Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
kako te startuju ako ste vec ortaci i poznajete se? ne odnosi li se ta rec na ono kad te stranac iznebuha obicno u mraku nekog glasnog zadimljenog mesta spopadne izlizanom pricom?`i kako mislis prisno? fizicki prisno ili kako? nisam specijalno zainteresovana da citam kako te startuju nego da razumem sta si napisala
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2530646#p2530646]Braveheart napisao:[/url]Ja da se prema njima ponasam kao njihov ortak.
Prisno i opusteno.
Sto oni gotovo uvek shvate kao da sam ja zainteresovana.
I startuju me.
Tako da ,da ako pitate momke-ja flertujem. :kakodane:
i ja sam se prisno i opusteno ponasao prema str8 momcima koji su mi se svidjali al oni su mislili da smo najbolji prijatelji a ne JA-TE-VOLIM-OD-LJUBAVI-SVA-GORIM :sigh:
Korisnikov avatar
By Braveheart
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2530775#p2530775]Galadriel napisao:[/url]kako te startuju ako ste vec ortaci i poznajete se? ne odnosi li se ta rec na ono kad te stranac iznebuha obicno u mraku nekog glasnog zadimljenog mesta spopadne izlizanom pricom?`i kako mislis prisno? fizicki prisno ili kako? nisam specijalno zainteresovana da citam kako te startuju nego da razumem sta si napisala
Hmm,vidim da se nisam jasno izrazila . Da pokusam ponovo.
Upotrebila sam pridev "startovanje" jer zaista mislim na strance koji mi se upucavaju na ulici,u prodavnici,konobare u kaficu,na trafici itd.....Ne kazem da sam ja neka femme fatale ,naprotiv :smilegrin: ,vec da je stvar u mome ponasanju,koje sam ja nazvala "ortackim " a koje tebi nije bilo jasno. A to ponasanje muskarce zbunjuje i navodi ih da pomisle da sam zainteresovana.
Zapravo problem je sto sam i ja sama zbunjena i nisam znala kako to da opisem,osim kao "ortacki i prisno" ali naravno to to nije. Prisnost je drugo i drugo su ortaci. Mi ovde govorimo o strancima.

Da pokusam opet. Na primer,na stanici za autobus devojka ce u velikoj vecini slucajeva prici devojci ili zeni da se raspita za pravac jer se sa zenama oseca opustenije. Cak ce sa tom zenom zapoceti i neobavezan ,opusten razgovor iako je ne poznaje.Smejace se zajedno i neko ce mozda pomisliti da se one znaju sto godina. A one se vide prvi put. Zene su sa zenama opustenije.Cinjenica. :kafa:
Devojka ce prici nepoznatom decku da ga nesto pita samo ako joj se on svidja,makar malo,pa cak i nesvesno. Ili ako nema ni jedne zene u bilizini.Zene su stegnute u blizini musaraca kao sto su i muskarci napeti u prisustvu zena.Muskarci zele da impresioniraju zene,cak iako im se ta zena fizicki ne dopada, a zene se prema muskarcima odnose hladno i distancirano ne bi li ih podstakle da ih jure. Sve su to zakoni privlacenja. :boxer:
A kod mene toga nema. Ili ima ,ali je neko gore zesce pobrkao loncice. :roflmao:

Prema muskarcima se ja odnosim opusteno i drugarski kao da sam jedan od njih,Iako ih vidim prvi put,kod mene nema one stegnutosti i ukocenosti,straha i izvestacenosti,foliranja i lazne nezainteresovanosti koju sve str8 devojke prikazuju pred momcima u vecoj ili manjoj meri,ne bi li ih nesvesno privukle.
Ja se ponasam opusteno sa momcima ,jer se tako i osecam,nemam zelju niti da tipa impresioniram niti da privucem, i nije mi problem da sa nepoznatim momkom zapocnem neobavezan razgovor na blo koju temu bas kao sto bi to uradila i devojka sa drugom devojkom.Ja ,na primer,na stanici uvek pridjem muskarcu i pitam za pravac,pa nek je oko mene i 10 devojaka. JEDINO AKO MI SE DEVOJKA NE SVIDJA. Shvatate sad?
I sto sam je sad krenula o devojkama,kad je ovde rec o muskarcima i flertu? :puzzle:
Stvar je u tome sto je to meni sve povezano na neki nacin ,nekako.

