Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
ja bih sa gay momkom :daydreaming:
By Paris
Originally posted by goran
:spank:

evo ja bih sa Paris :lol: :blush:
Ali ja nisam momak :lol:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
i ja bih sa Paris.iako nije momak:oskar:
i iako ne znam kako izgleda:kada:
Korisnikov avatar
By mmiki
Ja bi sa nekom dobrom ribom sigurno, pre ili kasnije iz znatizelje. :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kada stavim u odnos... mislim da sam vise puta imao sex sa muskarcima koji su se izjasnjavali kao BI, nego sto sam imao sastriktno GAY tipovima.

Tako da, ja bih pre birao nekog bi nego gay, ako moze... a ako ne moze...

Inace ne bih voleo da globalizujem stvari, ali iz mog iskustva se pokazalo da su u krevetu bili bolji bi muskarci... mozda zbog sveukupnog iskustva koje poseduju.
Ali ne mogu da kazem da nije bilo izuzetaka i sa jedne i sa druge strane.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ni jedan me do sada nije privukao na taj nacin. i cisto sumnjam da bih mogla
By Beatrix
da, jesam i bih, imam gay "druga", oseca se elektricitet u vazduhu cesto. Mada, zena je zena : )
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Hm verovatno da big, samo jer nikad nisam bila sa gay tipom. Znam da bi njemu bilo super a meni ne verujem, znam da je dechak dechak I ne vredi :(
By Çâðê_DUP
jesam li odgovorila na ovu temu? muskarac je muskarac, gay or not, a mene muskarci ne privlace. :comingout:
By J...
Originally posted by m..
Ako bih vec morala, pre bih sa strejt deckom, ja njega strap-on-om. Zanimljivije je kad postoji izazov i stogod za osvojiti. :D
Potpuno se slazem. Strap-on nema oci. :domino:
Korisnikov avatar
By heksagon123
[url=https://www.gej-srbija.com/forum/viewtopic.php?p=875742#p875742]frivolus napisao:[/url]
Originally posted by Manon
ja imam faze
1. da me kao zanu privlaci zena
2. da me kao muskarca privlaci zena
3. da me kao zenu privlaci muskarac
4. da me kao muskarca privlaci muskarac

iz toga sledi da kad moj muski gej princip dominira u fazi 4 moze i to:right:
:D imam i ja ove faze... s tim sto je opcija 4 najredja :giggle: volim tu raznolikost iako zna da zbuni.
[nesto sam razmisljala... da sam rodjena kao musko mislim da bih (sa ovim mozgom) opet bila bi... ali to je vec druga tema]

odgovor na temu:
da, spavala bih sa gay/bi momkom.
ako mi se svidja i privlaci me nije mi bitna njegova sex. orjentacija...

Ovo se inače zove AUTOANDROFILIJA. Mnogi psiholozi smatraju da je vrlo rijetka u žena. Zato često na netu kad uguglate "AUTOANDROFILIJA"- izbaci vam samo " vrlo rijetka pojava". Po mom mišljenju to nije istina. Vrlo je učestala i u raznim oblicima samo što žene to uspješnije kriju i manje se osuđuju nego muškarci koji imaju autoginefiliju. Čak su tvrdili da su muški i ženski mozak toliko različiti pa žene kao ne mogu uopće imati parafilije, za razliku od muškaraca. Veliki bezobrazluk je tvrditi tako što. Ja sam na gay.hr-u upoznala lezbu koja kad drka zamišlja da je gay tip sa penisom i sve koji jebe drugog gay tipa. Normalno da sam bila u šoku jer ona je žena i to prelijepa žena. Izgleda kao Jelena Veljača. Slatkica.... Opet, s druge strane i ja imam autoandrofiliju jer ja kada drkam zamišljam da sam muško i jebem ženu i često mi je zbog toga recimo sama masturbacija bolja od realnog seksa i kad masturbiram uvijek svršim. I tako masturbiram od najranijih dana. E sada, bitno je naglasiti da ljudi s autoandrofilijama ili autoginefilijama mogu izgledati svakako - jako muževni muškarci mogu maštati u tijeku seksa ili masturbacije da su žene kao što i jako ženstvene žene mogu maštati da su muškarci, a mogu biti svih seksualnih orijentacija. Također, to što oni tako maštaju ne znači da su nezadovoljni sobom ili da žele mijenjati spol. Najčešće ne. Isto tako to što imaju tu fantaziju da tako kažem ne znači da se u stvarnom seksu žele odijevati kao suprotan spol ili preuzimati te uloge, a opet moguće je i da to rade. Razlika je između transrodnih ljudi i autoginefila i autoandrofila to što je kod ovih zadnjih to isključivo seksualna fantazija koju mogu, a i ne moraju provoditi u stvarnom seksu ili obznaniti partneru.
Ot na temu: NE.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!