miiiiiliiiiica!!! LooooL, pokidala sam se od smeha kad sam je videla 'nako bangavu.. sa sve frizuricom..
Joj, sto bih ja nju...upoznala! :cool2:
Korisnikov avatar
By Oziris
Jouj ja odlepila na ovu "umeksanu" verziju Helene Peabody.. . I onako mi je bila wow, a sad mi je tek njaaammmm... Pogotovo kad sam je videla onako casual obucenu, u farmerkama i onoj bluzici, kada su sa Alice isle na onu baby party. :)
Korisnikov avatar
By Skyen
and noooow its shooowtime

Sadržaj ovog posta je obrisan zbog kršenja autorskih prava

Za GS tim
kiss addict, moderator
By жњ
ooooooooo fala fala. vec se skida :D

a koji si mi ti torrent `tela dati sinoc?
Korisnikov avatar
By Skyen
da citas kvantnu fiziku znala bi :P ;)
By жњ
pazi kad sam proveravala sinoc i kad si otisla, isla na chat i strashno strashno... nikako da stigne, te sam se pokupila u krevet! ma mislila sam da si mi poslala torrent za l word,a ne za taj film. cak stavise i ja sam okacila link za taj torrent na forumu jos juce :P ;) :D
Korisnikov avatar
By Skyen
zeko, zeko, sta si pio sinoc, a???
pa ti si mi trazila link za TAJ film, omg!
meni juce skiknuo net, tako da...
e 'bes mi ak' je nesto meni jasno ovdi!
By жњ
ali nisam ti trazila link za taj film :nope:

sta se to desava? :psiholog:

:lol:
Korisnikov avatar
By Skyen
twilight zone, alert, alert!!!!

o's zajedno da idemo kod :psiholog: znam jednog dobrog. sporo radi i nista ne zna! bingo kombinacija
Korisnikov avatar
By zboO
Ona shuntava Jeny me sve vishe i vishe iritira......ali, bice zanimljiva sezona, da daaaa....

Carmen :mljac:
By жњ
Jebote, od jutra skidam seriju i nikako da se vise skine!

od 2946 trenutnih seedera, skoro svi su "zachepljeni"
sve lezbejke ovog sveta napele bas danas da gledaju!
By жњ
OOOOOOkeeejj, ide prva kritika

Necu kvariti dozivljaj onima koji nisu gledali, te cu biti pazljiva. Epizoda je nadasve dinamicna i jako zanimljiva, uprkos tome sto nema standardne vatachine, I STO SE UOPSTE NE NADOVEZUJE NA PROSLU EPIZODU!!! Zapazila sam par stvari.
Otvorena bljuvachina po Bushu (ni ja ga ne gotivim, ALI...) i znam da su 99.99% americkih pedera i lezbejki demokrate, ali opet: CHEMU TO u jednoj ovakvoj seriji? Mogli su to bar malo zamaskirati u neki pritajeni komentar, a ne da plasiraju kroz otvoreni pjuk Beth Porter koja krivi Busha sto ne moze da nadje posao ART DIREKTORA. Come on! :shrug: TOTALNO NEBITNO ZA SERIJU!
Zatim, idemo hronoloski, nisam mogla a da ne primetim pravoslavnu ikonu na naslovnoj strani chasopisa koji je prelistavala Beth :D (go Beth gooo :D )

Ok! The new chick na tapetu! Lik joj je super odradjen. Kroz nju tacno prikazuju kako vecina uvek diskriminise razlicite, makar razliciti bili diskriminisani od neke vece VECINE!

Ali... ta devojka... COVECE pa ona nema ni tri chiste sa glumom! Bas lose glumi i to mi ide na nerve! Nije da mi se ne svidja, al` je brate mili, do jaja losa glumica! Mislim da su joj pred snimanje rekli - glumi sebe (jasno je da je neko forsira), ali nemam pojma, nesto mi nije ubedljiva ni dok glumi sebe. Glumci imaju IZRAZITO JAK karakter koji zraci, a ona to, nazalost, nema!

I scena na kraju! Izpatetishase ga maksimalno! Aj da je isekla vene, ili krenula da vozi na suprotan kraj zemlje pa da se oseca neka tenzija, nego ovako drami bez veze i lupa po onom autu rukama (a ne glavom)... :drama:

L-wordu sa ovom epizodom, zestoko nedostaje kontinuitet!

Ocena ove epizode: 8
Korisnikov avatar
By zboO
kako si ti zaludna....idi uchi i prestani da se zajebavash!!! :cita:

eh ovako......kazesh nova devojka ne zna da glumi..?? Mislish li na novu buchicu...?? Uh, meni se ne svidja nimalo...ruzna je i ne zna da glumi!! :durenje:

:whatever:
Korisnikov avatar
By zboO
GrMi_ZEka
s t a l k e r

Registrovan/a: 21-11-2005
Rod: Ženski
Raspoloženje: ako zbuni kaze! :cita:

:lol: :lol: josh treba da ti poverujem da si me poslushala!! ...ccc....
By B reddie
ja isto mislim da je ruzna.... ta nova. :kiwi:

ali zato su mi shane i carmen njammmmm! mala kuca shane i slatka maca carmen.... mmff!

i go watch now!
Korisnikov avatar
By Kittrie
Helen Peabody :bale: :drkanje:

aaaaaaaaaaaa, a ja kukam za njom jos od prosle godineeeeeeeeeee!!
mislim izgleda savrsenooooooooooo, ah ta njena guza i ah te grudi, a da ne zaboravimo pogled i noge..... mmmmmmmmmmmmmm... i moze da ima kod god zeli a zelela ih je mnogo :lol: samo kontam da ce mi se sve vise svidjati sad kad prestaje da bude toutal bich (mada joj ti EXTRA stoji, ali ne volim Zle zene).

