Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
^ :(

ont: ceo svoj zivot sam okruzen zivotinjama...imao sam i macke i pse i kornjace i papagaje i ribice....ukratko sve sto se moglo imati :lol:

volim zivotinje...i nikada nisam imao neki pretarani strah od njih :)
ali ako bih birao izmedju psa i macke...izabrao bih psa
do sada sam imao 3 psa...i sa svakim sam imao predivna iskustva :)
Korisnikov avatar
By acid drop
Baš već neko vreme mislim da otvorim ovaku temu, samo bih ja dodala "I" ispred naslova, jer mačke su veći zakon. :P

Slika
By Sixto
Ovako otprilike izgleda moja zivotinja. Moj je malo deblji. Na gazdu jelte! :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Volim pse jako, imala sam dva koker spanijela.. :sweet:

I ponovo bih da cuvam nekog psa.. :(
By barni
ja sam imao sarplanica(blesav bio), rota(nije za mene), sivog poljskog terijera (18 godina zivela, prepametna)...i posle svega najblizi su mi terijeri ili mesanci sa terijerima...

p.s. primam na poklon Dzek Rasel terijera :D
Korisnikov avatar
By disaster blue
Macke s prefrigane i ne volim ih.. dolaze da se maze samo kad im nesto treba.. kuce te voli pa te voli. Amin!
i da imam samojeda <3
Korisnikov avatar
By Dirrty
S razlogom nema, DUH!

Barni, svako može da potegne patetiku... postoji snimak i za pregažene mačke, tuga!
Korisnikov avatar
By Mage
Ajde ti Dirrty cuti. Imas svoju temu o mackama, pusti nas koje volimo i pse da se igramo :P

Slika

Kuce :love:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nemate vi pojma šta je elegancija... ajd zdravo!
Korisnikov avatar
By 2kune
Ako su mačke zakon, a i psi su zakon, ondak su i na ovom forumu zakoni međusobno suprostavljeni isto kao u hrvatskom pravosuđu... :kuca:
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2532423#p2532423]Dirrty napisao:[/url]S razlogom nema, DUH!

Barni, svako može da potegne patetiku... postoji snimak i za pregažene mačke, tuga!
taj klip sam postavio ne zbog prizora mrtvog psa vec da bih prikazao karakter zivog psa...nije mi bila namera da se patetise...scena jeste jeziva
macka tako nesto nikada ne bi uradila za drugu macku

volim ja i macke, imam ih sada dve, doduse napolju su...
imao sam macku i u stanu, to je bio pakao od "cimerstva"
macka je teritorijalna, neko kaze macka ima karakter a pas nema, ja bih rekao da macka ne pravi kompromise, samoziva je...pas to nije.
Meni vise lezi pas iako je mnogo vece cimanje imati psa u stanu od macke.Pas trazi vreme i paznju, pas zeli da bude deo tvoga zivota...Macka je sasvim druga prica...ali opet kazem volim i njih.
Korisnikov avatar
By acid drop
barni, naravno da bi, postoji takav snimak, čitaš li ti postove uopšte?

''

da, mačke su skroz drugačije, zato ih toliko i volimo.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2532802#p2532802]acid drop napisao:[/url]barni, naravno da bi, postoji takav snimak, čitaš li ti postove uopšte?

''''''

da, mačke su skroz drugačije, zato ih toliko i volimo.
citam postove, ovde to niko nije napisao ako sam dobro primetio...mozda na temi o mackama ali ja tamo slabo idem...

ok, ispravicu se da macke to nikada ne bi uradile...ali ostajem pri ostalom napisanom :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!