Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Zabrinuti zbog velikih troškova lečenja ljudi sa prekomernom težinom, u Japanu su zabranili debljinu.

Zakonom je utvrđen maksimalni obim struka za osobe iznad 40 godina. Za žene je to 90 santimetara, a za muškarce 5 santimetara manje. Zakon je propisao obavezu za sve poslodavce da periodično moraju da organizuju merenje struka svojih radnika starih između 40 i 74 godine.

Tako će na kraju godine biti izmeren obim struka više od 56 miliona građana. Svi koji budu deblji nego što je propisano, moraće da promene način ishrane, a ako i posle šest meseci ne uspeju da se vrate na traženu težinu, moraće da idu kod lekara da im on propisao dijetu.

Ako kompanije ne smanje broj debelih radnika za deset odsto do 2012, odnosno za 25 odsto do 2015, moraće u zdravstvene i penzione fondove da uplaćuju više novca.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Bouzeee, cime se u svetu bave... :trep:

Zamislite situaciju u kojoj se danas-sutra pojavi Slavica DJ.-D. u Dnevniku u 20h, i saopsti narodu da je Skupstina vecinski izglasala zakon protiv debljine...

:giggle:
Korisnikov avatar
By Winter
podržavam....u Americi je takodje veliki problem prekomerna telesna tezina...i recimo standardne igle koje koriste u medicini...morali su da promene duzinu...tj da prave vece....jer sa obicnima nisu u mogucnosti da probiju kozu i salo.....jerbo su ti Ameri bas pravi krmčići :)
By ...Sitnicava...
Originally posted by Winter

podržavam....u Americi je takodje veliki problem prekomerna telesna tezina...i recimo standardne igle koje koriste u medicini...morali su da promene duzinu...tj da prave vece....jer sa obicnima nisu u mogucnosti da probiju kozu i salo.....jerbo su ti Ameri bas pravi krmčići :)
???

Sankcionisanje posledica je čista glupost kad se može sprovesti prevencija. Mislim, to je isto kao kad bi majka dala sinu 400 dinara da pojede dva girosa i onda se dete ispovraća kad svari te silne kalorije, pa ga ona istuče - umesto da mu je servirala komad zdrave hrane na sto.

Hoću da kažem, Ameri sami plasiraju te plastične pomije za jelo i nije poenta tući dete kad se ispovraća već proizvoditi i bazirati ishranu na zdravoj, ili makar zdravijoj hrani. :sudija:

Uostalom, ja ako hoću, biću baš to krme debelo jer mi se baš hoće da jedem prekomerno i u tome uživam. Šta ko ima da me ograničava, ma bre.
Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by ...Sitnicava...

???

Sankcionisanje posledica je čista glupost kad se može sprovesti prevencija. Mislim, to je isto kao kad bi majka dala sinu 400 dinara da pojede dva girosa i onda se dete ispovraća kad svari te silne kalorije, pa ga ona istuče - umesto da mu je servirala komad zdrave hrane na sto.

Hoću da kažem, Ameri sami plasiraju te plastične pomije za jelo i nije poenta tući dete kad se ispovraća već proizvoditi i bazirati ishranu na zdravoj, ili makar zdravijoj hrani. :sudija:

Uostalom, ja ako hoću, biću baš to krme debelo jer mi se baš hoće da jedem prekomerno i u tome uživam. Šta ko ima da me ograničava, ma bre.
tako je sitna ! bash tako . :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Winter
grow up nije bilo tebi, vec se ona krpetina ubacila.......elem, ako budes krme debelo ne bus mi bila . . . . . :sigh:

edit: ti si se ubacila....pa je tak ispalo......:sweet:
By ...Sitnicava...
Eto, krpice, vidiš kako te oslovljava, ne zna da si ti u stvari magična krpa za brisanje najfinije prašine. :lol:

Nego, Winter, hoću odgovor. :sudija:
Korisnikov avatar
By Winter
evo hitam da odgovorim, samo da odradim posao ...da me ne čeka jedan koji ide na 'put' :kosach:
Korisnikov avatar
By Azdaja
volim da se grlim sa elegantno popunjenim personama :mazi:

zalim jer ih bas malo poznajem - ljudi jediteee, zderite - da se mazimo!!! :hypno:

( :lood: )
Korisnikov avatar
By krpica

Eto, krpice, vidiš kako te oslovljava, ne zna da si ti u stvari magična krpa za brisanje najfinije prašine. :lol:

Nego, Winter, hoću odgovor. :sudija:
ne zna ona da sam ja vlazna krpa koja se posebno navlazi kada vidi njen novi post . koji turn-on ...ooh
Korisnikov avatar
By Winter

???

Sankcionisanje posledica je glupost...ondak daj da ukinemo sve zatvore na planeti nam Zemljici......jer koja je poenta...mozemo edukovati ljude da zločin ne valja (iako se neretko isplati) i sve pet :roll:

Amerika, i proizvodnja zdrave hrane....ne ide, jerbo je sve u novcu, njima je u novcu....tove govedinu i daju joj steroide itd.....a samim tim uticu i na genetiku coveka...jerbo jede sve te pizdarije....

Sta ko ima da te ogranicava, jeste..jedi, jedi,jedi...i jos jedi...i budi debela, i debela, i jos deblja...eto bas meni u inat :palacinke:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Azdaja

volim da se grlim sa elegantno popunjenim personama :mazi:

zalim jer ih bas malo poznajem - ljudi jediteee, zderite - da se mazimo!!! :hypno:

( :lood: )
:roflmao:

Japanci su mi oduvek bili kul!

p.s. mislim da sumo rvachi mogu da priuste da sebi plate povecane troskove zdravstvenog osiguranja. bar oni iz A lige :lol:
By J...

Pazi samo da se ne ugojis, drugu ces pricu onda da pricas.
By ...Sitnicava...

Sankcionisanje posledica je glupost...ondak daj da ukinemo sve zatvore na planeti nam Zemljici......jer koja je poenta...mozemo edukovati ljude da zločin ne valja (iako se neretko isplati) i sve pet :roll:

Amerika, i proizvodnja zdrave hrane....ne ide, jerbo je sve u novcu, njima je u novcu....tove govedinu i daju joj steroide itd.....a samim tim uticu i na genetiku coveka...jerbo jede sve te pizdarije....

Sta ko ima da te ogranicava, jeste..jedi, jedi,jedi...i jos jedi...i budi debela, i debela, i jos deblja...eto bas meni u inat :palacinke:
Ovaj prvi deo je besmislen jer si mi odsekla pola rečenice, a prvi deo bez drugog gubi smisao.

I ne vredi sa tobom kad si inadžija i nećeš da shvatiš. :mag:
Korisnikov avatar
By Winter
bez uvrede....onaj ko ima problem sa tezinom a zbog zdravstevnih problema...to razumem.....sve drugo, nema opravdanja......ok, 5 kila gore dole.....ali ljudi koji se tezi 20 i vise kila od onog sto je odgovarajuce njihovoj visini i telesnoj gradji...tu nema izgovora, nema opravdanja, kao sto vec rekoh .....ok, misljenje je krajnje subjektivno...ali je takvo kakvo je, moje :)
By ...Sitnicava...
A ko si ti ili bilo ko drugi da sudi o kilaži? Za tebe "ima ili nema opravdanja". Zar misliš da ješne ljude briga opravdava li iko njihovu gojaznost ili ne?
Korisnikov avatar
By Winter
Ne razmisljam o tome, niti me zanima....tema je o Japancima i ogranicenjima koja su postavili svom stanovnistvu...a ja koristim Bogom i Ustavom mi dano pravo da komentarisem :njanja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!