Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By ~ Le Saint X ~
Ne znam da li ste Vi primetili
i
da li to uopste na linijama kojima se Vi vozite ima tih natpisa

ali...

Bus 26
i
koliko videh
31

su prepuni natpisa

JEBITE NAS MOMCI
i onda brojevi telefona nekih devojcica

a sve cesce vidjam
i
brojeve telefona
sa slicnim natpisima!!!!
Mislite li da je zezanje u pitanju ( bilo da neko nekoga proziva na taj nacin) ili mozda stvarno - po principu, nikad se ne zna???

Ja sam dans putovao 26-icom i bas sedoh pored jedne bake/starije zene i ispred nas

JEBITE NAS MOMCI
Jelena 064********
Marija 061*******
Tanja 063********

Vidim da je zeni bas bilo neprijatno kada sam uocio taj 'oglas'
a i meni malo nelagodno
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Licemerje je tako dosadno svojstvo ljudi....

Zbog cega da ti bude nelagodno?? Jedino ako si se potpisao kao Jelena ili Marija ili Tanja, pa sad ne smes da priznash :lol:
By ~ Le Saint X ~
Pa, bilo mi je nelagodno jer je njoj bio neprijatno jer sam se ja malo 'duze zagledao' u poruku

pa je baka verovatno mislila da pamtim brojeve
:)
jer me bio blam da sad vadim mobilni i zapisujem brojeve devojaka
koje se nude da ih pojebem
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Klinci se zajebavaju. Kao niko nikada nije ostavio broj ortakinje/ortaka potpisavshi ga/je kao pohotnu plavushu zeljnu seksa.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by V I V I S E C T
Klinci se zajebavaju. Kao niko nikada nije ostavio broj ortakinje/ortaka potpisavshi ga/je kao pohotnu plavushu zeljnu seksa.
Ja sam to radio. ALi sam stavljao svoj broj
By ~ Le Saint X ~
Pa...sad...ne znam koliko je stvarno zabavno nekome
i kakva je to zebancija
pod uslovom da stvarno neko okrene broj
i da pocne da zvoni telefon na svakih 15 minuta...

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by B.U.
pod uslovom da stvarno neko okrene broj
i da pocne da zvoni telefon na svakih 15 minuta...
Jedan bivshi je moj broj moba slao ko zna gde. Kakvi su likovi mene zvali, ja nemam rechi da opishem.
Zbog toga sadasnje brojeve znaju samo ljudi za koje sam siguran da nemaju bitch virus u sebi.
Korisnikov avatar
By KiWi

Ja znam za slučaj budale koja je radila sličnu stvar.

Devojka i dečko su izlazili oko 2 meseca i onda se kresnuli. I onda je on navaljivao da se jebu kad god stignu, a ona nije htela ... i raskine sa njim. On utuvi u svoju glavu da se ona jebe sa nekim drugim pa zato neće sa njim :retard: ... I onda je na mnogim autobusima na staklu pisao njeno ime i prezime, adresu i broj fiksnog telefona sa porukama tipa "mlada i pohotna, tražim kurac, javi se ili dođi lično" ....

Ne znam kako se sve završilo, ali sam čuo da ga je kontrola karata uhvatila dok je pisao to po autobusu i legitimisala ga i prijavila policiji ... za mene je ovo sasvim dovoljan razlog da nekog privedu ....

Kakve je probleme sa porodicom zbog njega imala ta cura neću ni da govorim ...

Tako da stvarno ne verujem da su ih žene pisale ... Muškarci su mnogo mnogo otvoreniji i nasrtljiviji pa ne ostavljaju takve poruke po autobusima ... to je neka neslana šala.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ahh kako je lepo kada je neko chistunac. not...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mr.Ja

Ti to iskustveno ... ili po pretpostavci?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma takvih gluposti ima svudaaaa... ali cemu ova tema?!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by KiWi
Originally posted by Mr.Ja

Ti to iskustveno ... ili po pretpostavci?
Ptica ima krila pa je jaje okruglo.

Isti smisao imaju oba nasha odgovora trenutno....
Korisnikov avatar
By Mars
Meni da nešto tako smeta, ja bih obriso.

