Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By nickbgd
Pitanja koja ti devojka postavlja su logicna i ocekivana. Jedino sto u tvojoj prici nedostaje jesu tvoji odgovori? Sta joj kazes kada te sve to pita?

Odmahnes glavom, "ne cujes" je ili odgovoris do pola i neuverljivo kako bi se i ona dalje mucila?

Ja sam bila sa udatom zenom koja pre mene nije bila sa zenom. 10 god braka,dvoje dece...LUDILO! Moze li joj se verovati?

I TE KAKO!
Jedan razgovor je bio dovoljan da iskristalisemo sve i da znamo na cemu smo. Jos par puta smo utvrdile gradivo i nismo imale nikakvih problema. Dve godine idealne veze su dokaz za to.

Iskreno,ne moze biti samo ona kriva.
By Dj-Girl
Originally posted by bigirl
Slušali (tj ?itali) smo razne pri?e kako se homoseksualci "plaše" biseksualaca i kako im ne veruju jer "mi želimo decu i normalan život" i ostala sranja. Ali ajde sad da malo okrenemo stvari. Kako je nama biseksualcima kad vi imate takvo mišljenje o nama? Kako da vas ubedimo da to nije tako, da ako imamo devojku, volimo je i želimo da budemo sa njom do kraja života?

Ona jednostavno ne prihvata moju biseksualnost. Stalno traži od mene da uporeðujem, da joj kažem sa kim mi je lepše voðenje ljubavi (sa njom ili sa tipom). Ja to ne mogu da odredim. Isto mi je (nemojte sad bukvalno da me shvatite). Ne mogu da se odlu?im koji mi je sam ?in lepši, sa kim je bolji, ja?i i lepši orgazam. Stalno se poredi sa mojim bivšima, traži od mene da to radim! I na svakih mesec dana mora da me napada pitanjem "jel ti fali?" (znate ve? šta). Nervira me to. Smatram to veoma ponižavaju?im pitanjem i uopšte cela ta situacija me vreða. Ne propusti ni da, u nekoj svaði, pomene kako sam ja bi sada, ali kad budem našla de?ka onda ?u biti str8 i svima ?u pri?ati da sam str8 i sl.

Devojka misli da ?u je šutnuti jer samo ?ekam "pravog" de?ka. A kad imam de?ka, on misli da ?ekam "pravu" devojku. Ima li kraja tome? :tornado:

Give me a break... Please... :( :placko: :(
i think your girlfriend is just insecure.
doesnt matter if your gay, str8 or bi...if your going to cheat..you will cheat

svasta...sorry but i think your grlfriend is just a drama queen
she should be happy with what she does have
my 2 cents :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma.......prestanite da potencirate na tom pitanju.....ako si se ti postavila sa njom kao da si Bi, onda nije ni cudo sto se tako oseca....Objasnicu. Ako je ona ono sto zelis....ako je volis.....onda verovatno neces ni pominjati to da si Bi ili ovo ili ono.......ako je ona ta sa kojom zelis da budes, ti ces nekako spontano isijavati to osecanje i nikako neces biti Bi, zaboravices i sta to znaci.....a kad si sa tipom, isto tako, zaboravices jedno vreme na zene.....bices hetero....Mislim, ne znam kako da ti objasnim ovo....a jednostavno je.......ma sta koji kurac ti sa njom uopste brbljas o tipovima?! To ja hocu da kazem, samo uprosceno maximalno.....Cim je to negde prisutno, fali tu nesto.....................nije ona iskomplexirana , ovde je ona potaknuta tvojim stavom, ponasanjem, pricom.........svi smo mi pomalo nesigurni kad nekog volimo.......ona, jednostavno OSECA da kod tebe nesto ne stima........
Ti moras da shvatis sta je to........
Necu da kazem da ne volis zene dovoljno, taman posla, ali........mozda ona nije za tebe.......?
Korisnikov avatar
By tramp
OneGirlArmy :shok2: mislim stvaaarno, pa sta treba nikad da ne spomene bivse veze? da oslepi za sve oko sebe? pa ne postane osoba jednoseksualna samo zato sto je u vezi sa osobom istog pola???
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma jok, bre........ne mogu da se izrazim veceras, ne znam sta mi je.......ne mislim na to, taman posla, nego.......hocu da kazem.......ONO SI STO SI.........ako jesi to sto jesi i ako jesi svim srcem, onda nema problema za tebe, imas svoj stav, svoje osecaje, svoje misljenje, i sve to ISIJAVA iz tebe, sta god radis.......Ako ONA to ne razume, onda ili nije devojka za nju, ili Bi girl nije nacisto sa svojim osecanjima.........To ja kazem.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ OneGirlArmy - Ja tebe nista ne razumem :puzzle: :puzzle: :puzzle:
By жњ
izvukli ste temu sa prljavim vesom staru osam meseci?! :doh:

