Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By heksagon123
Sto darujte jedni drugima vi sretno zaljubljeni na taj datum - nešto seksi, nešto više emotivnog značaja? Pridajete li uopće pažnju tom datumu ili ga doživljavate kao još jedan od komercijalnih datuma namjenjen da potrošimo pare masovno svi tj. svi zaljubljeni...
Svejedno kako god bilo, meni se čini da Dan zaljubljenih ima svoju čar i psihologiju i nije slučajno da je bas u drugom mjesecu - kad je vani bijeli pokrivač, pije se kuhano vino, dekica itd, možda čak i jedan od najromanticnijih mjeseca, kako kod ljudi tako i kod životinja. :pirat:
Korisnikov avatar
By elizevin
nisam nesto vezana sa Dan zaljubljenih per se, ali volim svaki izgovor da planiram nesto lepo sa partnerom, obicno je to izlazak u neki lep restoran i pozoriste posle, nakon cega idemo kod njega.
Ove godine on radi do kasno, tako da cemo proslaviti sledeci dan i to uz trenutno nam glavnu zabavu - kuvanje fensi klope. Biftek je na meniju :D
Kuvano vino i razmenjivanje neznosti se podrazumeva :)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Nije dan zaljubljenih nego Sveti Trifun!!!!

....
Elem, dan ko svaki drugi, ne pridajem mu poseban značaj....
Korisnikov avatar
By gossip
Prosle godine sam ex vereniku kupio kais iz Benettona,inace dan kao i svaki drugi. Obicno sam kod mojih jer je tada katolicki praznik.
Korisnikov avatar
By 2kune
to nije pravoslavni blagdan :sudija:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Dan kao i svaki drugi, no lepo ga je proslaviti, iako se ljubav treba slaviti svakoga dana, idem malo da bljucnem sada :lol:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Slavim ja oba, nisam bas toliki hejter :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By tamanoir
Tako cu neki drugi dan, bas nisam odavno :lol:
Korisnikov avatar
By stardust81
Moj dragi i ja smo bili u XL-u, dobio sam bombonjeru i knjigu sa predivnom posvetom... Sam gest kada mi je dao poklon me je toliko odusevio i raznezio, da mi doslo da zaplacem.
:gric:
Korisnikov avatar
By heksagon123
e, a šta je to vok :lol:
prvo sam pomislila da ti je dečko kupio Walkman :lol: :facepalm: , a onda guglah - lonac, op
U svakom slučaju, lijepo je kad se poklanjaju korisne stvari....meni je kolegica kupila kapu, doduše za rođendan koji je bio u 11om mjesecu, no eto. I to je lijep gest, sad mi barem nije zima za uši. :kolo:

Baš mi je drago što sam otvorila ovu temu, drago mi je da ste se svi više manje lijepo proveli :kiss:
<3.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!