Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By band-aid
Veliki pozdrav za sve, novi sam ovde i slabo se snalazim nekako. Imam par pitanja i voleo bih da dobijem odgovore na njih. Dakle, tema je striptiz. Ne znam da li postoje ovakve teme, ako da izvinjavam se sto otvaram novu i sto mozda ugrozavam neka pravila. Zeleo bih da znam kako se postaje striper i koje su kvalifikacije za to. Imam priliku da odem u inostranstvo i tamo cu ziveti do kraja zivota. Zeleo bih da se bavim plesom i da nastupam kao striper ali ne bih se skidao go i pravio sex scene ili jos gore, prostituciju. Nego zelim da igram samo. Zanima me sve o tome i zahvalan sam svima koji odgovore.

Hvala u napred. :blush:
By alexandermagic
Onda budi plesac, a ne striper. Sta je nejasno, da l' ste normalan ? Svaki plesac moze biti i striper, svaki striper ne moze bit i plesac.
Kakav je to striper koji se ne skida nag, makar na privatnim zabavama za koje je iznajmljen, a i seksualne usluge koje im se traze su realnost skoro svih njih. Ne's se kruha najest od vrckanja po diskotekama i privatnim zurkama, od naplacivanja seksualnih usluga - sasvim moguce.
I zakaj ti to ne bi bio hobi i dodatni izvor prihoda, a da uzmes knjigu u sake za nesto konkretnije i dugotrajnije ?

Molim, u napred. :blush:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Da, ni striptiz ni prostitucija ne uhlebljuju doveka, nego samo dok si fit, zgodan, seksi. Ako ćeš do kraja života biti u insotranstvu, spremaj se za alternativnu karijeru.
Korisnikov avatar
By band-aid
Da, da ja sam i mislo da mi to bude iz hobija.. Ne bih se bavio prostitucijom, sta vam je? -.-
By Sixto
Kontaktiraj korisnika Zvonki... mislim svi ovde smo ili dosli u kontakt ili imamo odredjeni broj godina staza u inostranim igrackim sex-dance trupama, ali on je tu najiskusniji. Dace ti savet i kako da se bavis striptizom, a da se ne skidas.
Korisnikov avatar
By Macan86
khmmm neću ništa da komentarišem ovde
Korisnikov avatar
By band-aid
Zasto mislite da ja hocu nesto bez knjige? Ja sam na srecu obrazovan i imam mogucnosti da nastavim sa super skolovanjem, i zelim u inostranstvu da se skolujem jer imam tamo porodicu, ali zelim i da se bavim time. Zato sto volim da plesem, volim da budem seksi i znate vec, nije to zato sto ja hocu da budem u fazonu "necu raditi nista tesko, jebacu se za pare i boli me kurac", ne nego mi je to iz hobija...ako me razumete... niko ne zna sta donosi sutra. ;)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Znači hteo bi da budeš gogo dancer. U principu od kvalifikacija je potrebno da izgledaš dobro (ipak treba da privučeš klijentelu). Umeće igranja je poželjno, ali to ti zavisi od mesta do mesta i prohteva potencijalnog poslodavca (meni je npr lepše da gledam nekog ko ume da igra, nego ko dobro izgleda, al mene niko ništa ne pita).
Da citiram Kleopatru, danas je svega budzašto, pa i momaka koji izgledaju dobro, e sad, ako misliš da možeš da se izboriš u jakoj konkurenciji, go for it.
Odeš u neki klub, pitaš zapošljavaju li nove gogo igrače i to je sve. Ili potražiš u oglasima. Naravno, navedeš da se nećeš skidati go, kao i da nećeš da se podvodiš. To je pohvalno, ali bojim se da ti je u ovom slučaju i hendikep, pošto će pre posao dobiti oni koji su spremni na više od onoga što ti nudiš. Osim ako nisi baš, ono, kad te vide ljudi da ne znaju gde su :lol: Nek ti je sa srećom u svakom slučaju ;)
Korisnikov avatar
By band-aid
Okej, hvala. :yes: U principu sam znao to, nego me je i vise zanimalo kakva su iskustva od nekih koji se time bave? :njanja:
Korisnikov avatar
By band-aid
Pa ja sam tu. Mislim novi sam na ovome forumu, ne poznajem nikoga. :-/ Iskreno sam ocekivao gomile osuda zbog svega sto sam napisao. Ali opet... Verovatbo vi svi mislite svasta ruzno ali ne pisete. Ali ja opet ponavljam da j svako od nas ima svoje zelje i ciljeve. ;)
Korisnikov avatar
By band-aid
Naravno da ne. Rekao sam kao cinjenicu. Zahvalan sam sto ste svi tako fini. <33
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2761266#p2761266]band-aid napisao:[/url]Pa ja sam tu. Mislim novi sam na ovome forumu, ne poznajem nikoga. :-/ Iskreno sam ocekivao gomile osuda zbog svega sto sam napisao. Ali opet... Verovatbo vi svi mislite svasta ruzno ali ne pisete. Ali ja opet ponavljam da j svako od nas ima svoje zelje i ciljeve. ;)
A srecice mala pa ti nisi svestan sta mi znamo sve ruzno da mislimo i to eksplicitno napisemo! :eviltrep:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ima brdo striptiz klubova muskih koji su za zene (na zapadu). Imaju super koreografije, ne skidaju se skroz uglavnom, sve bude zabavno i veselo i moras da umes da do jaja pleses. Mislim da treba da se povezes sa trupama u gradu u kom ces biti, to je u evropi popularno i skroz prihvaceno, nema henki penki sem da ti pijane zenice ubace koji evro u gacice.

