Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
meni je i dan danas fascinantno, na neki weird način, kako je taj čovečuljak mogao na TAKAV način da zapali TOLIKU masu.

nadam se da se toliko zlo nikad više neće otelotvoriti u nekom čoveku.
Korisnikov avatar
By Mars
Evo ja.

Ne mogu da se odlučim da li bih ga radije zadavio golim rukama kao odraslog čoveka...ILI ga dočekao sa dve cigle u glavicu dok još nije izašao ceo iz svoje majke (osim ako nije breech birth, onda bih morao da sačekam da ceo izađe)...ILI bih ga seckao negde mesec dana, polako...

U tim okvirima treba treba tražiti moju emociju prema tom čoveku.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by IriS

meni je i dan danas fascinantno, na neki weird način, kako je taj čovečuljak mogao na TAKAV način da zapali TOLIKU masu.

Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Mars

Evo ja.

Ne mogu da se odlučim da li bih ga radije zadavio golim rukama kao odraslog čoveka...ILI ga dočekao sa dve cigle u glavicu dok još nije izašao ceo iz svoje majke (osim ako nije breech birth, onda bih morao da sačekam da ceo izađe)...ILI bih ga seckao negde mesec dana, polako...

au.

ont: ništa
Korisnikov avatar
By Mars

Valjda je Nemačka neposredno posle poraza u WWI bila do te mere uništena i bedna da mu je to išlo u prilog.

Na neki weird način, bio je Lady Gaga onog vremena...
Korisnikov avatar
By IriS

Valjda je Nemačka neposredno posle poraza u WWI bila do te mere uništena i bedna da mu je to išlo u prilog.

Na neki weird način, bio je Lady Gaga onog vremena...
pa da... ali opet... ta kolektivna glupost, ponos ili šta već... jbt, pa praktično je prošlo 15 godina od prethodnog rata koji je potamanio pola Evrope, pa i Nemaca...

ljudska glupost je nenadmašiva.
Korisnikov avatar
By Mars
Da. Dado Topić se tako zove.

Moja drugarica je imala belog zeca (RIP) kome je dala to ime...
By Speculum Columbae

Da. Dado Topić se tako zove.

Moja drugarica je imala belog zeca (RIP) kome je dala to ime...
S tim što beli zec ne može da izmasakrira toliko ljudi.
Za Topića već...nisam toliko...siguran.
Korisnikov avatar
By IriS

Evo ja.

ja ne bih bila na taj način nasilna.
možda bih ga torturisala kao u filmu Clockwork orange :blentavi:

ništa gore od psihofizičkog maltretiranja, sa akcentom na ono psiho :eevil:
Korisnikov avatar
By Mars

Da,da,da.

Ja bih kombinovao psihičko i fizičko.

Nešto što uključuje Rome, Jevreje i slovenske narode, pa recimo seru i pišaju po njemu na smenu...
By Speculum Columbae

Evo ja.

ja ne bih bila na taj način nasilna.
možda bih ga torturisala kao u filmu Clockwork orange :blentavi:

Sad, ne znam da li trolujete namerno, ali ono što me je uvek nerviralo je koliko ljudi mogu, u smišljanju načina da kazne nekoga, da ispadnu tri puta gori i da se srozaju još niže, kako bi se krug nasilja i gluposti nastavio.
Naravno, ovo se ne odnosi na vas (imenom Iris i Mars), samo mi je palo na pamet.
Da ljudi ne rešavaju sve probleme na taj način, do Adolfa <3 ne bi ni došlo.
Korisnikov avatar
By colorado
ekstremno sebican, egocentrican i lud.

tako ga dozivljavam. ne znam kakve su mi emocije prema njemu... lose su, ali ne i intezivne.. valjda zbog vremenske distance. sada mi se, recimo, gadi. da sam tad ziveo, pretpostqavljam da bih ga naglaseno mrzeo.
Korisnikov avatar
By KiWi

S obzirom da se istorija ponavlja, nije nemoguće da se tako nešto ponovi.
By Hans
Meni je zanimljivo koliko su Adija žene volele. Bio je ćopav, stalno bolestan, ružan a ipak je bio kolerik, jak govornik, odrešit. A na stranu to da su mu roditelji bili u srodstvu. :sladoled:
Korisnikov avatar
By Tungi
Taj je umro.Sta cemo sa raznoraznim Hitlerima danasnjice.
Korisnikov avatar
By spliff
bilo je i gorih primeraka od njega...
npr staljin
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Dante

Sad, ne znam da li trolujete namerno, ali ono što me je uvek nerviralo je koliko ljudi mogu, u smišljanju načina da kazne nekoga, da ispadnu tri puta gori i da se srozaju još niže, kako bi se krug nasilja i gluposti nastavio.
Naravno, ovo se ne odnosi na vas (imenom Iris i Mars), samo mi je palo na pamet.
Da ljudi ne rešavaju sve probleme na taj način, do Adolfa <3 ne bi ni došlo.
u pravu si 100%. ja trolujem, ne znam za Marsa :D
evo, sad bih mogla da smislim 300000 načina da ga maltretiram, ali to ne bih radila... nemam taj sklop.

bilo bi divno kad bi ova civilizacija bila na tom stupnju razvoja da takvom čoveku može da oprosti sve što je uradio. tada mislim da ne bi bilo mogućnosti da se ponovo stvori novi Hitler. ali avaj. ipak će nas majčica Zemlja pre stresti sa sebe kao buve.
Korisnikov avatar
By scout_finch
odlican manipulator. znao je sta vecina nemackog naroda zeli da cuje, i to je pricao. ego manijak i kompleksas u isto vreme, a pritom cisto zlo u dusi. jebena kombinacija. najveci zlikovac u ljudskoj istoriji, bar se meni tako cini.
By Hans
Originally posted by spliff

bilo je i gorih primeraka od njega...
npr staljin
Istina.
Staljin je imao običaj da najbližeg saradnika 'amputira'. Bipolarno gruzijsko g**no.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne bih ja Stajina i Idi Amina i Pol Pota u isti koš sa Hitlerom...

Hitler je jedinstven.
By Speculum Columbae
Da, Hitler je ima plave oči <3
njih dvojica nisu, što autmatski znači da nisu bili arijevci.
Korisnikov avatar
By scout_finch
staljin je bio zlikovac, ali nije naveo skoro celu jednu naciju da cini tako jezive zlocine kao sto je hitler ucinio sa nemcima. fascinantna licnost, i jedinstvena u svakom slucaju.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!