Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By SamoNic
Evo ovako. Na jednoj proslavi smo se sreli moj brat i ja. Nismo se videli sigurno 5 godina iako smo u istom gradu. Zapravo ja ga nisam ni prepoznao vec mi je on rekao da je on a ja sam se posle nekoliko minuta setio. Sve bi bilo uredu da u toku noci nisam pogledao ka njemu i odjednom srce pocelo da kuca. Mislio sam zato sto se dugo nismo videli pa mozda zato, a i bio sam pijan. Ali sledeceg jutra odmah cim sam ustao srce mi je jako kucalo i jednostvano nisam mogao da prestanem da razmisljam o tome. Tako se osecam kad se zaljubim u neku devojku. Takodje da napomenem da imam devojku i da sam s'njom u super odnosima i da smo u vezi 7 meseci. Ali evo prosla je cela nedelja i ja jednostavno ne mogu da izbijem iz glave njega a takodje kad se setim njega srce pocne da kuca ko da oce da izadje. Ni sam ne znam koliko sam popio od prosle nedelje samo da zaboravim ali ko da je na mene baceno prokletstvo. Ne znam da li sam zaljubljen ili tako nesto slicno. Ovo je prvi put da osecam ovako nesto prema muskarcu a da sve bude jos gore on mi je brat. Jednostavno ne bih mogao podneti cinjenicu da sam gay. Takodje nmg da podnesem cinjenicu da osecam nesto prema drugom muskarcu a kamoli prema bratu. Dodje mi da se bacim sa nekog mosta. Zgadio sam se sam sebi...
Ukoliko ste imali neki ovakav slicni problem molim vas da mi kazete kako ste to prebrodili.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Posetiš lepo lekara opšte prakse, tražiš uput za psihijatra, on/ona ti to lepo da, zakažeš pregled kod psihijatra, odeš, lepo se ispričate, i posle nekog vremena terapije kod psihologa bude ti bolje.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa, ako ga nisi prepoznao, a ni video 5 godina, znači da je to neki nebitan brat, odnosno rodbinski odnosi su irelevantni u konkretnom slučaju. Zato, najbolje ti to kresni, da ti bude lakše :) To da li si gay il nisi, kazaće ti se samo prema tome koliko budeš uživao.
A ako jesi gay i ne možeš to da podneseš, onda jebi ga, život će ti biti jako težak :)
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ako je sve ostalo na nivou anksioznosti tj. ako nisi pokušao da naudiš sebi u praksi (napade panike treba pustiti da prođu tako što počneš da kontrolišeš disanje, moraš da dišeš sporo i duboko, a ne plitko i brzo) , onda možeš da se opustiš.
Tačka problema: preosetljivost
Tačka rešenja: marenje :sorry:
By Sixto
Ovaj rad:

Nema na cemu da zahvaljujes. Javi kako je prosao deprozepam! :kissofdeath:
By SamoNic
Vi se samo zajebavajte, ocekivao sam pomoc posto msm da donekle razumete. Mi smo dosta bliski rod samo sto sam ja ne izlazim previse napolje. Ako imate neki savet msm kao onaj sa psihijatrom ok ako ne nemojte pisati gluposti.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Zasto dublje ne istrazis zasto se tako osecas? Ocigledno na tebe utice njegovo prisustvo, zasto ne obnovis kontakt sa njim i vidis sta je tacno u pitanju. Ukoliko ti prija njegovo prisustvo na tebi je da otkrijes jesu li to samo prijateljsko/porodicna afekcije ili postoji i seksualne. Ako je slucaj da je ovo drugo onda ces morati da radis na prihvatanju sebe i svog novootkrivenog dela identiteta.

Svakako preporucujem da se dodatno informises o homoseksualnosti posto iz posta koji si napisao na gay forumu kipi homofobija (moguce i autohomofobija) i to je uzrok sto te ljudi nece shvatiti ozbiljno ovde ako im priredis takav uvodni post. Postovanje je dvosmerna ulica ;)
By SamoNic
Pauceti napisao:Zasto dublje ne istrazis zasto se tako osecas? Ocigledno na tebe utice njegovo prisustvo, zasto ne obnovis kontakt sa njim i vidis sta je tacno u pitanju. Ukoliko ti prija njegovo prisustvo na tebi je da otkrijes jesu li to samo prijateljsko/porodicna afekcije ili postoji i seksualne. Ako je slucaj da je ovo drugo onda ces morati da radis na prihvatanju sebe i svog novootkrivenog dela identiteta.
Nemam seksualne naklonosti ka njim. Jednostavno je tesko za objasniti. Msm ne znaci da si gay samo ako se jebes sa osobom istim polom (msm bar ja tako smatram) Takodje nikada nisam ni pomislio na seks sa muskarcem jednostavno... Odustajem
Korisnikov avatar
By Pauceti
Niko ne kaze da na sebe moras da nalepis etiketu ili definiciju, samo istrazi taj osecaj ako te vec kopka.
Korisnikov avatar
By Macan86
ma taman posla da si gay ako se pojebeš i hoćeš da se pojebeš sa sosobom istog pola,moraš da dobiješ diplomu i potvrdu od komisije da si gay,ahaaa... :facepalm:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ realno ne moras biti gej ako ako se pojebes sa osobom istog pola ko sto ne moras biti strejt ako se pojebes sa osobom "suprotnog" pola. O tome govori cinjenica da na primer ima jako malo gold star lezbejki.