Obicno sluze i kolace u obliku kite.

Eto, to ja znam kao zena koja je isla na takvo mesto i iz iskustva mojih poznanica, a kako je u striptiz klubovima de muski igraju za muske, to ne znam. Ovo je bas harmless fun :)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Da, ali mislim da takav vid plesa oduzima mnoooogo više vremena od hobija, tj morao bi da mu bude full time job. Mada možda grešim.
Korisnikov avatar
By Hys.
verovatno si u pravu

kapiram da ovi momci svi imaju neki bekgraund u plesu

i da budes go-go dancer treba da znas dobro da pleses, ako oces da budes u nekom fensi klubu koji ok placa
Korisnikov avatar
By band-aid
Hvala za savete. Ali rekli ste vi, ali i ja mislim, da bavkjene time nije bas za full time job jer nije placeno dovoljno. Ko zna. Mozda gresim. Moj prijatelj je rekao da striperi mogu da zarade i do 200€ za jedno vece. :-/
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Stoja toliko dobije za prvi takt Bele ciganke.

Nego band-aid, imaš li ti neke slike da priložiš da možemo malo bolje da procenimo situaciju? :pervert:
Korisnikov avatar
By band-aid
Hahaha imam, ali nemam jos uvek telo kakvo mi treba, potrebno mi je jos vezbanja i rada i truda. :peace:
Korisnikov avatar
By *deni*
No, dobro. Nemoj gubiti vreme. Dok ne izvajas telo do standarda vrhunskog go go igraca, bavi se prostitucijom. Prostitucijom se danas bave svi psihofizicki profili licnosti, naravno, cena koja se sebi moze odrediti i dobiti zavisi od mnogo faktora, od kojih su kod muskih prostititki narocito vazni kurentnost i stav, spika, zargonski receno. Znam persone sasvim prosecnog izgleda, ali vrlo blagoglagoljive i manipulativne, koje dobro prolaze na trzistu sexa. Naravno, musterije ne biraju, a stabilnu erekciju u svim radnim situacijama, pa i onim najneprijatnijim, sebi obezbedjuju jogom, drogom i pomocnim stimulativnim sexualnim suplementima tipa kamagra. Niti jedan posao nije lak, puno srece i javi kako napreduje biznis. :bye:
By Sixto
Dzeni preduzetnica godine. Denika doo, preduzece sa ogranicenom odgovornoscu za promet ljudskim izlucevinama! :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!