Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Momo
Ja imam 2 kutka :D

Jedan kutak je cela prostorija, tj kuhinja, tu se nalazi suodpera, velika radna povrsina :kuvar: sporet i polica sa gomilom tegli i teglica u kojima su zacini, zitarice, mahunarke, cajevi...

Ja sve to odrzavam i ne dozvoljavam da mi se neko tamo petlja i premesta stvari. Zao mi je samo sto ne mogu u kujnu da ubacim i jedan krevetic jer obozavam da se izvrnem posle rucka a gde ces lepse nego u kuhinji :D

A drugi kutak je jedan deo u dnevnoj sobi u kome su smesteni krevet, lampa i niska polica za knjige. Tu drzim neke casopise i enciklopedije, stripove, knjige koje trenutno citam i blok V i drvene bojice :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
sundjer na podu u mojoj sobi...

...tu spavam, sedim, citam, drzim komp...sve
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni je omiljeni deo u mojoj sobi gde mi stoje knjige (strucne i nestrucne), foto-albumi, filmovi i muzicki diskovi. Takodje, volim kozmeticki deo u kupatilu.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
U mojoj kuci je to definitivno moja soba :) ne izvlacim se iz nje....

A u stanu....pa verovatno kuhinja, zovemo je ispovedaonica...kad bi ti zidovi imali usi :lol: (kad komsije ne bi :sigh: )
Korisnikov avatar
By Tomek
Terasa moje sobe. Tu se nalaze stolice, sto, leti suncobran... Divan pogled...
Korisnikov avatar
By decko
Moja soba koja je suvise mala... :sigh:
Korisnikov avatar
By starky
ceo moj stan je moj omiljeni kutak... :D
mali je,ima 30 kv ali je meni dovoljan...
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by starky
mali je,ima 30 kv ali je meni dovoljan...
Izdvoji bar neke delove, kutke. Sta se tu nalazi?
Korisnikov avatar
By Tot
Imam raznih knjiga što na jednoj velikoj polici, što u raznim fiokama. Zabijem se u jedan ćošak, skuvam čaj, zapalim cigaretu i čitam nešto ( ah to pušenje, ipak se u zadnje vreme trudim da ne pušim dok čitam nego pravim pauze!) .

A pored računara imam jednu lepu biljku koja traži puno svetlosti ( ali ne direktnog sunca) i onda moram osvetljavati sobu kada bih je radije zamračio. Već je velika i kanda se malo nakrvila iako sam postavio jedan štap da raste pravo; ne znam da li treba da je presađujem. To mi je drugi omiljeni kutak. Treći je balkon, pa kuhinja. Ma ako si raspoložen svi kutovi su ti lepi.

Evo i stručnog naziva koji će Sunce razumeti i sličica biljčice skinuta sa neta:

Dizygotheca elegantissima

Slika
Korisnikov avatar
By sofia
sobica 2x3 (tu ima sve ) i terasa na vrhu kule :sunce:
By Swanheart
Originally posted by starky

takodje
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
WC/kupatilo, definitivno.

Jedini deo stana u kojem mogu potpuno da se relaksiram. Verovatno i zbog toga sto je to jedina prostorija koja se zakljucava.

Obozavam da sedim na WC solji i da citam novine po 45 minuta...
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by decko
Moja soba koja je suvise mala... :sigh:

Same here....

A kad odem kod roditelja kuhinja i jedan deo dnevne sobe sa udobnim koznim kaucom
Korisnikov avatar
By Zoe
Hmm..........ceo moj stan mi je omiljeni kutak, jer je mali........Ali, :murkan: aliiiii.........selim se uskoro u veci gde cu imati sobicak samo moj, samo, samo moj, i mislim da ce to biti TO :)

Kad se dobro osecas, svaki deo stana ti je prijatan.
Meni isto kupatilo zna da bude omiljeni kutak, dok lezim u kadi i opustam se.......(necu imati kadu u novom stanu, jbg :( ), radni sto sa kompom po kome ima svega i svacega i koji stoji u uglu, a duz oba zida iznad stola police sa mnogo knjiga........Imam i starinski radio-antikvitet, i upravo je sada sa moje desne strane, i prijatno mi je ovde, za ovim stolom u ovom uglu....... :)

