Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
ja idem:alikako:
samu sebe sam zbunila:iskusenje:
bes mi mater ako sneg ne padne kad mene ne mrzi da izadjem:pivce:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Swanheart
evo pocinje da pada sneg :lol:
:P
By Swanheart
deda sunce li ti tvoje pocinje da pada kisa :zacepi: i seva i grmi...e sad mi se ne izlazi nigde
Korisnikov avatar
By bigirl
Niko da napiše kako je bilo...

Pa bilo je (i tačka).

Čitavih 15 devojaka.

Dobro, de, 16... i po...
By Bombina
e ja sam bila jucer i renovirali su je ,zamislite nekad kad je bila zurka i koliko ja secam i al nekad je bilo staro i nikad nije isti sad
uverite se,osecajte se i opusteno
bogamu lepo su je sredjivali u lotosu,promenili su stolove i sto bla bla
srela sam egmonta,tessio
ne znam ko je ova cura s crvenom kosom ,nemam pojma i malo sam zurila i da vidim sta ima
lepo je tamo ,strava je i egmont je super sredio i kako najvise trudio da organizuje,i koliko ja vidim i mislim ,..dogovorit cu s poznanicama i da dodjem sledeceg cetvrtka i da pridruzimo se.pozdrav
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni se svidja, i prostor, i osoblje, i muzika.
I jedva cekam dzez nedeljom-ne mogu da verujem da ce konacno biti tako nesto...:minibounce:
By Bombina
devokica si bila ,kad
meni se svidja,eto
auu nisam se dogovorila s poznanicama da li izlazimo dozvoljen za vikend
umalo ja zaboravih da pitam dragog egmonta
By Dionysus
Ja bih volela da dodjem, ali:
1. Nisam clan i ne znam kako se to postaje (maloletna sam jos par meseci)
2. Odgovarao bi mi weekend, sta da slazem kevi za cetvrtak?
3. Nemam s kim da dodjem, svo drustvo mi je str8...
Any help?
Korisnikov avatar
By Blady
E i mene zanima kako moze da se udje bez te pozivnice, i koga treba da cimam da je dobijem?.. a sta ako dodjem sa jos njih par?
E kako niste razmislili tome...
Ako bar mislite da vam dodje neko, dosta njih nece moci da udje... :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mocie da udju svi ukoliko neko u ekipi ima clansku kartu kluba.....e sad.... jos uvek ne znam kako se do iste dolazi...
Korisnikov avatar
By Alliance Gay Night Club
Ulaz u klub je slobodan, cetvrtkom i nedeljom besplatan. Petkom i subotom clanovi kluba ulaze besplatno, ostali placaju.
By Bombina
vikend treba da organizujem treba dve forumasice da dodje oko sedam
Korisnikov avatar
By Skyen
ajmo, ajmo, dok je jos lepog vremena,
sutra u vasem gradu gostuje ekipa iz NSa, karte za prvi red vec rasprodate! nemojte da smo dolazili za dzabe!
Korisnikov avatar
By Hys.
jel fina ekipa:dancingfever:?
By жњ
ja dolazim ove nedelje :yes:
Korisnikov avatar
By IriS
mmmmmmm, moraću onda i ja da dodjem :cuddle:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by kiss addict
:meda: :kiss:
heb sSe kuRfo, mene kad su kreFeftu sa onim nekim sinikoNsskim penisom fejK , lalala, odRAdlDla., niJess bila zainteresirana da se pojaFis in da iVning !!

boli mE Q, mei i moJim zeUnama je bilo difno:)) bilo je i dosTa zena koje dugo ne videh !!!
sve poHVale orGAnizatoru , mjUzi :dj: poUsebno za fire inc. !! :D
meni cetFrtkom uVIk super, mada oVOg ne znam da li cem biti, jer moRAm za ns pa u hrvatsku WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D

:soping::

aaaaaaaaaaaaaaa, radoZnala
Korisnikov avatar
By Blady
Ja ne dolazim ovaj put... maybe next time... tako da vam nece doci najlepse lezbace NS-a :lol:
Korisnikov avatar
By aleka
Originally posted by LolaRennT85
Ja ne dolazim ovaj put... maybe next time... tako da vam nece doci najlepse lezbace NS-a :lol:

:lol: :smeh:
By Bombina
Originally posted by kiss addict
mmmmmmm, moraću onda i ja da dodjem :cuddle:

:lukavi:
kada ces breeee
pitala ja nasu slatku zbunicu za tebe imat ces da dodjes makar ja ubila da pridruzis sa mnom c c c adidutskoooo
ja sam bila u cetvrtak :eya:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Paki, ti bi to petak da uzmes samo za decake, je li?
Onakav petak u onakvom prostoru?
Srce...ne verujem da ce moci... :kiss:
Bilo kako bilo, zasto uopste ima govora o ovakvim stvarima? Tu je uprava kluba da se pobrine za sve, ne?
Good work.
Korisnikov avatar
By Paki
Jao meni, pa ti pročitala prvi post i raspalila mi po guzici ! :placko: A jaa saamm dooobbaaaaaaaaarrrr !!! :rida:
By Mudolog
Potpuno se slazem i sa idejom lezbo najta, i sa meshovitim, i sa gej najtom. Isto kako devojke uzbudjuje da budu na purewomen partiju dakako privlachi i mnoge mushkarce, da ne kazem sve u odredjenim trenucima.
U retkim trenucima(retkim u odnosu na motivaciju s kakvom dolazi vecina ostalih) i meni se javi potreba da kada udjem ugledam pure male meat. Ne ulazim sada u problem socijalnog ogledala, koji je prepreka pederima da se opuste pred zenama, vec govorim o reciprocitetu.

Srecom po mene, uglavnom dolazim na zurke da se rodjendanski lepo provedem, pa mi je drago kada vidim i lezbo poznanice. Ali to ne mora biti pravilo uvek i kod svih.

Stoga Deivanov predlog je odlichan, osim shto bi onda bila narushena ideja muzichkih tematskih vecheri.

Ako se lezbejska grupa pokaze dovoljno brojna da joj se termin prebaci za vikend, sumnjam da ce na 'meshovitim' najtovima uopshte biti devojaka, tako da ce se reciprocitet postici sam od sebe.
By pčelica
Ja uveliko pred ogledalom
vežbam moonwalk za jedan od
narednih četvrtaka.
:džontra- volta:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!