Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Čarli Čaplin uvek je bio smatran za pionira u svetu filma, ali do sada niije bilo jasno koliko su njegova dela otišla ispred svog vremena.

Slika

Džordž Klark, producent iz Belfasta, primetio je jedan neobični detalj gledajući dodatni DVD uz film "Cirkus", ženu koja izgleda da koristi mobilni telefon, 50 godina pre nego što je izumljen, piše "Telegraf".

Klark je postavio snimak na Jutjub, od kada ga je pogledalo preko 1,5 miliona korisnika.

Na snimku se vidi eksterijer bioskopa u kojem je "Cirkus" prikazan premijerno – žena prolazi držeći levu ruku pored lica i pri tome pokreće svoje usne.

Originalni snimak traje nekoliko sekundi, ali je usporen pa onlajn verzija traje nekoliko minuta. Klark tvrdi da snimak nije lažan i ubeđen je da je ovo dokaz o putovanju kroz vreme.

Drugi nisu tako sigurni, a objašnjena se kreću od toga da žena drži led na licu da otkloni bol od pokvarenog zuba, do toga da je snimak lažan. Kako se navodi, efekat kad lik žene izbledi nije bio razvijen dvadesetih godina.

''

Izvor

Koliko verujete u ovu pricu?I da li mislite da je moguce putovanje kroz vreme i da je jedan od tih putnika bas ova bakuta? :lol:

Meni je ta prica uvek bila nepojmljiva i ne verujem,ne mogu da verujem u to.

Pre ce biti da je luda i da seta ulicom drzeci imaginarnu slusalicu u ruci,pricajuci sama sa sobom:)
Korisnikov avatar
By kal zakath
Jebeš putovanje kroz vreme. Al to što priča bez mobilnih operatera i satelita... e to je dostignuče.
Korisnikov avatar
By Blady
Ne verujem ni ja u putovanje kroz vreme... vec da zena stvarno ima neki aparat, koji je napravljen u to vreme.. sto je moguce, meni bar.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
stvarno izgleda kao preruseni muskarac.... mozda je to neki tajni agent sa (tada) najmodernijom tehnologijom toki-vokija ili slicno za koju ostatak sveta jos nije znao u to vreme :eureka:

:)
Korisnikov avatar
By Blady
Preruseni muskarac.... meni i dalje izgleda kao gospoja :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Kako vi to kažete ovde...atenšn hor, ovaj Klark...
Korisnikov avatar
By nsc
ja cesto na ulici vidim ljude kako pricaju sa banderom, u Knezu tipa koji sapuce sebi u dlan i osvrce se da vidi da li ce ga neko pojuriti, zene koje se u tramvaju svadjaju sa vratima drzeci prst na slepoocnici, zasto je cudno videti snimak lujke pre manje od 1 veka
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!