Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By LongGone
Ja trazim devojku a za naocare se javi oftamologu :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
'Ajde sto moras odmah da imas drugu ribu odmah i sada? Strpi se malo.. Omladina.. :deda:
Korisnikov avatar
By LongGone
Hvala vam,nisam to ocekivala ali jbg...Hvala vam puno...
Korisnikov avatar
By Winter
Druga polovina kreveta???......Ja bih ti preporucila Simpo ...ali zavisno od dzepa tu je i Jugodrvo, Novi Dom......ima i u Kiki, mada nisam jos tamo bila......ali, ja ipak mislim da oni pola kreveta ne prodaju.......:skuter:
Korisnikov avatar
By Madonna
može ceo da uzme pa sekirčetom razvali i taman da iskali bes na nečemu :isus:
Korisnikov avatar
By bu
ma u forma ideale mozes nadjes sta hoces..zatrazi da ti naprave drugu polovinu kreveta :p
Korisnikov avatar
By LongGone
Ljudi, ako vas ne interesuje ova tema onda nema potrebe da postujete bilo sta a ako vam je do sege,sale i posalice i to mozete da radite na drugom mestu...ma kako hocete,ne znam ni zasto sam mislila da ovde ima razumnih ljudi...odnosno-koji vam je qurac?
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Winter

Druga polovina kreveta???......Ja bih ti preporucila Simpo ...ali zavisno od dzepa tu je i Jugodrvo, Novi Dom......ima i u Kiki, mada nisam jos tamo bila......ali, ja ipak mislim da oni pola kreveta ne prodaju....... :skuter:
Evo ti dobra ponuda....

Nego dokle cete da otvarate teme, nakon sto vas devojka ostavi ili lupi nejebica??????
:egzorcist:
By ...Sitnicava...
Originally posted by LongGone

Ljudi, ako vas ne interesuje ova tema onda nema potrebe da postujete bilo sta a ako vam je do sege,sale i posalice i to mozete da radite na drugom mestu...ma kako hocete,ne znam ni zasto sam mislila da ovde ima razumnih ljudi...odnosno-koji vam je qurac?
U pravu si.

Bili su to sve sami dobri forumaši, a ovo što vidiš u temi se zove wintersindrom. :sigh:

Nego, imam ja praktičan predlog za tebe.

Još je jedna otvarala temu u vezi sa femicama, pa kada opet doživi reinkarnaciju na forumu, uputiću te na njen nick. Rekla bih ti ga i sada, ali on nije statičan. :sigh:

Femica za femicu!
Korisnikov avatar
By Gabriel
mislim da devojku treba da trazis na nekom chatu ili na oglasima... a pola kreveta mozes naci u forma ideale ili aleksandru oni prodaju to...mislim cim prodaju zasebno pod i fioku sto ne bi i pola kreveta?!:alien:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
koliki mozak treba da budeš da bi izgubio pola kreveta?
nikad više neću pizdeti kad ne budem znala gde mi je olovka, minđuša ili papuča, jebež mi sve. zen.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!