Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
Ne znam za naše sajtove, ali jedan od najboljih je definitivno AbeBooks. Neverovatno je šta se sve može tamo iskopati za relativno sitne novce. A stručne literature koliko 'oćeš... barem ove jezičke koju sam ja jurcala, mada kontam da ima i drugih oblasti jer se još nije desilo da neki search vrati 'no results' :love:
By Orion
Ja to planiram zadnjih 6 meseci i nikako da skupim pare. A čuo sam da kad se naruči preko Mamuta cena te knjige bude duplo veća. :sigh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jesam. vrlo sam zadovoljna. da ne kazem- navucena.
Korisnikov avatar
By ns.happy
nisam uzimao do sada, ali verujem da ce i to jednom doci na red. meni poseta knjizari i rovanje po knjigama predstavlja zadovoljstvo, iskljucim se potpuno... ne bih da se toga odricem... kupovinu preko neta bih koristio samo ako cu uzeti nesto jeftinije nego u knjizari.
By biotherm
Jesam. Narucivao sam Heliksova izdanja, preko njihovog sajta. A sto se tice drugih knjiga, kupovao sam i preko Amazon-a, i lepo su mi stizali paketi sve dok nije donesen imbecilni pravilnik & spediterski troskovi; a u zadnje vreme, ako mi je bas potrebno, narucim ali konacna adresa je unutar EU (my cousins :D )
By dukkehjem
http://www.knjizara.com/

- kupovao, sve u svemu sam zadovoljan (cena je, logicno, visa, ali sve ostalo je bilo OK, s tim sto su jedanput naplatili Noces suivi de l'Ete, pa sam ih zvao telefonom da ih iscimam, pa su naknadno poslali i to) Preporucujem ukoliko nekome nije zao da utrosi malo vise novca, a da pri tome izbegne cimanje (posebno ako su knjige retke). Preko njih sam uzeo sve od Kisa... (sem poetike 1). Doduse, kad je bio Sajam knjiga u Bg-u, isao sam pa tamo trazio kod antikvara neke stvarcice od Apolinera itd., i drasticno me je jeftinije izaslo. Na primer, nasao sam i Po-etiku i Po-etiku 2, i obe platio 300 dinara, a oni su mi samo Po-etiku dva naplatili oko 500din. Ali, tada mi nije bilo frka za novac, ali mi je bilo frka za cimanje... Tako da ko voli samo napred. I dobro je sto sve funkcionise preko uplatnice, tako da nije neophodna kartica.

http://www.paideia.rs/

- kupovao, oni su bas, bas super. Em su izdali sabrana Kamijeva dela (koja uzeh od njih), em i dalje izdaju kvalitetne stvari, em preko sajta navuces brojne popuste (tipa preko sajta se besplatno uclanis u klub citalaca i na sva izdanja deset posto) i plus sve dodje na adresu :) plus nisu neophodne kartice.
By dukkehjem
**kad sam narucio, sajt im nesto nije radio, pa sam ih telefonom pozvao i narucio, ali sam insistirao na onih deset posto haha
eto je anegdotica jos jedna :)
By dukkehjem
***a kako stavri sa sajtom stoje sada, provericu ubrzo, i Borhesa su dosta isprevodili :) i Prusta. :) )) sad ce mi rodjendan pa cu se nakupiti love ahaha :beba: taman da kupujem :weeee:
By dukkehjem
Pristigle pare od rodjendana i ja se bacio na kupovinu (again) :)
Novitet je sto sam sada i preko Platoa kupovao... e, sad, oni su za svaku pohvalu, zaista :hail: Sinoc sam oko 12 uvece "napunio korpu", registrovao se, i potvrdio kupovinu, jos je sinoc stigao mail koji potvrdjuje da je primljen moj zahtev, a danas me je docekao, non robot, potpisani, poprilicno pismeni, srdacni mail, u kome me obavestavaju da danas salju posiljku City express kurirom, a da bi dostava "trebala" (to sam im jedino zamerio) da bude sutra. Nisu potrebne nikakve kartice itd., cak ni uplatnica - kes na ruke kuriru.
Super je i popust, 930 dindzi na ovih osam knjiga (cija bi cena inace bila oko 3500 din)....
Hteo sam da i preko kuce Paideia narucim, al sajt im i dalje ne radi, pa danas moram da zovem telefonom... to me nervira, al, jbg, imaju super izdanja...
Knjizara.com - sve po starom... dobro je sto ima antikvarnica, pa sam i jednu retku, vezanu za zdrav zivot, pronasao...
Korisnikov avatar
By Sunce
Dobio sam danas narucenu knjigu. :yay: Hteo sam da svrsim od radosti u posti, no to sam ucinio na klupici u mini parku.
By dukkehjem
e, da, da update-ujem, narucivao sam i preko aruna.com, Ok sve
By dukkehjem
Originally posted by Sunce

Dobio sam danas narucenu knjigu. :yay: Hteo sam da svrsim od radosti u posti, no to sam ucinio na klupici u mini parku.
cekaj, cekaj, onu sto rece da narucujes pri pocetku teme? ju, jesi to iz Afrike narucio knjigu koja tek treba da se prevede, pa izda u Africi, a bili strajkovi sindikata africkih stampara i izdavackih kuca, pa je tolko trebalo?:zid:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pisalo je da dolazi za 30 do 45 dana posto je "strana" knjiga. A u tom cekanju je carolija.
Korisnikov avatar
By Skyen
preko amazona, trebala mi strucna literatura.

domace nisam koristila
Korisnikov avatar
By Sunce
Narucio sam jos dve naucno-popularne pa sam ekscitiran.
Jednu sam citirao u radovima, ali je nikad nisam imao u ruci. Imam stampane neke strane jer je dostupna preko neta.

I ne razumem kako su strane knjige tako povoljne. Ova kosta 15 e.
By Orion
Jedno pitanje za ovo što kupuje: je l' se više isplati ako se kupuje tako preko knjižare ili ako se naručuje direktno preko Amazona?
Znam da u svakom slučaju platiš više od cene knjige, ali ne znam kako je jeftinije.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
upravo sam nasla The Cambridge Encyclopedia of Language polovnu na AbeBooks.com za jedan dolar....postarina 9,50...aj sad cemo da vidimo da li carina ima nesto da kaze na sve to....
By Orion
Mene to zanima oko carine. Ako npr knjiga košta 10$ + poštarina 10$ jer treba ja još nešto da platim? :glup:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Sunce

Narucio sam jos dve naucno-popularne pa sam ekscitiran.
Jednu sam citirao u radovima, ali je nikad nisam imao u ruci. Imam stampane neke strane jer je dostupna preko neta.

I ne razumem kako su strane knjige tako povoljne. Ova kosta 15 e.
Dobio sam jednu, druga im je nestala. :( U svakom slucaju, pogledajte strana izdanja, povoljne su cene.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Orion

Mene to zanima oko carine. Ako npr knjiga košta 10$ + poštarina 10$ jer treba ja još nešto da platim? :glup:

ni ja to nisam znala...izgleda da se carina placa "ako te uhvate" i da uopste nije mnogo...dobila sam informaciju da je za nekoliko dvdova bila oko 500din...pa kao...staznam...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!