Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Postoje par dečkonja koji vole više nego neke lezbejke da gledaju ribice.
Što se mene tiče takvo ponašanje nije normalno, i trebalo bi ga iskoreniti...pomoću LSD-a stroboskopa i prisilnog prikazivanja kurca.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Slika

lepi su mi ovakvi egzoticni, ali mislim da nikada ne bih drzala ribe u stanu/kuci.... mozda jedino da posedujem neko jezerce :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Donedavno sam imala svoj akvarijum, ali cu ga ponovo oformiti sa prvim stecenim uslovima. Zelim jato silver i blek lira molija!
Korisnikov avatar
By endorfin
Imam akvarijume... Tu i tamo sam mrestio neke ribe, poslednje sto sam mrestio su bili ramirezi... Sada mi je ostao formiran samo ukrasni veliki akvarijum koji je uradjen kao biotopski amazonski akvarijum i u njemu gajim nanakare, kakadue, diskuse, pristele, ancistruse i koridorase....
By miliko
Dok nisam imao akvarijum u stanu mislio sam da je to ludost bakcati se oko toga medjutim sticajem okolnosti sam nabavio aq i vremenom sam shvatio da je sem ukrasa vrlo lepa stvar u kuci i da privlaci paznju svih onoh koji ga vole ali i onih koji su protivnici ( sve vreme mislim na aq koji se odrzava ) ali najvise mi se svidja sto se odmaram gledajuci ribice i uredjenje aq,
Korisnikov avatar
By tintily
Imamo kod kuce , napravili ga pre 15-ak godina , ugradjen je u zid (120x80x30 cm). Uzivamo u njemu i njegovim stanovnicima svi. Jedini problem je izvuci to cudo iz zida kada treba da se pere :)
By dukkehjem
nemam, ne zelim.
hocu crnu macku
pustinjsku lisicu
i dva rakuna.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
moje ribice su pluća razvile, naučile da skaču, ustale jedno jutro, opalile mi dva šamara i otišle u beli svet.
Korisnikov avatar
By horus.
imao davno, tj. moji su se baktali s tim... stalno su kupovali ribice u parovima, te nam je akvarijum bio pun beba ribica... :sweet: ja sam u jednom momentu kupio neke 2 jeguljice koje zive u kamenju, koje su pomuljale sve bebe ribice, pa su moji hteli da me ubiju... inace, mama je bila ponosna kada su skalari sneli jajasca :radosnice: (potrebni su posebni uslovi da bi se skalari razmnozavali :yes: )... u jednom momentu smo imali 3 akvarijuma u kuci... :fish:
ja sam imao 2 histericne kornjace koje sam morao da poklonim kada mi je se smucilo da im sredjujem akvarijum na 2 dana...
Korisnikov avatar
By 2kune
preporučam obične zlatne ribice... jeftine su i nezahtjevne... a kada narastu i počnu referendumom zahtjevati veći životni prostor, jako su ukusne frigane... :alexis:
Korisnikov avatar
By Frederic
Imam akvarijum, 30l. Imam ga vec 3 godine. :)
Korisnikov avatar
By endorfin
zahvaljujuci akvarijumu stekao sam svoje prvo seksualno iskustvo... tako sto sam otisao da sredim nekom liku akvarijum, pa sredio nesto drugo... ovaj, treba li kome da se sredjuje akvarijum? :okret:
By Speculum Columbae
Awww...kakva lepa tema! Ribice su tako drage i slatke i čudne i oplemenjuju,
By LeDeNa_
Volim da vidim akvarijum, lep.veliki ali ne volim ribice :drama:

Drzala sam neko vreme i nekako su dosadne.
Korisnikov avatar
By sunflower5
Volim akvarijume, uvek mi izgledaju nekako neobicno.
Imala sam kad sam bila klinka, sada vise ne.
Akvarijum u Barseloni me je odusevio. :love:
By alexandermagic
Awww, kako bi se moj Marijan sad raspisao da je na forumu. Posjeduje golem akvarijum koji je meni sklonjen s očiju.

Bavljenje ribicama i ribetinama nalazim neinteresantnim. Well, ukoliko nisu servirane kao jelo ispred mene. :smug:
Korisnikov avatar
By XerYuS
imam akvarjum tj. imamo, keva ga odrzava. 100 litara, i mnogo je lep, hahaha imam Xiphophorus-e, Black Molly-ke, Guppi-ke, Barbus-e i imao sam dve ogromne skalarke samo su crkle :p :ribica:
Korisnikov avatar
By Hys.
Jel ima neko akvarijum i macku u stanu?

Mi odavno nikako da namestimo akvarijum, evo danas bi trebalo da bude zalpeljen (odlepila se jedna strana od stajanja) pa ce ga srediti skroz uskoro.

Zivo me zanima kako ce moj macor da reaguje na ribice :D
Korisnikov avatar
By acid drop
ja sma nekada imala akvarijum, a imala sam i mačku
međžutim, ne sećam se da li sam ih imala u isto vreme, bila sam mala :nerd:

ali, mislim da će mu svakako biti zanimljivo :giggle: mačke su predatori, jure sve što se kreće. :eevil:
Korisnikov avatar
By luciferin91
Imao sam akvarijum 5 godina i slomio se. :( Sada kupujem novi za rodjendan :) minimum 100 l i ciklide!:snob:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Dante
Originally posted by Null
Originally posted by miliko

ima li neko akvarijum sa ribicama:)
Originally posted by Dante

Awww...kakva lepa tema! Ribice su tako drage i slatke i čudne i oplemenjuju,
ja sam sad umro od smeha
verovatno nikom drugom nije smešno
sigh
but... ahahhahahahaha
?

Ja sam ozbiljan. Mnogo mi je drago da ih vidim onako slatke kako plivaju. Neki bi rekli monotono, ali mene tako smiruje.
verujem da je mislio na ribica as vdzajna.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!