Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Sećate li se

Euro pink
''
:pokazuje:

Jos jedna u nizu folk emisija sredinom 90-ih. Posto je propao ZaM, morala se pojaviti i zamena za isti. Emisiju su vodili ubitacan par kao sto su Suzana Mancic i Vanja Bulic... Da, "divan" recept za emisiju... U svakom slucaju, emisija je bila tezak smor i uglavnom je sluzila za promociju folk hitova. Posto smo bili izolovani od Evrope, ova emisija nam je "donosila" Evopu ovde, kako su cesto govorili. Ustvari, u emisiji se pevalo uzivo i to najgore moguce pesme. Inace, koliko su bili prepotentni sa ovom emisijom, govori i stih koji peva Lepa Brena na pocetku spice: "Bogovi padaju na teme, MTV umire od treme" u smislu kako je emisija vrhunska i kako je bolja od bilo cega drugog. Pevaci su je gledali kao emisiju gde se moras pojaviti i promovisati, inace ti ode karijera. Medjutim, to je trajalo svega godinu dana, jer se onda pojavio Grand Show, kao i Grand Produkcija...
Tipican primer dijaloga iz emisije: Vanja Bulic: Da, uvek je lepo pogledati nov film. Opustis se i gledas TV, jel tako, Suzana? (govori Suzani Jovanovic, zeni Sase Popovica) Suzana: (odsutno) A? Sta? A, da! Ja sam dosla ovde da reklamiram svoju novu kasetu. (vadi CD a na omotu ona kako sedi na podu) Kupite je, pesme su odlicne! Suzana Mancic: Aha, dobro, nego, koji si poslednji film gledala? Suzana Jovanovic: Pa kasetu mozete kupiti u svim prodavnicama...
http://vukajlija.com/euro-pink
S one strane duge - 3k :lol:

''

RTS
''

Muzička slagalica

''
By Behemoth
SPS 2000.
''

''

Jul je kul :nope:
''

Gazda Jezda
''

Njeno veličanstvo Dafina Milanović
''

Pile Teleshop
''
Korisnikov avatar
By Blady
Euro pink
rts
i dafina su mi najjaci... bolesno
Korisnikov avatar
By constantine
hahahah pink i pile su pobednici

konacno neka tema koja se ne tice parade
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!