Off: čemu svuda veliko "Vi" u postu?
By Pending-For-A-Bending
Meni da tako nesto smeta ja bih odmah prijavio NN lica policiji i onda otvorio ovde debelu i masnu o temu o tome kako sam prijavio NN lica koji su napisala brojeve nekih osoba u autobusu koje kao nude sexualne usluge
Korisnikov avatar
By Mars
I to ženskog pola. Nemojmo zaboraviti taj bitan detalj.

Da se radi o Jeleni, Mariji i Tanji, a ne Jelenku, Marijanu i... Nikoli, recimo.
By Pending-For-A-Bending
mi ne znamo da li ti brojevi pripadaju muskarcima ili devojkama. To sto pise Jelena, ne mora da znaci da je zapravo Jelena u pitanju... Nije valjda da ti svemu verujes sto procitas?
Korisnikov avatar
By Mars
Naravno da ne znam da li se iza njega krije žensko, muško, neka Merlinka, dzender kvir, kvin i šta sve ima.

Piše "Jelena" i tvrdim da upravo taj ženski rod izražava zgražavanje. Delimično i to što je postidjeni saputnik (bez dileme) - žensko. Da se radilo o nekom penzioneru, A NAPISANA imena muška, tu bi se već razlio neki sasvim drugi spektar reakcija, asocijacija i na kraju druga tema ovde.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Devojske se u danasnje vreme jebu k'o pacovi
hahahahhahahahahahaahahahahahahahah!!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by V I V I S E C T
Ja sam to radio. ALi sam stavljao svoj broj
Ovo tek sada procitah! :lol:

:love:

P.S. Priznajem da sam pre koju godinu na Kalemegdanu sa 2 drugarice na isharanoj klupici napisao broj moba moje tadasnje razredne, a u potpisu Ljerka Kurozhderka.

Ali Ljerka je njeno pravo ime... a Kurozhderka nadimak nadenut, vise kao rima... mada je bilo istine u tome.

To nismo isprva nameravali, ali nam dosla ispiracija u toku zhvrljanja klupice...

A tada smo i okretali par brojeva koje smo nasli napisane na njoj... bilo je cool!
Korisnikov avatar
By Mars
a da pise "Danko" ili "Urosh"?
Onda bi broj imao svoj regularni pederski život...Bio zabeležen, delio prijateljima.

Neprijatelji bi morali da kupe regularnu kartu i provozaju se 26-icom.
By Pending-For-A-Bending
Mi iz mog office-a smo jednom u Halo Oglase poslali sa koleginog moba oglase kako prodaje jeftino mobilne (sa sve cenama) i da daje casove matematike. Poludeo je.

Nikad nije saznao ko je to uradio. Niti ce saznati. Osim ako je peder i dolazi ovde na forum.
Korisnikov avatar
By Daliborka
To je , na zalost, tacno.
Veliki je nemoral zavladao.
:nazalost:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
joj pa meni su super ti natpisi, podseti me kako bi svet izgledao (i kako je izgledao) pre interneta. uvek sam voleo da citam te natpise u muskim wcima po fakultetima i bibliotekama, svasta ima da se procita (u grckoj - "ma jebite se svi" - ispod toga neko dopisao "kamo srece, duso, kamo srece").

secam se u veriji, govornica sv. pavla, ovde:
Slika

na unutrasnjoj strani portala, bas desno od sv. pavla pise "pusim 6944*****"

ne verujem da to rade devojke, nekako mi se ne uklapa se u mentalitet u srbiji, pre mi se uklapa da to tipovi kojima nisu dale ili drugarice koje su ljubomorne napisu tako nesto da bi ih nasekirale. u mojoj osnovnoj skoli su 3 devojke uradile nesto slicno (samo mnogo gore) jednoj iz razreda koju su mrzele.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Daliborka
To je , na zalost, tacno.
Veliki je nemoral zavladao.
:nazalost:
Ali vi ste devojka za primer

By ~ Le Saint X ~
Originally posted by AngraMaina
(u grckoj - "ma jebite se svi" - ispod toga neko dopisao "kamo srece, duso, kamo srece").

:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!