Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Kakve zene volite sto se tice godina?

10-15 godina mladje
7
5%
Mojih godina
86
67%
10-15 godina starije
35
27%
O hi.
Žene. Hm.
Iz mog iskustva, žene od oko 40--45 imaju i iskustvo i energiju (seks), i najvažnije zrelost i životno iskustvo i nekako su smirene, tako da su meni idealne. Izbjegavam mnogo mlađe od mene (20--25) jer ove s kojima sam dosad bila nisu bile najzrelije tako da mi je to smetalo. Ljubomora, posesivnost, dramice i slične mladalačke gluposti. Što se tiče seksa mislim da je individualno. Starije cure su mi bile nezasite i seks je bio odličan; godine ili slučajnost, ne znam. Mlađe su mi onako, s tim da je jedna baš bila možda čak i najbolji seks u životu ... Uglavnom ne gledam godine ... ali možda ću ciljati za partnera nekoga bližeg sebi ... :tushe:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ a sta je to blize tebi, koje si godiste?
Korisnikov avatar
By Hys.
meni pise na profilu, 80to :-)
Korisnikov avatar
By zozefin st
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620312#p2620312]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620264#p2620264]EnMademoiselle napisao:[/url]mislila sam da u mom slučaju godine nisu nikakav faktor u tome da li će mi se neko dopasti, već to koliko je neko zreo, kakvo mu je ponašanje, razmišljanje, ambicije itd.
pretpostavila sam da na to mislis :)

Sto me seti, ja imam predrasudu koju nemam nameru da menjam, da osobe koje imaju do nekog odredjenog broja godina uglavnom ne mogu da budu zrele, bar ne susastveno jer jednostavno "nisu dovoljno prosle u zivotu"

sto ne znaci da nema (i to mnogo) nezrelih matorih konja.
imam i ja tu predrasudu- 25 godina
:minibouncing:
mlađe :lol: idealno je tri godine younger than me :sweet: pa baš toliko je i mlađa moja žena :love: ne znam... nekako volim kad sam starija u vezi, ja sam ta koja voli da štiti, udovoljava itd.
okej su bile i devojke mojih godina ali sa starijima nikako nije funkcionisalo, ne pronalazim se tu.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620312#p2620312]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620264#p2620264]EnMademoiselle napisao:[/url]mislila sam da u mom slučaju godine nisu nikakav faktor u tome da li će mi se neko dopasti, već to koliko je neko zreo, kakvo mu je ponašanje, razmišljanje, ambicije itd.
pretpostavila sam da na to mislis :)

Sto me seti, ja imam predrasudu koju nemam nameru da menjam, da osobe koje imaju do nekog odredjenog broja godina uglavnom ne mogu da budu zrele, bar ne susastveno jer jednostavno "nisu dovoljno prosle u zivotu"

sto ne znaci da nema (i to mnogo) nezrelih matorih konja.
1. to. da.
2. kliberim ti se na profilnu sliku vec 7 minuta
3. userem se kad mi neko prica o 'damama'...nevezano za citiran post.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
da ne otvaramo posebnu temu. mislim da ne postoji nesto sto se zove "dama" u ovim okvirima, ukoliko to nije titula (npr, Lady).

ostalo je jedan prilicno nedefinisan obim pojma, pun nekih licnih odrednica. bas uvek neprecizno i nikad jasno. stalno ta "dama" ima "ono nesto" :D :D :D

precesto se zavrsi u malogradjanstinama. dama dami nije dama, ne? :)

to su mojih x centi :)
Korisnikov avatar
By Blady
Oko mojih, 30.
plus minus koja godina.
Nista preterano....

A za sex samo matorke raspale cepam. to mu dodje 70+
kuguarke stare
Korisnikov avatar
By Blady
^ Te od 70+ ?

Naravno, samo iskusne, neiskusne stop !
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!