i odeca! covece tako se GENIJALNO obukla kad je tinu smuvala da se kresnu u bazenu!! onaj sako, kosulja providna, a poslovna vecera :wow:

a vi je tek sad kapirate . bas ste slou :sladoled:
Korisnikov avatar
By TKO
prva sezona rulz!
druga i tre?a, boooring... :zev:
ne bih odbila tinu, karmen, bet, helenu i dženi (ne dženi the character, ve? miu kirshner)... :femme:
skromno...
ah da, ne bih odbila ni nekog dobrog baju, da ga ima u seriji... to mi baš fali :str8: :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
e i sa tim se slazem !!
prva sezona je :vrh: a sve posle toga... razblazeno, komercijalizovano, prelazi u latino, za dosta likova mi se ne svidza kako se razvijaju (mada, tako je valjda u pravom zivotu a ja idealista, ah).
takodje, budzet ima je povecan sto se lepo odrazilo na njihov autfit (dou, samtajms ic tuuuuu mach), ali i kamera koje je, jel'te , kao bolja, me previse rimajduje na klasicne us serije, koje gledam svaki dan (ne bukvalno svaki :D ).
takodje , da bi zadzali/privukli veci br. gledalaca (sto im nija uspelo, jer zvanicni podaci za 2 . serijal govore o prilicnom gubljenju rejtinga, a za treci je jos uvek rano objaviti realna istrazivanja gledanosti - mozda tek posle ove ep. - ) , producenti i scenaristi se odlucuju da umesto obrade iner turmojla pojedinih persona, ubacuju sto vise 'simpaticno-smesnih pervertido ' dozivljaja, jer publika zeli da se smeje?? samim tim, postepeno gubimo osecaj prave drame u seriji, i koncentrisemo se na cudne tvistove, sex, i komiku, koja ide u pravcu izlizanosti (bar kod mene).

iako seriju obozavam, jos nisam odgledala ni ceo 2. serijal iz veoma hednostavnog razloga - DOSADAN MI JE !! a gledala sam ponesto probrano od treceg, i kao ok...

samo sam realna. iako je ovo 'nasa' serija, necu se praviti da mislim det ic oll rejnbouz end rouzez, nego pokusati da je posmatram kao i bilo koju drugu seriju.

p.s. naravno, sve gore napisano je moje misljenje, i kontam da ima ljudi koji se nece sloziti. i posle toga, mislicu da sam u pravu :D
Korisnikov avatar
By Skyen
serija postaje ne osrednja, vec teska shiiiiitchina!!!

ova 3. i 4. epizoda - pa ja ljudi nemam reci, ovoliko bullshita na jednom mestu odavno nisam videla. JEDINO zasto cu nastaviti da je gledam jesu Shane i Carmen, eventualno Alice, a ostale delove stavljam na FF
Korisnikov avatar
By greenwich
Originally posted by Skyen
:up:
a onaj momenat sa reklamom za mercedes me ubio! ok turnir i to, aaajde cak i ono kad kola ulaze na teren ali kad su sele u kola i pocele da pricaju sta se sve "ima" i "moze" daaaj...
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Skyen

ova 3. i 4. epizoda - pa ja ljudi nemam reci, ovoliko bullshita na jednom mestu odavno nisam videla. JEDINO zasto cu nastaviti da je gledam jesu Shane i Carmen, eventualno Alice, a ostale delove stavljam na FF
Nista novo, ja to vec od sredine drugog serijala praktikujem.. :nokti:

Mislim, ovoj umire otac, ona se poradja, ona tamo se sece u batrumu.. as if i care.. :shrug:

Kaaaaaarmen i Seeeeeejn <i Helena i malce Alis, Dejna..> ar ol aj niiiiiid!
Korisnikov avatar
By Skyen
VAZNO OBAVESTENJE!!!!!!!!!

ako niste gledali 5. epizodu, najhumanije, najiskrenije, ljudski, lezbejsko-bisexulano-strejterski VAS MOLIM!!! SLODNO JE PRESKOCITE!!!!

i sve naredne epizode!!!!!!!!!!!!!!

ja od danas najstrasnije, najozbiljnije i sve naj!!! bojkotujem ovu seriju, jer ja vecu sprdacinu nisam videla, tacnije, takav kolaps i besmisleno lupetanje nisam mogla ni da sanjam. ok, sad sam u afektu, ali kako da ne budem, jbt od sasvim cool serije sa pocetka, do ajde de prosecnog drugog serijala sa par dobrih elemenata, spali su na OVO!!!!!!!!!!!! ja i ne znam kako da nazovem OVO.

adios i vidimo se u nekom drugom zivotu Miss L Word
Korisnikov avatar
By Oziris
Smrc smrc, skidam tek trecu epizodu, a za cetvrtu se nadam da cu se ovih dana ovajditi od drage mi komsinke :D Negooo, vidim da komentirate moju omiljenu cicu iz serije :D Helena Peabody rules!!! Definitivno naj hot stvorenje u seriji ( otkad je otisla Marina ;) ) Iskreno se nadam da ce se u sto vise kadrova setati u kupacm kostimima :bale:
Korisnikov avatar
By Oziris
People, dajte link da skinem 4-tu epizodu! :kiss:
Korisnikov avatar
By Skyen
komsinka, eve ti:

koji sam ja mazo!!! al to oni i hoce, da vide koliko krapa covek moze da podnese :elektro:

Sadržaj ovog posta je obrisan zbog kršenja autorskih prava

Za GS tim
kiss addict, moderator
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 56
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!