e, svaka vam cast :mete:
By nickbgd
Verovatno da ima neceg u tvom ponasanju ili pricanju sto budi sumnju i zbog cega ti postavlja takva pitanja.

Ima zena koje vole sebi da daju na znacaju,budu ribe,da ih svi (muskarci i zene) jure i pate za njima...a one kao ne znaju sta ce...

U svakom slucaju,ako ti je zaista stalo,mozes to resiti jednim razgovorom.
Stavis je ispred sebe, pa joj JASNO,GLASNO,ISKRENO i NEDVOSMISLENO odgovoris na SVA navedena pitanja,jer ona na to ima pravo,ako ste u ozbiljnoj vezi.

Kada zekljucite temu,ZABRANIS joj da te dalje SMARA pitanjima.
Posle razgovora,ponasas se zrelo i odgovorno,tako da nicim ne pobudis njene sumnje. Ne tupis o bivsima,o tome koji te je kako te je neki pogledao,muvao i sl.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by amnesia
izvukli ste temu sa prljavim vesom staru osam meseci?! :doh:
Eeeh... Ima bre više od osam meseci... To je bila "lepa" tema o problemima veze na relaciji bi-lez. Stvarno... Još sa nekim bi ribama sam pri?ala i sve bre imaju taj problem sa svojom lez devojkom... :kafa:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Dj-Girl
i think your girlfriend is just insecure.
doesnt matter if your gay, str8 or bi...if your going to cheat..you will cheat

svasta...sorry but i think your grlfriend is just a drama queen
she should be happy with what she does have
my 2 cents :D
Oh! You definitely got the point!!! :kiss:
Originally posted by nickbgd
Verovatno da ima neceg u tvom ponasanju ili pricanju sto budi sumnju i zbog cega ti postavlja takva pitanja.

Stavis je ispred sebe, pa joj JASNO,GLASNO,ISKRENO i NEDVOSMISLENO odgovoris na SVA navedena pitanja,jer ona na to ima pravo,ako ste u ozbiljnoj vezi.
Been there, done that.
Ma, sve je to gotovo sad... Nebitno je... Sad se fino mrzimo i posle svega (2 godine...), ono najbednije, ne javljamo jedna drugoj. Sve je za ljude.

Anyway, hvala na odgovoru... :kiss:
By Dj-Girl
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by nickbgd

Ima zena koje vole sebi da daju na znacaju,budu ribe,da ih svi (muskarci i zene) jure i pate za njima...a one kao ne znaju sta ce...

Kada zekljucite temu,ZABRANIS joj da te dalje SMARA pitanjima.
Posle razgovora,ponasas se zrelo i odgovorno,tako da nicim ne pobudis njene sumnje. Ne tupis o bivsima,o tome koji te je kako te je neki pogledao,muvao i sl.

Ovako nesto, Tinki.........otprilike ovako, uprosceno skroz.........ali stvar je dublja, i u nama je samima.
By nickbgd
Eh,a ja se zabrinula za vas dve...

poz!
Korisnikov avatar
By M M and I
Nemam tih problema...ne dejtam bisex tipove i ne ulazim u veze sa njima...
Korisnikov avatar
By Tweety
nikada ne bih mogao da budem sa bisexualcem! zelim decka pedera 1000posto! prosto mi je bljaaak sama pomisao da moj decko uziva u sexu sa zenom, a na samu pomisao da njegov k ulazi u p mi se:barf:! mozda nekome moji razlozi deluju glupo, ali jednostavno je tako...
Korisnikov avatar
By m..
Ja nemam nista protiv bi devojaka...:tetka:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Tweety
nikada ne bih mogao da budem sa bisexualcem! zelim decka pedera 1000posto! prosto mi je bljaaak sama pomisao da moj decko uziva u sexu sa zenom, a na samu pomisao da njegov k ulazi u p mi se:barf:! mozda nekome moji razlozi deluju glupo, ali jednostavno je tako...
Iju! Šta je bre ovo? Bifobija?

