Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Ranjeni orao koji je 12 oktobra pronadjen pored reke rasine ,polse 16dnevnog oporavljanja u veterinarskoj stanici u Krusevcu juce je prstenovan i pusten u prirodu.Drustvo za zastitu zivotinja Orpak -Krusevac uspesno je ostvarilo svoju misiju angazujuci doktore veterine,clanove udruzenja za zastitu ptica ornitologe i druge strucnjake za negu ptica,tako da se ranjeni orao koji je ovde dobio ime Mica oporavio za petnaestak dana.
Orla su odneli u polje na mesto gde je pronadjen i pustili da se vine u nebo
:klap:
Korisnikov avatar
By kyrgyz
Postajemo polako kao ameri, brinemo o pticama i kerovima dok nam ljudi na nase oci umiru od gladi i nebrige.:evilwait:
Korisnikov avatar
By mili86
ljudi su sposobni da rade i zarade, pa neka se shodno tome udare petom u guzicu i na posao! A ljudi su, da bi sebi ugodili i profitirali, unistili prirodna stanista zivotinja, i mislim da je normalno da pokusamo da im se za to oduzimo. Ne postajemo slicni amerima, postajemo slicni ljudima koji mozak koriste da bi mislili.
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by mili86
ljudi su sposobni da rade i zarade, pa neka se shodno tome udare petom u guzicu i na posao! A ljudi su, da bi sebi ugodili i profitirali, unistili prirodna stanista zivotinja, i mislim da je normalno da pokusamo da im se za to oduzimo. Ne postajemo slicni amerima, postajemo slicni ljudima koji mozak koriste da bi mislili.
:up:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by kyrgyz

Postajemo polako kao ameri, brinemo o pticama i kerovima dok nam ljudi na nase oci umiru od gladi i nebrige. :evilwait:
Tako je!

Neka se orlovi sami leche u specijalnim Orlovskim klinikama koje postoje i u zemlji i inostranstvu! Ili bar neka cekaju u redovima u domovima zdravlja kao i sva ostala sirotinja!
Korisnikov avatar
By Mars
Ja reko Šotra dobio neko priznanje za svoj rad, Orden slobode i prsten (kod Rusa, recimo, SLAVJANSKI BAZAR ili tako neka glupost gde nas obično predstavljaju Ceca Slavković i Filip Žmaher), kad ono...

Leti, leti ptičice!

:bye:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Mars

Ja reko Šotra dobio neko priznanje za svoj rad, Orden slobode i prsten (kod Rusa, recimo, SLAVJANSKI BAZAR ili tako neka glupost gde nas obično predstavljaju Ceca Slavković i Filip Žmaher), kad ono...
:lol:

I ja!

Filip Žmaher... :maska:
Korisnikov avatar
By Srklet

Postajemo polako kao ameri, brinemo o pticama i kerovima dok nam ljudi na nase oci umiru od gladi i nebrige. :evilwait:
a ti bi onda bio neki srpski teabagger.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ja mislio ti o onom što je uhapšen u Đenovi...
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Dzelajza Rouz

I ja!

Filip Žmaher... :maska:
Predstavljali su,dostojno i pobedjivali:)
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja pomislio da je Ivan Bosiljčić (koji je igrao ranjenog orla u istoimenoj seriji) zaprošen od Slobode Mićalović :D
Korisnikov avatar
By mili86

Leti, leti ptičice!

:lol: :smeh: :bouncy: :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by unic0rn

Tako je!

Neka se orlovi sami leche u specijalnim Orlovskim klinikama koje postoje i u zemlji i inostranstvu! Ili bar neka cekaju u redovima u domovima zdravlja kao i sva ostala sirotinja!

OT:

Lepo :)

Jos lepse je da jos uvek imamo orlove :klap:
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Leti, leti ptičice!

Hahaha... I ja sam mislio sve ovo vreme dok se tema vrti u aktuelnostima... :lol:

"Leti, leti ptichice!". citirao bih te. :)

:sunce:
Korisnikov avatar
By 2kune

u Srbiji ima samo o ovakvima orlovima da se brine i o nikakvijem drugima! :sudija:

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!