Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

u beogradu? narucivanje preko neta je poslednja opcija jer bih da vidim uzivo kako to izgleda a mozda i da probam :optimista:
Ali posto cisto sumnjam da takvo nesto ima ovde, mogu i sajtovi s kojima ste imali dobra iskustva. Moze i na pm
Pitao sam par ljudi koji se dreguju, kazu "nesto mi daju nesto pozajmim i tako se sanalaaazim" ali ja nemam velike drugarice :placko:
Korisnikov avatar
By Madonna
ali sminku mogu da nabavim kad god.. dal je profi ili ne mi nije tako bitno
Korisnikov avatar
By Blady
Draga da postanes?

Pitaj Kuramelu :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
Ne, pocinjem mtf tranziciju pa mi treba odeca
Korisnikov avatar
By Blady
Pa pitaj ove transice sa foruma...

Pa jedva cekam.
By Kragi
H&M ima plus sizes za oba pola.
By Sixto
U radnji sa zenskim stvarima...?
Korisnikov avatar
By Madonna
:cekamo constantina, zvonkija, torija ili tako nekog da ti se smeje fori:

hvala na predlozi i hvala na pm-ovi, probacu u 2nd headovi, a in the meantime mogla bi neka trans da mi pusti pm, fala jos jedared
By Sixto
Jbt kolika tebe paranoja tisti... :retard:

Normalno konkretno pitanje, zasto ne u klasicnim radnjama sa zenskim stvarima? Ne razumem, kakve ti to imas prohteve od zenske garderobe da moras da kupujes u posebnoj radnji?
Ako ti je do atraktivnosti i skljokica ni tu ti ne trebaju drag radnje iz prostog razloga sto je sezona matura i apsolventskih veceri. Sve zivo zensko po radnjama izgleda kao za bugarske maturantkinje pravljeno.
Korisnikov avatar
By Madonna
jao da :klap:

@ :retard:

pa ono, prohtevi su čisto fizičke prirode, znaš, ja još nisam video ženu od 2 metra i 100 kila, obima struka i ramena kao kod mene, ako ti trebaju neka dodatna pojašnjenja probaj u paintu da si nacrtaš
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2640719#p2640719]Sixto napisao:[/url]Jbt kolika tebe paranoja tisti... :retard:

Normalno konkretno pitanje, zasto ne u klasicnim radnjama sa zenskim stvarima? Ne razumem, kakve ti to imas prohteve od zenske garderobe da moras da kupujes u posebnoj radnji?
Ako ti je do atraktivnosti i skljokica ni tu ti ne trebaju drag radnje iz prostog razloga sto je sezona matura i apsolventskih veceri. Sve zivo zensko po radnjama izgleda kao za bugarske maturantkinje pravljeno.
recimo u radnjama za zene imas specijalna ogledala koja te suzavaju i izgledas super u tome sto probas
kad dodjes kuci i pogledas se u svoje to nista ne valja
zato mene drugarica uvek vodi sa sobom kada kupuje

drugo, sve to u radnjama puno kosta, MDNA bez iskustva u kupovini tih krpica ima da samo baci pare
bolje te pare sto je namenio za kupovinu da utrosi na polovno pa kad mi damo ovde sud sta mu stoji a sta ne kupi sledeci put to novo

a i nama ce biti zanimljivo da pratimo transformaciju na forumu
nase MDNITE
By Sixto
Ne, u Srbiji sve dzepne venere i Kajli Minogice setaju ulicom...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
mislio je na zenu od 2 metra i 100 kila, najbukvalnije
Moj Marijan je te visine, nesto tezi i u second handovima jedva pronalazi stvari za sebe, a i to su uglavnom majicetine. Pretpostavljam da tek za zenske stvari s tim dimenzijama to jest vrlo problematicno.

Krojac/ica djeluje kao dobar pocetak. A onda porucivanje preko neta.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Erotic shopovi, mada će ti stajling biti isključivo kurvinjski.
Korisnikov avatar
By Madonna
imaju ogromne brojeve? (znaš da ima ili samo pretpostavljaš?)
pantalone koje su mi taman su 33 ali te ugl ne prave već samo parne, 32 mi onako, stezucka, 34 mi veće nego što treba. majice muški l da bude baš onako fino, m da se utegnem, s da izgledam kao retard a xl ok ali ne volim tako to šire i veće.
e sad, koji ženski broj je muški 32/33? ili muški L = ženski šta?
Korisnikov avatar
By antibiotic
Najteze je naci cipele, sve ostalo se moze kombinovati, natezati, prosiriti kod krojaca.
jebote ako si 2 metra kakav ces biti tek sa visokim potpeticama? :dojaja:

Ne znam sto bi narucivanje online bila poslednja opcija? To je mozda jedina, nerado zene pozajmljuju cipele no no.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zavisi od redovne klijentele, ali po pravilu erotic shopovi računaju na mušku CD klijentelu, koja zahteva veće brojeve. Cipele sigurno, ostatak ponude je obično ograničen na kostimografiju.

Tebi je onda gornji deo veći problem, ramena posebno. Struk 32-33 je malo veći od mog, što nije više od L po ženskim dimenzijama.
Korisnikov avatar
By Madonna
pa cipele ću da kupim, video sam da ima super obuće za 50, 60 evra, to želim da posedujem
e baš ću da pitam u seksi šopovima, znam za 4, 5 po centru
Korisnikov avatar
By Hys.
U C&A imaju stvarno razne zenske brojeve, tamo bi mogao da nadjes zenske pantalone i suknje verujem bez mnogo muke. Zavisi kakvu garderobu hoces - tamo je casual varijanta.

Recimo dugacka fazon indijska suknja, letnja, broj 42 zenski, koji ti je malo veci u struku verovatno ali se lastis lako suzi. Bluze i majice imas ogromne brojeve, to opet krojac/ica moze da suzi, i manje cete kostati nego da ti komplet sije.
da, u C&A ima dosta velik izbor za velike žene.
medjutim, ja bih se pre odlučila za Limundo, kao što neko reče... posebno jer ako sam te dobro razumela, ti to želiš da probaš iz radoznalosti, pa ti nije neophodno da ima etiketu... mada ima novog i na Limundu...
pitaš prodavca na Limundu da ti kaže dimenzije odevnog predmeta, izmeriš i proceniš da li ti odgovara ili ne.
gde ti je srpski mentalitet? ograničenost? kako možeš da udješ sa ženskom odećom u kabinu?
Korisnikov avatar
By Hys.
^ ja sam odmah na to pomislila - ali,

1. kad se pravis lud ljudi ne znaju da reaguju i izignorisu. Ali madona je velik, tako da to ipak tesko. Mada, suknju ne mora da proba, sasvim je dovoljno da je pogleda i prisloni na sebe videce da li mu odgovara.

2. ako neko nesto pita - proba se za predstavu i/ili maskenbal
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!