Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Slika

"Izvori magije" je strateška igra magi?nim kartama u svetu slovenske mitologije, u kojoj igrate ulogu mo?nih ?arobnjaka koji se u magijskim dvobojima bore sa ostalim ?arobnjacima za slavu, znanje i mo?. Svima razumljiv jezik, drevni slovenski bogovi, ale, aždaje i zmajevi, ?arobnjaci, vodenjaci i strašne stihije, vilenjaci i ljudi u ve?nom ratu protiv orka i bauka na jedinom mestu gde anðeli susre?u vile... nadam se da Vam ve? zvu?i kao dobra zabava.

www.izvorimagije.com

Malopre mi je stigla uteshna nagrada nagradne igre jednog chasopisa, tzv paket pojachanja karata za ovu igru. U sushini bezvredno bez pochetnog shpila i josh nekoga ko ima isti, pa se pitam, jel igra neko ovo? Izgleda mi prilichno interesantno. :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja imam LOTR trading card game, ali samo jedan starter. i sad nikako da se nabavi još jedan (dva, tri...), pa da se oprobam. deluje mi fenomenalno! zapravo kao sve te ADND igrice...
Korisnikov avatar
By Rei
:D

Ja to nikad nisam igrao ... Deluje mi jako interesantno, rekoh vec. :)

Jel to ima uopshte da se kupi negde ili samo u specijalizovnim klubovima kao shto je Valhala ovde u Ns ... ?

I kol'ko koshta onaj pochetni paket? :)
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Svaki igra? Izvora magije poseduje sopstveni špil, ?ije karte predstavljaju magije koje zna i bi?a koja može prizvati da se bore za njega. Po?etni špilovi sastoje se od po 40 karti, i idealni su za po?etnike (stižu sa pravilima igre i spiskom karti).

Ako kasnije poželiš da svoju kolekciju i špilove dopuniš novim kartama, postoje paketi poja?anja sa 15 dodatnih, nasumi?no odabranih karata (od 400 razli?itih).

Po?etni špilovi postoje za svaku od 5 osnovnih boja igre Izvori magije, na tebi je da pogledaš svaki od njih, izabereš svoju boju, a zatim naru?iš i svoj špil.

Snaga vere (žuta boja) ›››

Manipulacija umom (plava boja) ›››

Vladavina terora (crna boja) ›››

Bes plamena (crvena boja) ›››

Srce divljine (zelena boja) ›››

Po?etni špil 695 Din, Paket poja?anja 250 Din, Super paket 999

Ho?emo da igramo? :cookie:
Korisnikov avatar
By Rei
Ocemo, al' morash da dodjesh u ns :lukavi:
Korisnikov avatar
By Rei
Zato shto je to moj turf i moram da pobedjujem :D
Shalim se :)

Moram prvo da ih kupim... Ja sam mislio da je to manje od 700 dinara, kontao sam da ne bi trebalo da bude vishe od 400. :) )
A josh nije ni skupo. :D

Koliko koshtaju te LOTR karte?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imaš tamo u Kralja Aleksandra onaj magic shop, ne znam ta?no kako se zove. imaju i web site sa cenovnikom. pogledaj na www.tolkien.co.yu. cene su prili?no visoke. starter deckovi koštaju 20-ak eura... ja sam moj dobio na poklon. :trep:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
To ko Yu-Gi-Oh!... ja se navukao na te karte... dakle malo mi fali da se pojavim tamo medj one klince da im pokazem ko je pravi majstor :apprentice:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ja sam kupio špil ali mi pravila uopšte nisu jasna. Kao da ?itam nuklearnu fiziku. Sve je totalno konfuzno objašnjeno. Jel zna neko kako se ovo ?udo igra?
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Pa na Izvore magije. Taj sam špil kupio. Danas sam video gomilu klinaca meni do struka kako lude za tim Yu-Gi-Oh! karticama. Samo tr?e okolo kao mali patuljci. Baš su bili medeni.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
magic the gathering... something...

kliktao kliktao i skontao igricu.. tako i ti...
yu gi OH je cool....

p.s. zaista nema tricka da pochnem igrati dom,acu igricu:ribica:
Korisnikov avatar
By Rei
@MLF
Pa nashe su, ali svetske, chak su i iskoristili taj slogan na sajtu :lol: :drama:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Pa bukvalno su sve pokrali od Magic The Gathering i od Yu-Gi-Oh! koliko sam ja mogao da vidim na blic...
Korisnikov avatar
By Instruare
Evo ja igram Izvore Magije. Imam double plavi pocenti spil sa jedno 5 boostera i novom edicijom... Ponekad igram sa crvenim spilom, jako su extra, jedno vreme sam bio medju prvih 10 u Srbiji.
Ako ima ko da ga brutalno rasturim u ovoj igri u2u pa da se dogovorimo. Uvek volim da poducavam decu

:bicikl:
Korisnikov avatar
By Rei
Josh uvek nisam igrao...

Nemam sa kim :rida:
Korisnikov avatar
By Instruare
Originally posted by REI
Josh uvek nisam igrao...

Nemam sa kim :rida:
Da te naucim? :chestram:
Korisnikov avatar
By Pele
To da ovako učiš decu??? :cookie: =)

Ne znam, kao što su rekli pre mene, ovo mi sve smrdi na Yu-gi-oh!...
Ali, što da ne... Oduvek sam obožavao te igrice, mada se ovde ne mogu kupiti...
Korisnikov avatar
By Instruare
Odvalio jednog lika 15:3 pre neki dan. Joj sto su ljudi naivni.
Misle da ako pokusaju da ce razbijacem sa prirodnom transformacijom i snagom bivola proci pored moje krabe, kako da ne, potisak i zavrsena prica
Korisnikov avatar
By radoznala
ja sam skoro, pa recimo pre 6 meseci igrala yu gi oh sa jednim deckicem... ludilo kako me malisa bio navukao... :P
Korisnikov avatar
By DoctorWho
Hm ei igram i ja te izvore i najbolji sma u NS-u :P P pa vi vidite :P

(doduse sza sada)
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Jaoo, suuper - komercijalizacija slovenskih bozanstava i mitoloskih bica - gde rekoste da nabavim te karte???

Mada, NISAM zadovoljna dok se na trzistu ne pojave i kompjuterske IGRICE sa ovom tematikom, KROASANI sa slicicama i naravno - ZVAKE sa markom ovog novog BRENDA!!!! :durenje:

Postmodernisticki sam ushicena!!! :hyper:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
...Nemojte samo da vam pravi Izvori Magije pobegnu dok gledIte u te karte... :giggle: :evil: ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
ja ovo morati imati :mljac:
Korisnikov avatar
By KiWi

još uvek se mučim da savladam onog Baš Čelika za četiri osobe .. volim društvene igre, ali ne tako komplikovane!
Korisnikov avatar
By DoctorWho
pa kako nije bas toliko tezak Bas Celik :)
Korisnikov avatar
By DoctorWho
Ljudi posto vidim da je zamrla ova tema :)

HAjde neka se neko javi da igramo koju partiju
Korisnikov avatar
By Rei
Josh uvek nemam shpil :roll:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!