- 14 Avg 2010, 23:20
Originally posted by Black LadyYes
Dugo nisam pisala.. tacno osecam pod prstima nesigurnost, dok drzim ovu patenticu. Zbog te nesigurnosti se mnoge stvari desavaju, koje ne zelim. Zaboravila sam da pisem. Ali, autenticnost mog rukopisa je ostao isti.. Da li je to period tamnih misli, ono sto je trebalo davno biti zaboravljeno.. ili sam opet pocela da pisem- misleci da to zaista zelim.
Pitanja, previse pitanja koje su mi u mislima. Gde je ono, sto je receno tako smisleno, ono sto nije zabelezeno, zapisano...
Bol, koji trenutno osecam, da li sam ga sama prouzrokovala?
I dalje pitanja, koja ne razumem, kao ni odgovor koji nemam.
On kaze da sam samokriticna. Sebe pratim kroz reci, dogadjaje, vreme.. Zelim da znam "istinu" o tome.. previse je stvari rekao.
Osecam ponovo, sto sam osecala nekad. Taj deo odzvanja u meni.. mislila sam da je u potpunosti nestao, dugo ga nije bilo. Neka to bude i bol, samo da ponovo osetim nesto, makar i to. A osecam, svaki put kada udahnem osecam tezinu u vazduhu, problem pri disanju.
Cekam suze.
Telo mi gori, imam temperaturu.. rasplamsala se po celom telu, kao vatra -kada je neko maltretira i ne pusta je da gori onako ravnomerno i polako.. svojim tokom.
Tuzna sam. Tuga smiruje telo, u negativnom smislu, tera ga da propada, gubi svoju zivost, smisao. Ne samo telo, vec i duh, koji zivi u njemu, bitan je.. od njega sve pocinje. I sve se zavrsava.
Dobro je kada se zavrsi, zar ne?
Da li da stanem ovde, ili da nastavim da koracam, ne znajuci gde...
Za sada, ipak stajem.
![]()