Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Paranoid Androgynoid
isto.
likovi koje sam mrzela do ovog serijala, Jenny i Tina i Helena, su mi sada postali super. Jenny zbog fenomenalne glume, Tina jer se popravila i fizicki i po stavovima i ponasanju. Helena iz istih razloga.. najbolja mi je od svih cica tamo definitivno! u svakom smislu. :bale:

sa druge strane, Shane - katastrofa. ranije sam cekala scene sa njom, sada mi se gadi bukvalno.. jeste da ima lepu glavu ali to je sve lepo sto mogu da vezem za nju sada. ova zadnja epizoda me skroz iznervirala po pitanju nje.. i zbog onog sto je uradila Molly :bljak: :bljak: i zbog je*anja Jenny u zdrav mozak a one male ljigave glupacice negde drugde.. :bljak:
Korisnikov avatar
By starky
Tina je popravila glumu pored Bet za ovih pet serijala,zato nam je i bolja...:giggle:Helena je pozitiva skroz...Alice mi je totalno pogubitis...ne kapiram bas ni sta hoce...Nadam se da ce se vratiti Karmensita u 6 serijalu...:dude:
Korisnikov avatar
By Shmi
Ma cek cek jel to stvarno prikazuju l word na OBN? JEL TO ZNACI DA CU NAPOKON NABAVITI TITL JEBENE SERIJE???????????
:uzbudjena:

:smilegrin:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
bogami prikazuju, videla ja juče najavu. baš sam mislila da ću biti prva koja će vas obradovati vešću, al preteče me srce labuđe a.k.a. hogar strašni.
Korisnikov avatar
By Shmi
Ej a jel ima kablovska taj kanal? U pitanju je sbb... mrzi me da trazim po netu a i na tv-u. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By IriS
OBN C40 / 623.25 (nalazi se izmedju Eurosport 2 i Sport Klub kanala.
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by shmizllica
Ma cek cek jel to stvarno prikazuju l word na OBN? JEL TO ZNACI DA CU NAPOKON NABAVITI TITL JEBENE SERIJE???????????
:uzbudjena:

:smilegrin:
zar vec ne postoje titlovi? :puzzle:
ja imam za prva dva sigurno.. za ostatak me mrzelo da trazim jer sam sama skidala epizode, prva dva su mi svojevoljno narezali sa sve titlovima :giggle:
By Paranoid Androgynoid
hrvatski su ali ih ne mogu odvojiti sa dvd-a nikako :ozbiljan: pokusavala sam do sada od kad sam videla post gore ali nema sanse, ne znam kako je ovo narezano, nekako tupavo formatiran dvd nece i nece da se odlepe odande :cupakosu:
By Paranoid Androgynoid
kahkah :evilwait:
kazni se! :sw:

u zadnje vreme imam problema sa raspakivanjem diskova koje sam dobila.. tradicija se nastavlja..
By Swanheart
e bash netju ( :lol: ovo me asociralo na onog sa space-a "eto shto sam vrutj" :lol: )

:smiling:
By Paranoid Androgynoid
ko je vrutj?! :shrug: swanimire sine, temperatura? :shok:

zovem tatu B odmah!!! kuci na lecenje!

[size=-2]ima dve super zurke za vikend :giggle: [/size]
By Snow_Crystal
6 sezona je ujedno i ZADNJA sezona ove serije... Cisto da znate...
Korisnikov avatar
By zboO
i vreme je da zavrshe seriju....sto duze traje to je usranije :nokti:

@untouchable...

extra ti je avatar...(odnosno poruka na istom) ;)
By Swanheart
Originally posted by untouchable

[size=-2]ima dve super zurke za vikend :giggle: [/size]

[size=-2]gde? :trep: [/size]
By Swanheart
Originally posted by untouchable
ko je vrutj?! :shrug: swanimire sine, temperatura? :shok:

zovem tatu B odmah!!! kuci na lecenje!

ko je tata B? Brena?
Harise zbunjujes Swanimira :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
za pola gorenaPisanih postova: stagod (missim, ne poqsawam shvatit).

nego...
jennY...
ah, ah

JeNNy...
aaaaaaaaaahhh...
a NIKO JE NIJE VOLE OD !st season ! osim mene , that is (bila je faza kad mi je cak bila mia kirshner na avataru, lol - btw. jeL se iko seCja one njene scene iz paroDija filma 'not a teenage movie' kad se ona Zvali sa babom ?? :smeh: )
i Wolem je i dalje.. i Znala sam da Cje biti toTalni shit sa niki, ali Shrjn, pa BRATE sto je mnogo mnogo je.

bette i tina , ok :)

helenu i sam isTO gotiVIla OD POCETKA, i samo sVe vise i vise (jbt, kako Zena izgleda :mljac: )..

alice i ona njena... boriiiiiiiiiiiiiiiiiinG.

ma....

iDem da gledam podcast o seriji na afterellen.com, ic fckin' zanimljiVije od serije.

e da, dZodi iispade kucka na kub, al STo je oDradila ONO CUDOOOOOOOOOOO :wow: ( samo sam se pitaLa, posto ona ne cuje rajt?, kolIko je ona moGLa uceStvovati u sinhroniZaciji etc. auDio i vizuelnog dela oF her master piece :zbuDZena:? ) !!

p.s. evo, baCam kasiku, viljuSku , ma i noZ ako treba... i javlja mi se... da cu l word gleDat BAS u livinG rumu, da sE stidim kad idu erotiShen scene i ovako semi-outed me interesuJE koliko cu izDrzati da kao ne okrenem glavu iLi prebacim kanaL da ne poDsecam keVu koGa volem fuKat :shy:
By Paranoid Androgynoid
:smeh:
evo sto joj pratim postove.. prva jutarnja cigara, sumeci vitamini i umiranje od smeha! :smeh:

javlja se i meni da cu seriju gledat bas u living rumu jer iz nekog razloga tv koji imam u sobi ne hvata OBN :puzzle: secam se da sam ludela sto ne mogu da gledam filmove na obn-u iz kreveta, a daju dobre filmove from tajm tu tajm, tako da.. videcemo kako ce to ici a sve mi se cini da cu morati da menjam tv u sobi :giggle:

@zbunjena
hvala :)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Kittrie
JeNNy...
aaaaaaaaaahhh...
a NIKO JE NIJE VOLE OD !st season ! osim mene , that is (bila je faza kad mi je cak bila mia kirshner na avataru, lol
kako je ona bila leeeeeepa u "egzotici"... šta li joj se desilo?
By Swanheart
bilo, ali meni se cini da nije isla do kraja prva epizoda, ili mozda gresim :puzzle:
By Paranoid Androgynoid
a krenuli su od prvog serijala ili? :hmm:
sutra ima repriza u 14.30, malopre videla na netu.. pa da znam sta me ceka :alien:
By Swanheart
:lol:
da se probudis...ccc
opet ces da vilenis na netu do jutra...shejmuj se:unic0rn:
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 56
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!