Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Večeras skontah jednog svog poznanika na Romeu. Naime, dečka par godina mlađeg sam upoznao preko cimerovog brata i od tada smo u kontaktu... Nikada mi nije bio ni najmanje sumnjiv, a oduvek mi je bio nekako jako kjut iako nije nešto lep lep... Ima nešto u sebi i meni je kul.. Elem, dečka imam na fejsu i komuniciramo dosta često i ok smo.. Kada se sretnemo u gradu zastanemo, razmenimo po koju i svako svojim putem..

Večeras videh jedan profil i fotka mi se učinila poznatom. Otvaram profil i iako malo blurovana, fotka mi jako poznata.. Posumnjam na dotičnog i odem mu na fejs profil i kad imam šta da vidim :D Fotka malte ne identična :D Ima jako sličnu na fejsu sa istog "foto sešna"...

Ja bih nekako da mu kažem i sl, ali ne znam kako... Bilo mi je jako drago, ali mi je prošlo kroz glavu da je neko (od njegovih poznanika) uzeo njegovu fotku i da se sprdači... Ne znam šta da radim i kako da se ponašam :D Aaaaaaaaaaaaaaa
Korisnikov avatar
By Marvin
A što mu ne pošalješ poruku na Romeu?
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Joj ne znam... ne bih znao šta da napišem... sve mi tako... juuuu ladno imam i leptiriće u stomaku.. koji sam ja lik...
By Kragi
Kontaktiraj ga preko romea, kreni sa pričom koja će navoditi na stvari koje znaš o njemu, kako bi se uverio da je to on. kasnije kaži ko si :) nemaš šta da izgubiš
Korisnikov avatar
By Srklet
ucjenom ga natjeraj da ti bude sex slave. :party:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Hahaha, ludi ste... poslaću mu poruku, samo da me malo prođe trema :D
By Kragi
Jbt sudeći po opisu tvoje trenutne treme kapiram da će srcka da te strefi ako mali pristane na date :smeh: možda bolje da odustanes :smeh:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Hahaha, ma neću ja sa njim na date :D Imam ja svoje čedo :) Ovaj mi je nekako ... ne znam.. iznenadio sam se :D eto :D
By Kragi
E onda idi u k. :D
koji moj te zanima da li je gay i što si nam pričao da je cute?! :D
idi bre ... :D
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Poslah mu poruku... krenulo dopisivanje.. samo sporo ide.. skontaće I guess... Inače, Kragi.. frka mi je jer ga poznajem i sve se nešto mislim da mu je neko uzurpirao fotku :D
Anyway, saznaću uskoro, a što se tiče mojih emocija prema njemu, mislim da su sada na nekom drugarskom nivou :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako želiš biti veran drugome, ne sebi, a ti onda nemoj ništa da radiš po tom pitanju.
Korisnikov avatar
By Incubus
Pojebite se on d dens flor

Šalim se, nemoj da propustiš ako ti se dopada, srećno !
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Skontali smo se :) U šoku je, ali kontam da će sve biti ok. Iskreno se nadam... MIslim, nema razloga da ne bude :) I nije bilo toliko strašno.. valjda :D
By Kragi
Kako to obično i bude, samo si nas džaba cimao! :smeh:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ajde nek' ti je srecno,kad nije sa garrelom i kim jos bese ovde...:lol:
By Kragi
Ti mali da ćutiš, šta se praviš lud a sve dobre frajere pokupi ovde :smeh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by just_me

Ne znam šta da radim i kako da se ponašam :D Aaaaaaaaaaaaaaa
da gledas svoja posla? kazes da imas svoje čedo pa ti savetujem da ga podojis i da svi idete na spavanje. dockan je za zajebanciju...:sleep:
Korisnikov avatar
By Srklet
jos bolje: neka posalje link na ovaj topic i svom decku i tom tipu kojeg je veceras tlacio na romeu. :adiktusha:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!