Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

U ovom slucaju, u pitanju je moj stoL po meri, i ne toliko velikih dimenzija.
Naime, ja sam racunao da na njega ide jedino i samo Laptop i propratna oprema (mish, modem, lampa)

Ono sto nisam proracunao jeste macketina koja mi se nasadi pored laptopa jer je to greje... te kad dodju zimski dani moram non stop da oslobadjam pola stola radi nje, na bezbednu udaljenost, kako Laptop ne bi explodirao.
Podloga za mish mi je do pola u vazduhu!

I ne vredi da je sklanjam, jednostavno se vraca! :shtap:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by hlaefdige
ja stvarno ne znam sta sada da kazem.
:lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:

Savet drugim ljudima, ukoliko imas neki svoj primer previdjenja u vezi predmeta iz pokutjanstva.

Na sta da posebno obrate paznju, i zasto.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
kod mog vula to ne pali. Cim ga negdje isplaniras, on nadje drugo mjesto:)
Korisnikov avatar
By haemoglobin
okaci lezaljku da visi sa plafona pored laptopa i eto...slobodan prostor na stolu, a macka se greje toplim vazduhom koji se ionako penje gore :)
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by Dirrty

Ono sto nisam proracunao jeste macketina koja mi se nasadi pored laptopa jer je to greje...
sweet! ja bih odma' iskoristila priliku da je ceskam :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
aaaa....savet...nemojte pokusavati da ubedite mog oca da vam napravi bilo kakav kmad namestaja...cak iako mu napravite JEBENI TACAN TEHNICKI CRTEZ SA SVIM DIMENZIJAMA to nije garancija da necete dobiti slavski sto u svakom slucaju...
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by hlaefdige
aaaa....savet...nemojte pokusavati da ubedite mog oca da vam napravi bilo kakav kmad namestaja...cak iako mu napravite JEBENI TACAN TEHNICKI CRTEZ SA SVIM DIMENZIJAMA to nije garancija da necete dobiti slavski sto u svakom slucaju...
kraljice! :lol:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ono sto nisam proracunao jeste macketina koja mi se nasadi pored laptopa jer je to greje...
Tako je moja drugarica jedared sela, posle pauze u piskaranju, za laptop i u Wordu zatekla otprilike tekst iz Omena - sve same šestice i "hahaha" između nasumično ispisanih znakova. Živa se istraumirala. Kad ono - mačka trčkarala po tastaturi.
Korisnikov avatar
By Burak
Povećaj sobnu temperaturu. Mački je vjerovatno hladno u ostalim dijelovima tvog životnog prostora pa ide ka tom izvoru toplote.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Birthday_girl

sweet! ja bih odma' iskoristila priliku da je ceskam :)
Iako voli samo odredjenu vrstu mazenja i ceskanja, kad ne zeli da se pomeri, trpi sve.
Originally posted by Dzelajza Rouz

Tako je moja drugarica jedared sela, posle pauze u piskaranju, za laptop i u Wordu zatekla otprilike tekst iz Omena - sve same šestice i "hahaha" između nasumično ispisanih znakova. Živa se istraumirala. Kad ono - mačka trčkarala po tastaturi.
Ukoliko se odaljim od stola a ne poklopim Laptom, cesto je zateknem da sedi ili lezi na samoj tastaturi.
Originally posted by E.c.h.o...
Ovo tebi treba.

...

:)
Sto je cool fora.
Ali to njoj nije po meri.
Ona bi najradije pola na stoL, a pola na Laptop, tacno preko otvora za izduvne toplotne gasove!

Sad mi je na torbi za fax, iako je u zivotu nije primetilaaaa dok ja nisam uzeo pred njom da je ceprkam.
Korisnikov avatar
By Galadriel

Iako voli samo odredjenu vrstu mazenja i ceskanja, kad ne zeli da se pomeri, trpi sve.

hihihi :giggle: isto

moje mache tenk ne bi pomerio sa monitora :jumphug: :meda:
Korisnikov avatar
By castor
DMX je lezao na monitoru i opadala mu je dlaka :placko:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
:smeh:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by castor
DMX je lezao na monitoru i opadala mu je dlaka :placko:
Korisnikov avatar
By castor
Nije smesno. Jednom je otisao i nije se vratio. Dunja (njegova gospoja) nikad nije prebolela odlazak :nazalost:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Mr Dee
Kakav bi to vrhunac bio da je od mačjih dlaka pronađenih na tastaturi pomislila da joj se laptop transformiše u vukodlaka. :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!