Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By Primac
Pozdrav, nov sam ovde pa sam mozda pogresio gde stavljam temu, zato se unapred izvinjavam.
E sad ovako: promenio sam mail na oglasima i pisalo mi je da ce mi stici lozinka na mail ali nikako da dodje-ni na stari ni na novi. Obratio sam se na onaj mailf info@.... ili kako vec al ne dobijam odgovor pa bih zamolio ako bi neko od administratora ili koga vec mogao da mi posalje novu lozinku.

Unapred hvala!
Korisnikov avatar
By *deni*
Nije baš uobičajeno da se za Forum biraju tako seksualni nadimci - Primač, Guzata, Sisata, UskaRupica, FriškaPička, DubokoGrlo i sl., ali hajde de, registrovao si se zbog tog problema sa lozinkom na oglasnom odeljenju, pa je razumljiv i taj škakljiv nadimak.
Što se nove lozinke tiče, budi strpljiv, hoće unic0rn da učini, duševan je to momak, samo ga ne treba mnogo jahati i navaljivati, pa će učiniti.
A dok ti lozinka i ključ za povratak u onu jazbinu nemorala ne stignu, Primač, ti razgledaj malo ovde diskusije, naći ćeš sigurno za sebe štogođ zanimljivo - doduše, ne toliko konkretno kao na oglasnom odeljenju, ali - I labavi ume da zabavi, što kaže Mica Trofrtaljka.
Lijep pozdrav.
:bye:
By Primac
Registrovao sam se na brzinu pa nisam ni razmisljao o imenu .... :D
A nije problem sacekacu ja dusevnog coveka koji zeli da pomogne, samo opusteno :)
Korisnikov avatar
By bothways
Najbolje ti posalji u2u korisniku unic0rn, jer je mala sansa da on to vidi ovde.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!