Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By ...Sitnicava...
Originally posted by Lepa Lezbejka

Da li smatrate da je razvijanje veza formiranih na internetu u kontekstu razvijanja lezbejskih konekcija jedini način da se lezbejke uopšte i upoznaju, pošto kada se viđaju po kafićima, klubovima etcetera, previše su uobražene i bezobrazne ili jednostavno ufurane u svoj identitet da bi napravile bilo kakav pomak ka normalnoj komunikaciji?

(ovo je, naravno, generalizacija, izuzecima skidam kapu)
Pa jest' samo takva generalizacija.

Ne smatram da je to jedini način, a i vidim odredjene prednosti u takvom načinu upoznavanja. Lepo je prvo prići čoveku iznutra, pa tek onda spoznati ima li i fizičke konekcije. Draže mi je da pričam/kuckam sa nekim odredjeni period pre upoznavanja nego da susretnem nekoga u klubu, gde god i da me zainteresuje čisto fizički. Ako se zaslepimo lepotom, potisnućemo neke osobine koje možda ne bismo previdjali da smo osobu prvo upoznali kroz psihički sklop.

I kod mene je češći slučaj bio da su lezbe otvorene iako znaju da je devojka pored mene nego što su se snebivale prilaska usled te uobraženosti i ufuranosti. Nisam se sretala sa time.
Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
Originally posted by ...Sitnicava...
Originally posted by Lepa Lezbejka

Da li smatrate da je razvijanje veza formiranih na internetu u kontekstu razvijanja lezbejskih konekcija jedini način da se lezbejke uopšte i upoznaju, pošto kada se viđaju po kafićima, klubovima etcetera, previše su uobražene i bezobrazne ili jednostavno ufurane u svoj identitet da bi napravile bilo kakav pomak ka normalnoj komunikaciji?

(ovo je, naravno, generalizacija, izuzecima skidam kapu)
Pa jest' samo takva generalizacija.
Izvesna tema koja je pokrenuta ovde nezaobilazno zahteva generalizaciju da bi se imao konkretan uvid jer ukoliko bismo individualizovali, onda tema ne bi mogla da se obuhvati na pravi nacin. :slika:
Lepo je prvo prići čoveku iznutra, pa tek onda spoznati ima li i fizičke konekcije.
Sto se prilazenja iznutra tice i "istinske konekcije" tice, ja sam od onih ljudi koji smatraju da na internetu bilo ko od nas moze da kreira lik kakav zeli koji apsolutno nema veze sa nama samima stoga samim tim "istinske konekcije" nema. Uostalom, sta ljude navodi na internetu da budu iskreni jedni prema drugima?
Draže mi je da pričam/kuckam sa nekim odredjeni period pre upoznavanja nego da susretnem nekoga u klubu, gde god i da me zainteresuje čisto fizički.
A meni je opet draze da nekoga gledam oci, a ne kroz ekran.
Ako se zaslepimo lepotom, potisnućemo neke osobine koje možda ne bismo previdjali da smo osobu prvo upoznali kroz psihički sklop.
Zaslepljivanje lepotom zavisi iskljucivo od karaktera.
I kod mene je češći slučaj bio da su lezbe otvorene iako znaju da je devojka pored mene nego što su se snebivale prilaska usled te uobraženosti i ufuranosti. Nisam se sretala sa time.
Eto, ima nas raznih, ja sam se sretala bas sa suprotnim stvarima.
By ...Sitnicava...
Pošla sam od premise da je druga strana iskrena koliko i mi sami, nisam u obzir uzela mitomane i lažove, one koje žele da se predstave u drugačijem svetlu i sl.

Naravno da je poželjno da se komunikacija i magnetizam izmedju dvoje ljudi odvijaju kao nekada, bez otudjenosti i virtualnog medija, ali ja sam pri tome da i ovaj način ima odredjene prednosti.

I slažem se da nema istinske konekcije na Internetu, ali recimo da je možda lakše postaviti 10 ključnih pitanja i napraviti neku vrstu selekcije kojoj tek predstoji uklapanje sa fizičkim aspektom i usaglašenost uma i fizičkog nastupa.

Zašto misliš da zaslepljivanje lepotom zavisi isključivo od karaktera? :hmm:
Korisnikov avatar
By Judith

Naravno da je poželjno da se komunikacija i magnetizam izmedju dvoje ljudi odvijaju kao nekada, bez otudjenosti i virtualnog medija, ali ja sam pri tome da i ovaj način ima odredjene prednosti.
To su razliciti konteksti komunikacije, ali se svedu, na manje-vise isto.

