Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By De Vil
Iskreno mrzelo me je da tražim da li slične teme postoje. :blush:
Pa ovako,da li je nekome muzička produkcija hobi?Koliko dugo se zanimate praveći muziku?Koji žanr najčešće preferirate?Kakve i koje programe i plugine koristite?

Da,ja se time bavim iz hobija,još uvek učim pa se nadam da će se taj hobi na kraju isplatiti. :hyper:

Da čujem vas. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne, nemam za to smisla. Nisam odveć muzikalan, kad god sam pokušao da skrojim neku melodiju, uhvatio bih sebe da pevušim neku već postojeću. :ozbiljan:
Što se muzičke produkcije u širem smislu tiče, iz hobija sam se bavio dizajniranjem omota za izmišljene nosače zvuka naših zvezda.
To me je nekad opuštalo i zabavljalo.

Evo jednog :

Slika

A ti, De Vil, ako imaš za to smisla, obavezno šalji te svoje radove našim umetnicama, kao što su Seka Aleksić, Indira i druge. Sve one imaju svoje sajtove i fejsbuk profile, nije danas komplikovano stupiti sa njima u kontakt.
Seka je već jednom dala šansu mladim snagama, dva mlada neafirmisana momka su joj skrojila hit '' Aspirin '' pre 4 godine.
Srećno. :)
Korisnikov avatar
By De Vil
Hvala Deni,ali ja ciljam na potpuno drugu stranu,što dalje od domaćih pevačica i pevača,naravno narodnih i folkera. :smilegrin:
Mada,možda i razmislim o tvom predlogu,a ako se nekada desi tako nešto obavezno ću te pozvati da dizajniraš omot albuma. :kiss:
Korisnikov avatar
By De Vil
Ja volim da eksperimentišem,uglavnom nešto između transa,hausa,ubaci se neki element dubstepa,pa onda ubacim malo i elemenata iz ambijetalne muzike,pa piano i orkestar...ma svašta nešto,samo kada imam inspiraciju.I da,sve zavisi od raspoloženja. :)
Mada kao što rekoh,još uvek učim i vežbam i za sada sam napravio samo dve numere koje su dobre,a inače imam ih oko desetak samo se nisam baš snalazio sa štelovanjem basa i ostalih stvari kada sam ih pravio. :) Dakle,za sada postoje samo dve numere. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By acid drop
A koji program ti koristiš? Ja bih probala. :grin:
Korisnikov avatar
By De Vil
Fl Studio,a od plugina koristim svašta ali najčešće Nexus i Sytrus.Za dodatne informacije i pitanja pustii privatnu poruku. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By acid drop
E, hvala puno. :kiss:
Nadam se da se neću iznervirati i odustati pre nego što postane zabavno. :dj:
Korisnikov avatar
By De Vil
Iznerviraćeš se sigurno,garantujem ti. :lol:
I ja sam se milion puta iznervirao na početku i odustajao a onda sam seo i ceo dan sam proveo iz računar i skontao neke stvari.Samo polako i strpljivo,i bez nerviranja,opušteno! :)
I obavezno potraži tutorijale na youtube-u,imaš ih mali milion i svi su korisni. :)
Srećno i javljaj kako napreduje prodakšn. :lol:
I javi ako ti pritreba pomoć. :)
I da,ukoliko ozbiljnije rešiš time da se baviš,možeš pesme postavljati na sajtu http://www.soundcloud.com Registracija je besplatna a besplatno možeš koristiti čini mi se oko sat vremena muzike,za više moraš uzeti premium account.Ja sam registrovan i postavljao sam pesme tamo,a trenutno su mi ostale dve koje na nešto i liče,pa ako nekoga zanima poslaću mu link u p.p. :grin:
Korisnikov avatar
By acid drop
Stavila sam da se skida ovaj program, a ti mi pošalji na pp taj svoj akaunt, baš bih volela da čujem. :grin:

Pravila bih neki trens, ili recimo taj dubstep, to je danas popularno, a ja volim sve što vole mladi. :awesome:

Youtube tutorijale ću pogledati, naravno. Eh, šta bismo mi bez youtube-a? :radosnice:
Korisnikov avatar
By Berserker
I ja koristim FL STUDIO (Sytrus uglavnom) čisto za zajebanciju
Ali uglavnom reprodukujem pesme...
A od juna, prešao sam i na entry level hardware... za sad... :lukavi:
Korisnikov avatar
By Berserker
Dobro ok...

Biće nešto na blic, ići će pesma in background na kompu, a ja ću biti support na synthu, verovatno će biti HyperBallad, još uvek razmišljam...
Korisnikov avatar
By acid drop
Ulazim u štos... :rock:

Sledeći korak - Nexus.

Jel moguće da je "težak" 3GB?? :shok:

A taman se napalila ko mladi majmun. :sigh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Berserker
Salva Mea

Svirano na synthu :)

Snimljeno preko dosta osetljivog mikrofona, pa se pomalo i čuje lupanje dirki :lol:
Korisnikov avatar
By De Vil
Čim bude svršena,u toku vEčeri,u toku sutrašnjeg dana,u toku slEdeće nedelje,...ne znam.U svakom slučaju biČete obavešteni. :smug:
By alexandermagic
Takve sitnice ne trebaju stati na put iskazivanju tvog muzičkog genija. :ozbiljan:

Znamo u kakvim su sve uvjetima i stanjima ličnih drama stvarali najveći umEtnici , pa se jedna glavobolja čini poprilično mizernom isprikom, ne? :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Berserker
De Vil

nije moguće preko ovog syntha aktivirati performans instantno a i ovo je entry level aranžer pa nije moguće napraviti pesmu.
Da bih mogao da uradim pesmu mimo nekog programa (lajv) treba mi - još jedna klavijatura, bas gitara, perkusije i opciono električna gitara... znači mi još 2 ljuda, opciono još jeden...

A preko programa je lakše
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!