Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Engleskinja Kristina Sunders (30) toliko je oduševljena životnom filozofijom junakinje serije "Seks i grad" Samante Džons da je odlučila da potpuno promeni način života.

Rešila je da svakog muškarca odvuče u krevet i tvdi da je u poslednjih deset godina spavala sa 1.000 mladića.

"Samanta besomučno koristi muškarce i ponosna je na to. Želela sam da imam njeno samopouzdanja", rekla je Kristina, koja kaže da je imala seks sa najmanje jednim muškarcem sedmično.

Pre nego što je krenula stopama Samante Džons, Kristina je bila potpuno nezainteresovana za muškarce i kao studentkinja univerziteta u Bristolu nije imala nijednu vezu.

"Nešto se sa mnom desilo kada sam odgledala prvu epizodu serije 2000. godine. Do 2003. sam već imala 300 recki i postala sam zavisnik od seksa. Kada sam nedavno shvatila da sam u jednoj sedmici spavala sa 15 muškaraca, odlučila sam da nešto uradim", kaže Kristina koja trenutno apstinira jer želi pronađe nekoga koga će zista voleti. Baš kao i Samanta na kraju serije!

BLIC

Ovako bih onda i ja mogao...Zbog Briana Kinneya:lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa sta cekas Tungi? Bolje da se kajes sto jesi, nego sto nisi. I sta je za tebe 15 muskaraca nedeljno. :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Tungi
Moram da ih jebem...Ne bih izdrzao:sigh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kakva budala...

Lik Samanthe je najbolji deo Sex i Grad-a, ali nije ona spavala sa svakim muškarcem koga upozna, već samo sa onima koji joj se dopadnu, što ja svakako podržavam.

Da ne pominjem da je čak i to književni lik.

Ova bolesnica očigledno nema ni trunke samopoštovanja niti pameti.
Korisnikov avatar
By Elena
Nemam ništa protiv promiskuiteta ako neko oseća potrebu za tim ali da menja partnere svaki čas samo jer je to videla na TV i jer Samanta to radi je u najmanju ruku glupo. :alexis:
Korisnikov avatar
By inga
Mene oduševljava Mala sirena. Sad ću da odem da nađem Ursulu i da trampim glas za peraje.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jao bas sam ljubomoran, idem da se nagutam lekova i popijem flasu johnnie walker-a i pricam sa pljoskama zato sto obozavam karen :radosnice:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:lizalica: jadna je

Samantha jeste najbolja u seriji, ali skroz je ova jadnica to pogresno protumacila.

sedi, jedan :lizalica:
Korisnikov avatar
By KiWi
Sve se mislim da je zbog Samante ... to je kao ono kad doktor kaže Fati da je fenomen jer se kresnula sa celim selom, a on kaže "Fenomen, tako je doktore! A ne kurva kako priča celo selo!" ... Dakle, jebala bi se ona sa njima i da nije bilo Samante ...
Korisnikov avatar
By Azdaja
kurajberka :lol:

i da, znate li onaj vic...kad kaze silovatelj plavusi - sacu da te karam, tamo gde te jos niko nije jebO?! a ona zaklopi oci...

e, tooooo :smeh:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Vetur úlfur

Jao bas sam ljubomoran, idem da se nagutam lekova i popijem flasu johnnie walker-a i pricam sa pljoskama zato sto obozavam karen :radosnice:
Ispostavilo se da je Johnnie Walker rođak Kareninog muža Stenlija, koji se takođe preziva Walker. Takođe, Karen ima i rođenu sestru Džin ... I njih često spominje u razgovorima, pa ljudi stiču utisak da je alkos

:delusional:

:nazalost:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!