Postoje sistemi ucitavanja, od grafickih preko jezickih do pojmovnih, to su nijanse koje u nekom smislu "zamenjuju" real reakcije. Moze biti jako zabavno i produktivno. lepeza1

Karakter osobe isti je, samo sto je nacin spoznavanja istog razlicit - pristup je drugaciji. :maljkovic:

Na primer, ako jedan jugo-muzjak zeli svom muskom krdu (a to cesto cini) u kafeu za stolom, objasniti kako je sinoc sa nekom devojkom vodio ljubav, on ce reci:
"Opalio sam joj metak" :lezba:

A ako to zeli objasniti na msn-u na primer on ce napisati to isto ili ce to izvesti na malo kreativniji nacin upotrebom odredjenih grafickih resenja.

Dakle, karakter osobe ostaje nepromenjen, i dalje je to jugo-muzjak. :murkan:

Sad malo ozbiljno, meni je divno sto postoji toliko vidova komunikacije, u svakom momentu mogu da napravim izbor.
By ...Sitnicava...
Originally posted by Judith

Na primer, ako jedan jugo-muzjak zeli svom muskom krdu (a to cesto cini) u kafeu za stolom, objasniti kako je sinoc sa nekom devojkom vodio ljubav, on ce reci:
"Opalio sam joj metak" :lezba:

A ako to zeli objasniti na msn-u na primer on ce napisati to isto ili ce to izvesti na malo kreativniji nacin upotrebom odredjenih grafickih resenja.
Za kompjuterom će počešati pazuh i početi da grokće u silnom zadovoljstvu svog razvijenog balkanskog libida. :sweet:
Originally posted by Judith

Sad malo ozbiljno, meni je divno sto postoji toliko vidova komunikacije, u svakom momentu mogu da napravim izbor.
To, da.
Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
Pošla sam od premise da je druga strana iskrena koliko i mi sami, nisam u obzir uzela mitomane i lažove, one koje žele da se predstave u drugačijem svetlu i sl.
Greska je u startu da polazis od sebe.
I slažem se da nema istinske konekcije na Internetu, ali recimo da je možda lakše postaviti 10 ključnih pitanja i napraviti neku vrstu selekcije kojoj tek predstoji uklapanje sa fizičkim aspektom i usaglašenost uma i fizičkog nastupa.
Mozda lakse, ali ne i kvalitetnije. Nikad nisam isla linijom manjeg otpora.
Zašto misliš da zaslepljivanje lepotom zavisi isključivo od karaktera? :hmm:
Zato sto je karakter ono sto nas cini lepim ili ruznim. Lepota svakog od nas zaslepi u jednom trenutku zivota i svako od nas u tom jednom trenutku moze biti zaslepljen, ali ako ostane pri tome da lepota odlucuje naspram karaktera, taj neko nije zaslepljen nego slep. Sto je stvar karaktera te osobe.
Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
[qurl=http://www.gay-serbia.com/forum
Postoje sistemi ucitavanja, od grafickih preko jezickih do pojmovnih, to su nijanse koje u nekom smislu "zamenjuju" real reakcije. Moze biti jako zabavno i produktivno. lepeza1

Nisam pristalica toga da nerealan odnos moze da zameni realni.

Karakter osobe isti je, samo sto je nacin spoznavanja istog razlicit - pristup je drugaciji. :maljkovic:
Na primer, ako jedan jugo-muzjak zeli svom muskom krdu (a to cesto cini) u kafeu za stolom, objasniti kako je sinoc sa nekom devojkom vodio ljubav, on ce reci:"Opalio sam joj metak" :lezba:
Dakle, karakter osobe ostaje nepromenjen, i dalje je to jugo-muzjak. :murkan:

Jos jednom da podvucem, nikakav smajli ne moze da zameni kontakt ocima ili osmeh. Evo npr to ti je analogno sledecem: dva fejsbuk frenda sretnu se na fejsbuku. jedan kaze: hajdemo na pivo! drugi: hajde. I prvi mu posalje aplikaciju sa pivskom flasom.

Ne igra mi ulogu da chatujem sa nekom osobom unedogled i na osnovu toga da znam da li taj neko ima potencijala da mi se svidi ili ne, sve dok tu osobu ne vidim uzivo.
No, ima nas raznih, da zakljucimo temu, vrtimo se u krug.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!