Problem je u tome,sto je kod mene sve obrnuto- sa muskarcima sam opustena sa zenama nisam. Tad se brinem da kazem nesto pametno ,da ne lupim nesto glupo,trudim se da ih impresioniram....ponsam se kao musko. A tako se i osecam a zasto pojma nemam.
A sa muskarcima pricam kao da sam njihov ortak,jedan od njih,jer ja na njih gledam kao na jednake sebi (dobro ne jednake jer ocigledno da nismo jednaki,to definitivno nije to, ali zaista ne znam kako bih to drugacije opisala i rekla,nemam pojma,ne znam...... :puzzle: :puzzle: :puzzle: :puzzle: )
Ajde ako neko zna bolje od mene sta sam ja htela da kazem nek se javi sad. :smeh: :psiholog:

A muskarci ,naravno ,to moje ponasanje pogresno protumace da mi se svidjaju i onda krene upucavanje.I to je to.
I ne znam zasto ali meni se ovaj primer non stop vrti u glavi ,za autobusku stanicu. I za moj nacin razmisljanja. Na primer kad meni neka devojka pridje da me pita nesto ja se ponasam opusteno ali cu da precrknem ako ne znam da je uputim gde treba. A ako,daj boze ona pita nesto sto znam,ja se osecam ponosno kao da mi neko dao medalju. :facepalm:

Idiot sam znam,i to na kubni....

Sta cu,volim da pomazem zenama..... :)

A zbog ovolikog posta ima da se obesim. :besimse:
Korisnikov avatar
By Galadriel
cekaj da skuvam kafu :lol:

edit: procitala sam, simpatican ugao, kontam sad :D

edit2: narod u beogradu nije navikao na finocu i vaspitanje, cesto brkaju neciju prijatnost za flert :nerd:
Korisnikov avatar
By hulk
nemoj brisati...zanimljiv je :)
Korisnikov avatar
By hulk
post je zanimljiv,ali ces preterati ako nastavis da ga ismevas bez potrebe. nemoj :)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Ja sam opustena i sa muskarcima i sa zenama.

Osim ako ne odlepim za nekom devojkom. :giggle:
Onda ja nisam ja. :giggle:
Ma i ja sam opustena sa zenama,daleko od toga da sam stidljiva ili ukocena, vec kazem da u zenskom drustvu za mene postoji taj naboj koji ne osecam prema muskarcima. Npr decko moze da se skine do pojasa i meni nista a drugarica krene da presvlaci majicu (ima brus ) a ja ne znam gde da da gledam-da'l u nju da'l u plafon. Eto o tome pricam .:lol:
By Kragi
Da (sa zenama) jer mi je jedino to dozvolio decko koji je ormarusa i kojem prevara sa zenom ustvari nije prevara nego 'normalna' stvar dok muskarce ne tolerise. :surfer:
Korisnikov avatar
By AuroraDark
Flertujem uglavnom.. Ali to nije sa namerom da se neko nalozi, vec je flert jednostavno nacin na koji komuniciram. Opustenija sam kad flertujem, vise sam svoja.. Isti slucaj i sa dev..
Korisnikov avatar
By emo_haos_
NEEEEE!

ja se postavim drugarski. oblačim se totalno aseksualno. ne flertujem, ne šalim se na tu temu, ne insinuiram, ne igram se rečima. ja sam kao njihov drugar. s tim što me ne interesuju tzv. "muške" priče.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!