Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Ja, ja, ja!!!
Obozavam ih!
Htela sam da poludim kad sam se pre nekih mesec-dva vratila kuci i videla prazan prostor tamo gde su stajale kutije sa slagalicama...keva ih poklonila nekom klincu iz susedstva, a meni bilo bezze da idem kod njegove mame i da trazim da mi vrate.
Korisnikov avatar
By Egon
neke roditelje stvarno treba uhapsiti :lol:

mislim ... kriminalno shta rade svojoj deci ...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Egon
neke roditelje stvarno treba uhapsiti :lol:

mislim ... kriminalno shta rade svojoj deci ...
Deci...pa oni i ne slute da smo mi zapravo jos uvek DECA!!! :eya:
Korisnikov avatar
By Adenim
za one od 10 delova nemam mira da slozim, to mi je totalno dosadno
Korisnikov avatar
By hiperaktivna
OBOZAVAM IH!!! Naprosto bi ih mogla slagati svaki dan.. A imala sam dana cak kada sam ih toliko bolesno slagala da navece kada bih legla da spavam sve u glavi bi mi bilo u puzzlama :D
Najdraze mi je sa mojom najboljom drugaricom uzeti puzzle-u od 2000 komada i slagati danima :)
:wub:
Korisnikov avatar
By Draco
Ja sam gotivila one extreme slagalice <tipa sklapas zivotinju a svaki deo je neka druga zivotinja za sebe>.
Korisnikov avatar
By Shmi
Joj luda sam sa njima,upravo sam dobila za NG puzzle od 1000 komada. Verenice :love: :love: :love: Mogu danima da ih slazem i upravo sada planiram da otvorim kutiju i pocnem sa slaganjem. :dance:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
:pickme:

super što si otvorio temu, ja se nikad ne bih setio! a obožavam puzzle. imam složene tri od po 3000 svaka (to su najveće koje sam našao), a sad slažem četvrtu i jebeno je komplikovana.

od tih, jedna je Bosch-ova Rajska bašta, druga Botichelli-jeva Venera, a treća stilizovana mapa sveta. sada slažem ovu:

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Blago vama. Ja u životu imao samo neke šumske ptičice, u kompletu 3 komada, svaka veličine A4 možda. Ne znam koliko tu delova može da bude, nije mnogo. I posle neku UNICEF, totalno nešarmantnu i ružnu, kako samo UNICEF može da osmisli i plasira na tržište... ko zna kome li je to dato.

Ali znam da ih volim.

Primer takodje ekstremnih su one gde se na jednom delu vide čak 3 različite slike zavisno od ugla gledanja (kako se zove to?) i gde gotovo uvek mora da se ide isključivo prema obliku...Pa kad složiš, onda i u celini imaš tri slike...

Kako ih slažete? Ja prvo lociram ivice, pa onda ivice u ona 2 tipična oblika, koja se ređaju naizmenično. A unutrašnjost prema bojama.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
te se zovu stereogrami, ali tu se vidi samo jedna slika ali 3D. njih možeš naći i online, za gledanje. a možda ti misliš na nešto drugo.

ja prvo složim okvir, s tim što se kod ovih mojih okvir uglavnom sastoji od nekoliko redova. kao paspartu kod slika. a onda po celinama na slici. s tim što je prilično zamašan posao proći kroz 3000 delova i odabrati one koji odgovaraju samo toj celini koju trenutno radim.

a najgore mi je kad delovi nisu međusobno jedinstveni. tako sam se sad i zaglavio, čak ni ram ne mogu da složim, jer ima nekoliko delova koji su međusobno istovetni, ali se nikako ne uklapaju u celinu. pffff...
Korisnikov avatar
By Mars
Stereogram je ono kad ti iskoči treća dimenzija. Ovo je drugo.

Ovo je ono što deca imaju recimo po lenjirima, drugo mi ne pada na pamet - pa kako ti pomeraš lenjir (tj ugao gledanja), menja se i slika, uglavnom 3-4 kombinacije. Zečić igra kan-kan i žonglira lopticama, na primer...Od grube, rebraste plastike, da bi se svetlost odbijala pod različitim uglovima.
Korisnikov avatar
By Mars
Uh! Sa onog sajta ja bih uzeo Rajski vrt.
Korisnikov avatar
By Sky123
:) najbolje su one flourescentne od 5000 komada:right: mada, ni one sa 3000 ne zaostaju:P
Korisnikov avatar
By Mars
Za koliko vremena u proseku složite te od 3,000 delova?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Jaoooooooooooooooooooo obozavam ih!!!!!
Zadnja koju sam slagao je bila neka sa tigrovima od 3. 000 komada. Bese to veselo s' obizrom da su im krzna svima ista, pa jos neka oda dole... Ali sam uzivao svim srcem. :love:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A ovu zadnju sam slozio za nekih mesec dana, s' obzirom da sam morao da ucim i tako to... :nokti:
Korisnikov avatar
By Mars
Ali ja ne bih mogao da stanem dok ne složim sve. U jednom cugu.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Natera se covek nekako. :alikako:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni nije jasno kad u filmu vidim da troje, četvoro sede i slažu zajednički.
Korisnikov avatar
By KiWi
ja .. ali samo one XXL velike.. na žalost imam samo tri takve ... i treba mi dosta vremena da ih složim ... ali mi je jako zanimljivo kad to radim .. najsuperiškastije je kad završim i opala slika je gotova :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hahahaha ja sam jednom pokusao i na kraju smo se pobili. :smeh:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Mars
Meni nije jasno kad u filmu vidim da troje, četvoro sede i slažu zajednički.
Ni meni. Ja se otimam za delove ako <moram> da slazem sa nekim plus mi kvari koncepciju i redosled. Slazem ih isto iz cuga, a poslednja koju sam slozila je bila neka koju sam kupila ortakinji za rodjendan <i naravno joj odmah otela :evilgiggle: >, neki trip dzungla sa zivotinjama ali i poznatim gradjevinama zaraslim u korov i zapustenim. Pa se ti snadji u svom onom zelenishu.
Korisnikov avatar
By Zonche!
I ja ih volim...
isto sam imao zadnju neku dzunglu sa nesto malo zivotinja pa se snajdi...

Ali volim u dvoje da ih sklapam... :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Uzgred ne obazirite se na best time... Malo su nerealna...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Puzz 3D me suvise podseca na OTO u osnovnoj...
Korisnikov avatar
By Zonche!
LOL gde nadje OTO... ja te nisam nikad ni spajao
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!