Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Jel zna neko gde u ovom gradu(Beogradu) može da se bude opušten s dečkom, a da to nisu gej klubovi a ni krovovi, podrumi i tome slično? :D
Nemam baš nameru da se ljubim s dečkom na sred ulica, ali ne bih ni da se više zavlačim po nekim odvratnim hodnicima u potrazi za privatnošću. :(
Hvala unapred... :trep: [font=][/font]
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ako se oslobodis straha mozes gde hoces. I dalje postoji rizik od grupe huligana ali to bi primetio da je u blizini.
A ako ne smes tako onda mozes da nadjes puno lepih mesta po kalemegdanu recimo.
Korisnikov avatar
By Ardour
:) Hvala ti na odgovoru ali ne mislim da baš mogu gde hoću, bar se ne osećam tako.
Kalemegdan sam vala istražio iz svih uglova i uvek bi se neko pronašao na nekom mestu... Da ne pričam o tome koliko puta mi se desilo da nas je neko video, doduše ništa se nije dogodilo, ali ne bih da rizikujem, ako ne moram...
Pre sam mislio na neko mesto poput nekog kafića ili nzm ni ja čega gde postoji deo koji nije vidljiv nikome. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Bife u Udruženju slepih i slabovidih Srbije?

(mislim da u životu ništa odvratnije od ovoga nisam rekao)

:povez:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Mars napisao:Bife u Udruženju slepih i slabovidih Srbije?

Они уопште не знају да цене диван дезен тапета! :eevil:
Korisnikov avatar
By Misfit
pa, to mesto ne bi više bilo tajno ako bih ti sada naprosto rekao gde se nalazi. :D
By alexandermagic

:lol:

I tu bi vjerojatno našao neku zamjerku. Idi u neki hotel, pa se jebi k'o čovEk, pizdo. :shamar:
Korisnikov avatar
By Ardour
Hahaha smejem se ovome za bife slepih i slabovidih! xD
A Mistifu, slažem se da ne bi bilo, ali mi, pripadnici ove populacije, ne moramo da tajimo jedni od drugih, već od ostalih. ;)
I, šta, niko nigde ne izlazi sa dečkom/devojkom gde može na miru da se ljubi i uživa? Eh, kakvi ste... :P
Korisnikov avatar
By *deni*

:krezavi:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
a zasto ne kafici? mislim, sad ce svakako hladan period, da si to pitao pre par meseci pa i da shvatim, gde ces po ovoj hladnoci da mrznes jaja, nije to dobro za muskarca
Korisnikov avatar
By Galadriel

ahhahahhhaha :D
Korisnikov avatar
By Ardour
Sanja Steppenwolfin napisao:a zasto ne kafici? mislim, sad ce svakako hladan period, da si to pitao pre par meseci pa i da shvatim, gde ces po ovoj hladnoci da mrznes jaja, nije to dobro za muskarca
Ništa ja nemamm protiv kafića ako postoje takvi gde me neće gledati.
Preporuči neki ako znaš takav. :grin: Dok je bilo toplo i nije bio toliki problem. :trep:
Korisnikov avatar
By Torry
Galadriel napisao:

ahhahahhhaha :D
:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Setih se...kad su Julie Andrews i James Garner tako hteli da razmenjuju nežnosti na javnom mestu (a ona još uvek morala da se pretvara da je muško) - otišli bi u gay klub.

Ali to je bilo u Parizu, jedinom gradu pored Niša i Njujorka u kome ima smisla živeti...

:sigh:
Korisnikov avatar
By bothways
Decko i ja idemo po gej kaficima (koji mahom ne rade pre podne).

Jednom smo otisli na novo groblje, ali bilo je malo weird, jer je i tamo bilo ljudi u nekim trenucima, ali opet smo uspeli nesto. :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Mars napisao:Setih se...kad su Julie Andrews i James Garner tako hteli da razmenjuju nežnosti na javnom mestu (a ona još uvek morala da se pretvara da je muško) - otišli bi u gay klub.

Ali to je bilo u Parizu, jedinom gradu pored Niša i Njujorka u kome ima smisla živeti...

:sigh:
Victor/Victoria :love:

ot:

Ne poznajem takva mesta. Ne znam ni javna.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
sta i gde je fenix?

a gde su mesta za sex u kolima, a da nije kosutnjak?
Korisnikov avatar
By bothways
4NY K3Y napisao:sta i gde je fenix?
Gej kafic na Vracaru, tj. u Beogradu. :)
Korisnikov avatar
By IriS
4NY K3Y napisao:sta i gde je fenix?

a gde su mesta za sex u kolima, a da nije kosutnjak?
fenix je fensi kafić na Vračaru, blizu hrama.

no, i mene zanima odgovor na drugo pitanje :zvizdi:
Korisnikov avatar
By bothways
Moj drug se hvalio da je u Zvezdarskoj shumi imao felacio sa jednim likom. Tokom noci bi neki delovi trebalo da su prazni. Verovatno isto vazi i za delove Kosutnjaka i Ade.
Ja bome nikada nisam imala osjećaj da se moram sakrivat pošto sam do prije dvije godine izgledala a i prolazila kao dečko :lol:, iz tog razloga sam se mogla ljubiti sa ženama bilo gdje doslovno ...a mislim, kada malo bolje razmislim, vjerujem da i sada ne bi bilo problema, vjerujem da bi neko letimično pretpostavio da smo straight par. Ali kada bi bolje pogledali, onda ne bi bilo tako.
Ne bojim se luđaka, jer sam i ja luđak :lol:, tako da ne izazivaj vuka koji te ne dira je moj savjet svakom homofobu.
Uglavnom, zar nije najljepše intimu dijeliti u svoja četiri zida i poljupce i sve. Ovi egzibicionisti koji misle da se moraju J*bavat po šumama i gorama da bi im bilo bolje, vjerovatno nisu ni svjesni da nemaju doslovno ništa. Ko se voli, taj se voli i u četiri zida, ne trebaju mu te gluposti da oživljuje svoju seksualnu uzbuđenost a pogotovo ljubav prema nekome.

Razmislite o ovome, umjesto da poljupce i dodire dijelite olako, vi ih čuvate za posebne trenutke čime je seksualna napetost to veća-
Nije li to prekrasno :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!