Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By west end
Znamo da važe za lukave životinje, ali da znaju da pucaju...

U šumama Belorusije tokom lova dogodio se obrt koji je obradovao sve ljubitelje životinja, kada je ranjena lisica uspela da se spase tako što je svog nesuđenog ubicu upucala u nogu.

Prvo je lovac upucao lisicu, a onda je prišao i počeo da je udara drškom sačmarice kako bi je dokrajčio. Ranjena životinja je počela da se opire, a onda slučajno šapom zakačila okidač i upucala lovca u nogu.

Osramoćeni lovac je završio u bolnici, a lisica je pobegla.

:mackodlak:
Korisnikov avatar
By 2kune
ah... kada je u šumama bjelorusije... :giggle: tamo je postojao automat koji je pucao sam od sebe... nije trebao ni lovca ni lisice... stari dobri PPŠ... :D
Korisnikov avatar
By Ferdie
A što ga ne upuca i u drugu nogu, mater mu jebem sadističku...... :kletva:

Čuj, udarao je drškom sačamarice da je dokrajči... :iskolacen:

Njega treba na... :giljotina:
Korisnikov avatar
By 2kune
nemoj tako... lovac se ipak samo branio... lisica je zvijer, zar ne? a kako izgleda, bila je i naoružana... :hrvatsko sudstvo:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
jbg, da je bolje nanišanila, mogla je o istom trošku da si spase život i učini dobro delo. u svakom slučaju, wtg, lisice. :up:

Originally posted by 2kune

nemoj tako... lovac se ipak samo branio... lisica je zvijer, zar ne? a kako izgleda, bila je i naoružana... :hrvatsko sudstvo:
:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Ima u South Parku epizoda...kad su oni do'hakali nekom zakonu protiv lova na životinje koje NE ugrožavaju ljude...
I onda su onako pijani prvo urlali "Zec! Zec! NAPADA ME!" (a zec stoji i gleda ih)...i onda tek pucaju na njega...
Korisnikov avatar
By Mars
Nisam znao :)

Totalni off, ali me podsetilo na ovo

''
Korisnikov avatar
By HARP
Gnušam se kada neko lov naziva sportom, rekreacijom, hobijem...
By Ligia
Bravo za lisicu!!! Uzvratila je udarac u ime potlačenih životinja!
Tako i treba glupom lovcu kad ubija iz obesti!

Neka sledeći put proba paint ball ako hoće da se rekreira

:boxer: :jerry:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Lisica upucala lovca

...e ako je!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mrzim lov, streljao bih svakog ko pronalazi zadovoljstvo u tome!
Korisnikov avatar
By Incubus
Ako joj budu sudili neka je zastupa mačka porotkinja, taman će malo da se blazira.

Lijo trebala si u vugla da ciljaš.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
pitanje je sta je sa lijom posto je pobegla, a ranjena je... a matora drtina ili ce posle oporavka da puca na sve zivo sto se po sumi seta ili ...mislim da nema drugo ili... da ga otmu vanzemaljci pa je onda jedan manje kreten sa oruzjem prisutan... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Bravo za liju :lija:

Jedan zanimljiv slucaj:

Ubijen ubio svog ubicu
hahaha bila glavolomka za istrazitelje
neki refleksi su bili u pitanju
Korisnikov avatar
By Stripi
sad kad sljedeći put dođu u lov a sve lisice naoružane.
Korisnikov avatar
By *deni*
Vidim, svi se redom zgražavate i negodujete nad lovom, kao sportom i lovcima, kao sportistima.
Ja nemam takvu averziju prema tom, uslovno rečeno, sportu, odrastao sam okružen strastvenim lovcima, iako sam nikad nisam pokazivao strast ka lovu, jer me ni najmanje nisu privlačili ni puška, ni pucanje, ni lovački psi, a još manje praskozorni odlasci u vukojebine i kilometarska šipčenja u čizmama u potrazi za lovinom.
Ali su me itekako privlačile, a i sad me privlače supe od fazana :mljac: , srneći i zečiji paprikaši :mljac: i ostali specijaliteti spravljani od ulova koje su članovi moje bliže familije donosili iz lovačkih poduhvata.
Posebno je fina supa od fazana. :mljac:
Zato stvarno sebi ne mogu da dozvolim toliko licemerje da osuđujem lovce i slavim ovu nesrećnu lisicu što je, sticajem komičnih okolnosti, upucala lovca u nogu.
A to također sebi ne bi smeli dozvoliti ni ostali ljubitelji divljači na trpezi.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by *deni*

Vidim, svi se redom zgražavate i negodujete nad lovom, kao sportom i lovcima, kao sportistima.
Ja nemam takvu averziju prema tom, uslovno rečeno, sportu, odrastao sam okružen strastvenim lovcima, iako sam nikad nisam pokazivao strast ka lovu, jer me ni najmanje nisu privlačili ni puška, ni pucanje, ni lovački psi, a još manje praskozorni odlasci u vukojebine i kilometarska šipčenja u čizmama u potrazi za lovinom.
Ali su me itekako privlačile, a i sad me privlače supe od fazana :mljac: , srneći i zečiji paprikaši :mljac: i ostali specijaliteti spravljani od ulova koje su članovi moje bliže familije donosili iz lovačkih poduhvata.
Posebno je fina supa od fazana. :mljac:
Zato stvarno sebi ne mogu da dozvolim toliko licemerje da osuđujem lovce i slavim ovu nesrećnu lisicu što je, sticajem komičnih okolnosti, upucala lovca u nogu.
A to također sebi ne bi smeli dozvoliti ni ostali ljubitelji divljači na trpezi.

upravo tako :)

:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!