Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Tomas
Дино, бре, зар не знаш за шалу?:indijanac:
By Swanheart
Originally posted by Tomas
Директоре, види се да си геј. Да су се мени жвалавиле две леце у троли, ја бих им пришао и питао: и ја сам леца, је ли могу да се љубим са вама? И наравно, направо неодољиво-тужни израз лица који још ни једна девојка није одбила хахах! :cheer:

ne znam zasto...ali sad imam jaku zelju da te posaljem na jedno tematsko veche u Labris
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Galateja
Pre neki dan šetam novosadskim kejom i proleteše dve devojke na biajsoivima. Kaže mi devojka da smo ih videle pre nekoliko meseci na gej žurci. Samo sam ja zaboravila. Nekoliko minuta posle toga vidim dve žene (nemaju manje od 40) kako se drže za ruke sve sa isprepletenim prstima i šetaju. Nakon toga smo bile svedoci svađe izmežu 2 lezbejke. Ja sam prvo mislila da su drugarice, ali oni poljupci nakon pomirenja me uveriše u suprotno.
Suma sumarum: uključujući i nas dve, tog dana je u vremenskom razdoblju od dva sata prošetalo 8 lezbejki. :D

Jooooooooj, pa di sam ja tad bila :mad:
By Director
Директоре, види се да си геј. Да су се мени жвалавиле две леце у троли, ја бих им пришао и питао: и ја сам леца, је ли могу да се љубим са вама? И наравно, направио неодољиво-тужни израз лица који још ни једна девојка није одбила хахах! :cheer:
Ne bi ti ove dve dale :) bile su vrlo zaljubljene jedna u drugu :)
Korisnikov avatar
By Paki
Директоре, види се да си геј. Да су се мени жвалавиле две леце у троли, ја бих им пришао и питао: и ја сам леца, је ли могу да се љубим са вама? И наравно, направио неодољиво-тужни израз лица који још ни једна девојка није одбила хахах! :cheer:
Balcano-Converter v. 3.51 PRO (full, cracked)

(www.sr.lgbthate-torrents.net)
By mothership
Svi imaju pravo da svoje emocije prikazuju na svim mestima, ali sam generalno protiv toga. Mada, ne iskljucujem mogucnost da se to i meni desi...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!