Žao mi je što pederi ne mogu da razumeju pravu lepotu pi?ke. Dajte joj šansu :kissing:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Kiwi
Nažalost...
:cut:
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam bila samo s jednom lez devojkom, ostale su bile bi, s tom lez je bilonajvise prolema, toliko o tome.
Korisnikov avatar
By bigirl
Ti si izuzetak koji potvrðuje pravilo. ;)
Korisnikov avatar
By m..
Moja brada ne grebe :brada:
By Dj-Girl
Originally posted by m..
Ja sam bila samo s jednom lez devojkom, ostale su bile bi, s tom lez je bilonajvise prolema, toliko o tome.
agreed...same here
Korisnikov avatar
By Tweety

Žao mi je što pederi ne mogu da razumeju pravu lepotu pi?ke. Dajte joj šansu :kissing:
dao sam joj sansu, ali me je razocarala:blenta: mozda je to jedan od razloga zasto ne bih mogao da budem u vezi sa bisexualcem! inace, picku jako cenim, veoma je kulturna i lepo se ponasa... ali nekako mi je bzvz i sama pomisao da moj deckic cacka picku... valjda zelim osobu koja ce da uziva 1000posto u muskom telu, a ne da se jos bavi i pickama! pa to je bre zacarani krug:blenta:
Korisnikov avatar
By bigirl
Šta to sad zna?i??? Da ja ne uživam u potpunosti u ženskom telu, samo zato jer me privla?i i muško????? Da ne mogu da se dam u potpunosti devojci jer mi se istom tom ja?inom može svideti i neki tip???

E... Gay zajednica jaaaaako diskriminiše, a s druge strane insistira na nekim pravima... :protest:
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by bigirl
Šta to sad zna?i??? Da ja ne uživam u potpunosti u ženskom telu, samo zato jer me privla?i i muško????? Da ne mogu da se dam u potpunosti devojci jer mi se istom tom ja?inom može svideti i neki tip???

E... Gay zajednica jaaaaako diskriminiše, a s druge strane insistira na nekim pravima... :protest:
drasticna je razlika izmedju izgradjenog negativnog stava i ukusa! jednostavno me ne privlace muskarci koji vole zene, ali to NE ZNACI DA MISLIM BILO STA LOSE O NJIMA ILI IH IZBEGAVAM U ZIVOTU! isto tako, cinjenica da me sexualno ne privlace izrazito svetli muskarci, kao ni muskarci nizi od mene, apsolutno ne znaci da mislim BILO sta lose o njima, niti ih diskriminisem na bilo koji nacin, sem sto ne moze da mi se digne na njih i samim tim, ne mozemo da se jebemo! ako je to diskriminacija, onda... jednostavno ideja da treba da se sexam sa tipom koji to radi sa zenama, potpuno mi je bezveze, nimalo stimulativna i time totalno asexualna... kada je muskarac ispod 175cm, moze biti i apolon, ali su mi takvi muskarci asexualni... takodje, to sto ne bih mogao da budem u vezi sa transsexualcem, ne znaci da ih diskriminisem, vec da me jednostavno ne privlace u sexualnom pogledu, ali u prijateljskom svakako da! sto se tice prijateljstva, potpuno mi je nebitno da li je neko biseksualac, trans, st8...
p.s. naravno da ne mislim da ne mozes da uzivas u potpunosti u zenskom telu, samo zato sto mozes i u muskom! to nisam ni rekao! samo sam rekao da ja zelim decka koji sexsulno uziva samo u muskom iz gore navedenih razloga...
Korisnikov avatar
By M M and I

A zasto? Ako me ne privlachi zasto bih se prisiljavao i davao joj sansu??? :kakodane:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!