Takodje, prijatno mi je i na mom krevetu.....dok citam, mogu da se opredelim na koju cu stranu kreveta, u zavisnosti od toga koliko mi je svetlosti potrebno.......da ne pricam o udobnosti koju sebi priredim-namestim jastuke, primaknem stocic da mi na dohvat ruke bude sta mi treba i.........milina :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Osecam se kao vanzemaljac u ovoj kuci, kome nije mesto tu gde se nalazi. U prizemlju su tri sobe u koje nisam krochio vishe od chetiri godine. :plavuso:
Korisnikov avatar
By Khons
u mom stanu-fotelja u kojoj mozes da se izvalis kako hoces. na dohvat ruke stochic sa laptopom i kafom/top cok/chajem, piksla i milina.

kod roditelja, deo moje sobe, onako zavucen, sa stolom za komp i policama za knjige
Korisnikov avatar
By Modesty
definitivno moja soba koja je ofarbana u krv crvenu boju sa svjetlonarandžastim plafonom po kome su zaljepljene zvjezdice...tu je moj radni sto,TV,DVD,krevet...sve što meni treba i samo se po prekoj potrebi izvlačim iz tog kutka.
By Dragonite
Originally posted by Tot

Presadi je... dizigoteka je mnogo lepa, ja sam dobio jednu na poklon od Inner-Smile pre par godina.

:zen:

Moj kutak je svetlija polovina sobe... komp i sto na jednom zidu, akvarijum i cveće na drugom.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Meni moj shankic i shank stolice gde volim da sednem i pijem kafu i gledam malo napolje :)
Korisnikov avatar
By decko
Moja Soba - Oruzjem ProtivU Otmicara

Ovo je moja soba
Ovde zivim ja
Predji prag
U svetu si bez zakona
Radi sve, sve shto ti srce pozeli
Tu smo sami samcati

Nisu to samo zidovi i vrata
Prazna je
Ali tu je sve shto treba
Vidi se
Pogledaj kroz prozor
Imam parche svoga neba

Soba sa pogledom na
Sunce na ceo svet
Chula sam kako dishe
Moj prostor protiv dosade

Moja soba!

Jedino mesto gde mogu pobeci
Zakljucham se
I vishe nikog ne chujem
Ovde me
uvek mozesh naci, sama sam
Sa svojom sobom druzim se

Soba sa pogledom na
Sunce na ceo svet
Chula sam kako dishe
Moj prostor protiv dosade...

:B :gitara: :B
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Momo
Ja imam 2 kutka :D

Jedan kutak je cela prostorija, tj kuhinja, tu se nalazi suodpera, velika radna povrsina :kuvar: sporet i polica sa gomilom tegli i teglica u kojima su zacini, zitarice, mahunarke, cajevi...

Ja sve to odrzavam i ne dozvoljavam da mi se neko tamo petlja i premesta stvari. Zao mi je samo sto ne mogu u kujnu da ubacim i jedan krevetic jer obozavam da se izvrnem posle rucka a gde ces lepse nego u kuhinji :D

A drugi kutak je jedan deo u dnevnoj sobi u kome su smesteni krevet, lampa i niska polica za knjige. Tu drzim neke casopise i enciklopedije, stripove, knjige koje trenutno citam i blok V i drvene bojice :D
:love:

:mazi:
Korisnikov avatar
By Calypso
ne mogu da se odlucim izmedju moje sobe i dvorista... komforan krevet vs. priroda :shocked:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Wh1t3 Tra$h
Osecam se kao vanzemaljac u ovoj kuci, kome nije mesto tu gde se nalazi. U prizemlju su tri sobe u koje nisam krochio vishe od chetiri godine. :plavuso:
Ne salis se ?

Sto ?:mini:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Dragonite
Originally posted by Tot

Presadi je... dizigoteka je mnogo lepa, ja sam dobio jednu na poklon od Inner-Smile pre par godina.
Već sam je presadio pre dve godine kada je bila porasla. Medjutim sada mi se opet čini da je dosta porasla iako je u znatno većoj saksiji.
Korisnikov avatar
By Minie
Moja sobica....kao u raju mi je tu...tu provodimo sate i ne izvlacimo se iz nje... Sad je jos i krecim i stavljam klimu..
Moj tropski raj... :kulira:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!