ot

nemam sta da kazem, nedovoljno info.
Korisnikov avatar
By Macan86
ma lupetam gluposti,možak mi je ofline ceo dan več XD
Korisnikov avatar
By LeBolle
hahah
dajte ljudi, oterali ste ga..
mogu zamisliti kako li mu je tek sad
Korisnikov avatar
By Madonna
srce mora da kuca, jer ako ne kuca onda si mrtav. možda nisi primetio da ti je i pre tog susreta kucalo? ne znam... ako se baciš sa mosta onda sigurno neće više da kuca :up:
Korisnikov avatar
By 2kune
ma to se lako rješava... makneš taj nick od 3 posta... taj 'SAMONIC'... i vrneš nazad svoj nick *STATUS* i sve je opet kako treba... :doktor:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Na drugo čitanje, posavetovao bih te da posetiš i internistu. Mislim bedak je ako predinfarktno stanje pomešaš sa uspaljenjem. Umro bi u ubeđenju da imaš incestuozno-homoseksualne porive, kad ono međutim samo trošno srce.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
E, hajd nemojte biti drkoši toliki. Nije ovo novi Disko ili tako neki slučaj, jebote, nedajbož da sam ja došao koji mesec ranije na ovaj forum (pojavio sam se ipak malo vremena nakon što sam i sam počeo da prihvatam sebe), pa tačno biste me oterali i naterali da postanem još više autohomofoban.

Pritom, ako mislite da je dupli nalog, neka Statusova sprdnja, pa bolje iskulirati, no rizikovati da nekoga dodatno psihički sjebete, u slučaju da ipak nije duplikat.

Samonic, i ja mislim da bi najbolje bilo da posetiš psihologa ili psihoterapeuta. Osim ako te palpitacije srca nisu baš intenzivne, u tom slučaju poseti psihijatra, verovatno se radi o napadima panike. A on te može uputiti i kardiologu ako proceni drukčije.

Svakako, kao što reče Pauceti - prosto istraži samog sebe i 'ispitaj situaciju'. Ne valja potiskivati, to može da prouzrokuje samo još veću anksioznost i dalje psihičke probleme. Možda zaključiš da si gej ili biseksualan - to je skroz okej. Možda zaključiš i da si incestoidan - pa šta. Mada lično sumnjam, pre će biti da je taj susret sa bratom (kog nisi video 5 godina ni prepoznao? ni ne doživljavaš ga onda kao brata, rekao bih, pa mu i ne dođe kao incest) zapravo samo okidač i trenutna fiksacija. A možda nije ni jedno ni drugo, nego si strejt, a samo si uzbudio bez nekog seksualnog/erotičnog konteksta. Terapija + introspekcija. Pa se javi opet, kad dođeš do zaključka ili rešenja. :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
e ovako, ima ovde puno stvari

1: toliko lupanje srca meni ne deluje ok, al ako tako reagujes regularno ok, mada kontam da ti je ovde jace jer je brat u pitanju.
2: nisi sigurno gej cim imas devojku, potencijalno bi. sto ne menja nista, ne postoji bolja ni losija seksualnost, postoji samo bolje prihvacena i losije prihvacena, al ti si to sto jesi i ne mozes da biras i ne smes da cenis sebe na osnovu toga koliko komsija pera prihvata tvoju seksualnost jer komsija pera nije bitan u tvom zivotu. a i da je bitan, nemas izbora. tako da ne posmatraj ni jednu seksualnost kao bolju ili losiju, samo drugaciju, nevezano za to sta si ti.
3: nikakva seksualnost nije prokletstvo, pogledaj pod 2, ne koristi ovu situaciju kao izgovor za pijanstvo, i sam znas da ti nece pomoci, samo ce ti biti jos gore, sto isto i sam znas verovatno.
4: pa sta ako ti je brat. mozak ne bira ko ce da ti se svidi i u koga ce da se zaljubi. mozda ti je podsvesno ostalo nesto iz detinjstva s njim? mozda si oduvek hteo al nikad nisi smeo? sta god da je, nije ni bitno, zaljubljenost ne bira, s druge strane ono sto ces dalje da uradis je tvoj izbor.

zakljucak: nemas oko cega da se gadis sebe, ovo sto ti se desava je van tvoje kontrole i najpametnije sto mozes da uradis je da hladne glave i bez emocija ispitujes sebe, alkohol ti nece nista odgovoriti, samo ces biti nervozniji i duze ce da traje sve. sedi lepo ispred ogledala i zapitaj se "jel mi se svideo jos neko? jebiga lepo izgleda brat, svideo mi se, pa sta, hocu/necu nista da pokusavam" itd.
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2759920#p2759920]Madonna napisao:[/url]srce mora da kuca, jer ako ne kuca onda si mrtav. možda nisi primetio da ti je i pre tog susreta kucalo? ne znam... ako se baciš sa mosta onda sigurno neće više da kuca :up:
:lol: ... :kiss:

Jao Medi, divan ste.

---

Da rezimiramo, od tolikih muskaraca na planetu tebi srdasce drhti i guza se siri zbog 'brata', ako sam razumEo, sta ne ?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!