Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Jesam, varala sam, bolje da kazem, jeste lagala sam, jeste imala sam sex bez mozga. Zashto ? Da me ubijesh ne znam....valjda mi je trebalo da se dokazem, da pojebem, da se dam pa da patim...ne znam...
Kada sam prevarila momka, vec dugo pre prevare sam imala ideju da to nije to i da moram da odem, momak sa kojim sam ga prevarila je bio samo most ka mojoj slobodi, nije neko opravdanje ali ajde...
Devojke...... mislim da sam varala sve dok nisam nauchila da volim, bolje reci dok nisam nashla PRAVU koja ume da me veze ali i oslobodi u isto vreme, malo je teshko ovo objasniti.....znam samo jedno, da sex nije prevara ali ako je samo sex onda lepo podelish tu novu osobu sa partnerom pa niko ne plache posle toga (ni ja u sebi ni ona na glas) Shto se, da kazem emotivnog varanja tiche, ne znam kako izgleda a ako natrchim na to znam da cu iste sekunde ostaviti devojku i otici ka predmetu moje paznje.
Korisnikov avatar
By tramp
varati ili ne varati pitanje je sad :psiholog:
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
"varala bi, varala, usnama te lagala samo da te poljubim"
Korisnikov avatar
By Hys.
Nema tu mnogo filozofije, onog trentka kad se cini pogresno onda je varanje (naravno pitanje je da li cemo slusati taj "glas")...sem ako je neko patoloski slucaj pa je operisan od grize savesti:neznam:
By Swanheart
Prevara-sta to bese?Koliko me pamcenje sluzi mislim da nisam nikog do sada prevarila,sto ne znaci da necu nekad.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Inner-Smile
Shto se, da kazem emotivnog varanja tiche, ne znam kako izgleda a ako natrchim na to znam da cu iste sekunde ostaviti devojku i otici ka predmetu moje paznje.
:yes: Tacno tako...
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Pevarila sam sve sem poslednje. Ali ako prevaru podrazumevas samo uz sex, onda sam nevinasce i andjelak i nisam prevarila ni jednu :angel: Al to nije zbog neke od njih, vec zato sto ne praktikujem sex s osobama do kojih mi nije stalo, i sa kojima nisam u duzoj vezi. A sintagme tipa "griza savesti", "osecaj krivice" i sl. su mi jako strane ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!