Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Kler
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2803960#p2803960]Lawliet napisao:[/url]Devojke, a koliko vam je u vezi zapravo važnda ta butch/femme dinamika? Da li je za vas to nešto što aktivno tražite kad ulazite u vezu, ili je nešto što se samo pojavi? Ili se ne pojavljuje uopšte?
Izuzetno vazno, ako ne i presudno.
Recimo, uopste mi u videokrug ne upadaju femme zene. Ok, lepe su, sta cu ja sa time?
Dok cu se za svakom butchicom (lepom ili manje lepom) okrenuti sa zainteresovanoscu.
Predugo sam samo sa butchicama bila u vezama da bih posle njih mogla da predjem na neku lajt varijantu :D , to je odnos koji mene licno zadovoljava na svim nivoima (emotivnom, sekusalnom, drustvenom...).
:domina:
By eminaaa
Kopija hetero parova,bezveze.Rekla bih i nesto zesce,ali ne zelim da ljutim ovdje narod :bigsmile:

nista lijepse za vidjeti nego 2 zenstvene djevojke koje se vole :cvet:

Slika
By Svitac
eminaaa napisao: 04 Jun 2020, 00:13 Kopija hetero parova,bezveze.Rekla bih i nesto zesce,ali ne zelim da ljutim ovdje narod :bigsmile:

Slika
Zapravo ta levo je butch, a ova desno fem :misli:

Е а што безвезе? Зар не мислиш да си ти буч, с обзиром да се ложиш на фем девојке?

I hetero parovi mogu da zamene uloge, ipak, one su i dalje uglavnom podeljene. Dinamika u krevetu ne oslikava dinamiku u svakodnevnom životu. Time što neko uživa u pasivnoj ili aktivnoj ulozi u krevetu ne oslikava ličnost niti ravnopravnost u vezi.
Tako je prosto većina nabaždarena

Ne kažem da versatile ne postoji jer ne znam. Ali može biti i da ti svoju ulogu još nisi pronašla..
By eminaaa
Svitac napisao: 05 Jun 2020, 14:07
eminaaa napisao: 04 Jun 2020, 00:13 Kopija hetero parova,bezveze.Rekla bih i nesto zesce,ali ne zelim da ljutim ovdje narod :bigsmile:

Slika
Zapravo ta levo je butch, a ova desno fem :misli:

Е а што безвезе? Зар не мислиш да си ти буч, с обзиром да се ложиш на фем девојке?

I hetero parovi mogu da zamene uloge, ipak, one su i dalje uglavnom podeljene. Dinamika u krevetu ne oslikava dinamiku u svakodnevnom životu. Time što neko uživa u pasivnoj ili aktivnoj ulozi u krevetu ne oslikava ličnost niti ravnopravnost u vezi.
Tako je prosto većina nabaždarena

Ne kažem da versatile ne postoji jer ne znam. Ali može biti i da ti svoju ulogu još nisi pronašla..
Mene privlace,fizicki gledano,zene koje izgledaju ..zenstveno,dakle zna se sta to znaci...a i ja izgledam tako,svi mi kazu :D dakle ne nisam butch :bigsmile:
By Svitac
Nema veze što (i)izgledaš(i) kao fem, ako preferiraš određenu ulogu u krevetu, pretpostavljam aktivnu, kontaš da je ta dinamika prisutna i kod gay parova.
I nije ničija tema, svako piše gde mu drago
By eminaaa
Svitac napisao: 06 Jun 2020, 20:03 Nema veze što (i)izgledaš(i) kao fem, ako preferiraš određenu ulogu u krevetu, pretpostavljam aktivnu, kontaš da je ta dinamika prisutna i kod gay parova.
I nije ničija tema, svako piše gde mu drago
Pogresno pretoostavljas ja volim zene koje su aktivnije od mene ali da su femme (po izgledu) :D

Kasni odgovor ali je odgovor :lolusha:
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!