Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Klitoris i vagina, neizstavni dio ženskoga tijela kojega obožavamo vjerujem sve mi lezbijke .Raznih oblika i dimenzija.
Kakve najviše volite - veliki klit manji, kakv izgled i imate li uopće neke uvjete, ili ih volite kao i ja jednostavno sve :D

:D
:kiss:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Slika
:D
Slika
Kad je vec doslo do toga da su gace skinute nije kulturno biti izbirvljiv. Musko sam ali obozavam da oralno zadovoljavam devojke, za razliku od vas lezbejki :lol:
Cistoca i srednjenost su meni na prvom mestu, sto se oblika tice malo mi cudno izgleda taj ogroman klitoris, mada nista strasno
^ ne znam, pitajte nekoga od forumskih starješina...

:D nema zenske publike na ovoj temi, steta...
I da, veliki klitoris su sasvim uobicajeni cak neovisno i o fizickoj konstrukciji. Samo onda na klitorisu ima kozica koja se mora nadic da se operu mrtve naslage koze koje se nakupe - nista strasno. Klitoris je pun nervnih zavrsetaka tako da se veći klit prije napuni krvlju i prije ukruti te se prije svrsi, zato i imamo kojekakve sprave za povecanje klitorisa, no uglavnom je to na biologiji. ja volim sve u vezi vagina oblik, miris, sve. Sto reci, taku me majka rodi taka cu I umrijeti :) .
Korisnikov avatar
By sallys
ne znam šta bih rekla, uglavnom sam imala posla sa standardno malim klitorisima.
verujem da mi ne bi smetalo i da je drugačije.

šta znam... ne ostavlja ti tema mnogo prostora za diskusiju...
Ma znam, nisam znala kako da je postavim kao dobru temu, a stvarno nije kul da nema slika vagine na estrogen fixu , mislim, moralo se to popraviti pod hitno, ipak je mi sve volimo :D ...
Dopusteno je razvijati temu u kojem god smjeru :) ...
Za sve postoji prvi i posljednji put .
........

Ja sam osobno vidjela na dvjema zenama poveci klit, a one su bile sitnije gradje . nista posebno, kao i svaki drugi, samo sve ide brze i brze se svrsi nego ovi veličine tockice :) i manje im stimulacije treba da zena svrsi.

Isto tako klizi se moze dovesti na tu veličinu uz pomoc spravice itd, ali o okusima se ne raspravlja . Koliko ljudi, toliko ukusa :).
Korisnikov avatar
By 2kune
pretpostavljam da je to slično velikoj kurčini... ako se digne onda su supelativi oko evolucije, genetike, bolje prilagodbe, itd... a ako se ne digne onda se samo šapće o afričkoj šljivi s najboljim namjerama...
Mozak uzrok za svršavanje? hm, hm .. nikad to nisam čula do sad... ali tebi se krv sjuri u klit koji pulsira luduje i tako si ju malo pogladiš i svršiš, kako sad to dođe iz mozga.. mislim, možda, ne treba bit da nije tako... Po meni, to sa mozgom veze nema, živi nagoni. ali možda griješim
Korisnikov avatar
By elizevin
Sve je to lepo, ali meni nesto gole pice nisu privlacne, niti bih ikada potpuno svoju obrijala jer je to pod jedan bolno, pod dva nehigijenski
Korisnikov avatar
By heksagon123
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811302#p2811302]elizevin napisao:[/url]Sve je to lepo, ali meni nesto gole pice nisu privlacne, niti bih ikada potpuno svoju obrijala jer je to pod jedan bolno, pod dva nehigijenski
I odvratno izgleda, slažem se. Ja obrijala jednom i nikad više, a osjećaj isto odvratan bio puna dva dana dok nije naraslo...koda je neko kokoši perje isčupo i pustio je u kokošinjac...ali svakom njegovo tijelo da radi iz njega šta oće.
Korisnikov avatar
By heksagon123
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807979#p2807979]sallys napisao:[/url]ne znam šta bih rekla, uglavnom sam imala posla sa standardno malim klitorisima.
verujem da mi ne bi smetalo i da je drugačije.

šta znam... ne ostavlja ti tema mnogo prostora za diskusiju...
Ja imam recimo na svom i kožicu onu što se može dignut itd. Moja prva djevojka je bila sitna a imala ogroman klit kao i ja.. ja nikad nisam shvaćala kako neke žene ne mogu pronaći vlastiti klit jebote. . Najgore je što je veliki klitoris zapravo osjetljiviji. I sad dok ga perem jebote jedva da se taknem dolje i već svršit hoću a nije mi namjera.. Koliko je nervnih završetaka i dok se napalim na ženu on poraste malo ali meni primjetno.
Korisnikov avatar
By Hys.
jedino mesto gde sam minijatura u svakom smislu. Sve skriveno i malecko. I like her, she is is a cutie <3

I da, neprivlacne su mi potpuno obrijane/depilirane vagine. Sve ostalo, moze, o da.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!