Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sam lepo istampala tekst, i procitala sam do poslednje dve strane (osto mi u drugoj kuci, sutra cu da dovrsim).

Poprilicno se...ne nalazim se sasvim u napisanom (hvala Bogu?).

No, apsolutno primecujem da je tekst relevantan. Moje licno iskustvo u ovom slucaju nije toliko bitno.

Svidja mi se sto je pomenula opasnosti BDSM odnosa....kao i prednosti.

Poprilicno moze da bude porazavajuce sve to sto je zena napisala...

Sada sledi jedna generalizacija, ne shvatiti bukvalno:

Zene izgleda stvarno umeju i stvaraju sestrinski odnos posle nekog vremena. Taki je senzibilitet. Tenzija razlicitosti koju pominje, i butch femme dinamika koja poseduje tenziju koje neke drugi lezbejski odnosi nemaju, je jako bitna, imam utisak.

Mi zene doista imamo mogucnost saosacajne percepcije koja ume da uvede u specificno sazimanje koje neizostavno ume da dovede do, usudicu se reci, preterano bliskog odnosa.

Mislim da je momenat "tenzije" koji je potreban za kvalitetan seksualni zivot najbitniji u ovom tekstu.

Zasto imamo potrebu da uklonimo razlike, postanemo simbiozna struktura?

Cak i bez svesne potrebe, to se neumitno desava u mnogim lezbejskim vezama. Mislim da imamo potrebu da bez zadrske delimo osecanja i misli, shvatajuci taj cin kao jedino pravo predavanje sebe.

Odakle ta potreba? Koje god vrste da je-svesne ili nesvesne.

Moramo da priznamo i osnovnu, biolosku razliku muskaraca i zena, barem na onom organskom, bazicnom nivou, hormoni, mozak.... imamo mogucnost sire percepcije, odredjenu tananost za detalj, verujem da imamo odredjenu mogucnost da se povezemo, posebno sa zenskim osobama na odredjeni nacin koji poseduje manje "tenzije" koju autorka pominje.

U svakom slucaju, ta povezanost koju imam sa zenama, ne mora da bude jaca, ali je drugacija, od povezanosti sa muskarcima, jebemga valjda zbog specificnosti dozivljavanja pojedinosti koje klasican muskarac ne bi primetio.

No, ja volim "tenziju". Volim da naglasavam razlicitosti izmedju mene i partnerke, mozda i vise nego slicnosti, verovatno podsvesno osecam da su neophodne, jer mene bas te razlicitosti pale.
Da, bas pale, jer meni je jebeno savrseno da ona voli na skroz razliciti nacin da se jebe, i neophodna mi je ta tenzija, koju naravno na svoj "zenski" nacin zatim analiziram i pridajem joj atribute koji su i dalje zenski, ali dovoljno razliciti od mog zenskog da mi bude zanimljivo.

Suma sumarum,

mnogo meni drago sto se jebem sa butchicama.

:awesome:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Hys.

Zene izgleda stvarno umeju i stvaraju sestrinski odnos posle nekog vremena. Taki je senzibilitet. Tenzija razlicitosti koju pominje, i butch femme dinamika koja poseduje tenziju koje neke drugi lezbejski odnosi nemaju, je jako bitna, imam utisak.

Mi zene doista imamo mogucnost saosacajne percepcije koja ume da uvede u specificno sazimanje koje neizostavno ume da dovede do, usudicu se reci, preterano bliskog odnosa.

Mislim da je momenat "tenzije" koji je potreban za kvalitetan seksualni zivot najbitniji u ovom tekstu.

Šta znam, meni pozitivnu tenziju stvaraju sličnosti. Kad zamišljam koga bih ljubila zamišljam sličnu sebi. Pri tome ne mislim na kvalitativne odrednice nego na uzročno-posledičnu vezu što sličnije to bliskije.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja odgovorono tvrdim i stojim iza svake napisane reci, da je
lezbejski seks dakako kvalitativno napredniji od svih ostalih
mogucih humanoidnih vrstaa fizickog odnosa tog tipa.

A upravo kao sto je gore pomenuto, rec koja je, nazovimo
lajtmotiv ovakvih odnosa - tenzija. I to tenzija u svakom
pogledu. Ne dozvoljavanje kraja, i stalna obnova situacija
i ciklicno ponavljanje istih.

Da li je to direktno vezano sa psihologijom ciklusa,
koja je naravno bliska celoj kosmickoj filozofiji kretanja,
i samim tim zenu, lezbejku smesta u sam centar
univerzuma i tako postavljenoj dozvoljava da ima
nesto sto ostala ziva bica ne mogu da dosegnu...

Svakako da tu postoji dobar broj zena, koje jos nisu
dosegle centar, te kretanje ka istom izvode vrlo
nespretno i takoreci emotivno aljkavo... no verovatno
je i sam karatker jedne lezbejke ono sto cini
deo tog putovanja...

Seksualni kontat dve zene, stoga, slobodno mogu da
kazem, da je u osnovi velika tenzija, i da iz takve siline
pritiska moze samo da se izrodi erupcija emocija i
fizickih osecaja vulkanskih razmera... Kao povlacenje
kanapa sa dve strane i stalno odmeravanje snaga,
ali isto tako i balansiranje... Pa zar ima nesto lepse
od toga?

Ako je zena, lezbejka svega ovoga svesna, onda je i sam
cin seksa zacinjen sa tolikom kolicinom energije, da su i
sami orgazmi koji se nizu jedan za drugim kao paperjasti
oblaci po kojima skakucemo i gubimo se u osecaju
gubitka gravitacije...

:comingout:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
e vala ne bih se slozila ni sa kim u pogledu toga da je jedna vrsta seksualnog ponasanja ,,naprednija" od druge. ti samo obozavas cinjenicu da si lezbacetina, u cemu nema niceg loseg. :friends:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!