Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Jao dusa lepa! Pa on dzemuje :love:

Hocu sutra da uzmem kera, ali sutra :placko: Ono moje macije prase bi dobilo nervni slom.

Koju rasu vi volite? Primetila sam da ljudi kad vole jednu rasu koju su imali tesko se odluce za drugu. Zato moj muz voli ruskog hrta a scout rotvajlere.

Ja u principu volim sve kerove, mada moram da priznam da vise volim velike kerove. Malamuti su mi prelepi ali nisam sigurna da li su za mene. Najbitnije mi je da ker jako voli decu i da je zastitnicki postavljen prema porodici ali i da moze da se trenira da nije tvrdoglavo govance kao hrt.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Od vecih bih ja izabrala:
Sibirski haski :love:
Samojed :love:
Nemacki ovcar :love:
Retriveri :love:
Koker spanijel :love:

Mada za ove poslednje provereno znam da su druzeljubivi, vole da se igraju sa decom (makar su ona dva koja sam imala to volela :lol: ) i stite porodicu/teritoriju :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618743#p2618743]Hys. napisao:[/url]
Koju rasu vi volite? Primetila sam da ljudi kad vole jednu rasu koju su imali tesko se odluce za drugu. Zato moj muz voli ruskog hrta a scout rotvajlere.
Sve ih volim OSIM pugs i kokere.

Vise od fizickih karakteristika mi znace karakter. Da je zivahan, brz, dinamican, neurotican tako te karakteristike.

U poslednje vreme mi se najvise sviđaju pomsky, mada najvecu naklonost gajim prema dzukelama mesancima.

Crkoh od naslova u Kuriru pre neki dan "Copor od 10 civava terorise decu Feniksa u Arizoni"
By alexandermagic

Koju rasu vi volite?.
Volim sve, ali kao svog psa drzim rotvajlera. ZelEo bih u paketu uzeti i mopsa i buldoga da odrastaju zajedno, ali sipak. Doni je krvolocna prema drugim psima i ultra posesivna, a djecicu, s druge strane, obozava.
Korisnikov avatar
By Hys.
Mozes da zamislis kako ih terorišu :krezavi:

Scoutica bi rotvajlera u dupe nabila koliko ih voli a muz tvrdi da su hrtovi posebni.

Volim sve sto je nabrojala dugoslava mada kokeri su mu malo mali i zivcani. Gajim postovanje prema vučjacima, jer mi izgledaju kao pravi psi čuvari.

Volim da je ker poslušan - znam da zvucim kao tiranin al šta ću - da sluša gazdu bez pogovora. Zato ne dolazi u obzir da uzmemo rasu kao ruski hrt. Ako je nešto majušno može i da bude manje poslušno, ali veliki pas mora da bude pod kontrolom.

Meni su super priče koje scout ima o svojim kerovima, kao što je rot Žika koji je bio toliko dominantan da su kerovi izbegavali njihovu ulicu, a on bi samo izašao i prošetao, ne bi ni lanuo. Ili - pastrme svinju on ni ne priđe jer mu je to ispod časti i čeka da dobije svoje. I u dvorište je nepoznat mogao da uđe ali ne i da izađe :krezavi:

A ima i o pametnom Lesiju ... al neću više raspizdiću se kerovi su najdivnije životinje.

edit aleksandar postovao:

e buldozi su tako zeznuti za odrzavanje što se tiče zdravlja. A i imaju čudnu narav - evo jednog primera (a nije jedini koji znam nažalost) - buldoga su komšije stavile na usvajanje jer je bio nasilan prema deci - porodica koja jako voli pse, nije im prvi ker, pazili su ga ko malo vode na dlanu. Ali imao je urinarni problem i mucio se i verovatno zato je i bio agresivan.

Sta misliš zašto je tvoja rotica krvoločna prema drugim psima? Jel imala loše iskustvo? Jel imala male?

Inače, znam da samo jednog rota scout nije volela, uvek joj je bila čudna, i ispostavilo se da je jela svoje male. Jednog dana je samo odšetala. Psi ko ljudi - ima ih raznih.
Korisnikov avatar
By IriS
ja bih volela da imam mastiff-a.
liči na mene, pa zato. doduše, naraste veći od mene, svakako.
al svejedno ja ga želim :love: da me šeta svaki dan :D

Slika
Korisnikov avatar
By Hys.
ja sam imala bullmastifa. al ne bih o tome :(

i da, divni su.
Korisnikov avatar
By Hys.
Skroz, i mnogo su lepi :)
By alexandermagic
^

To je vjerojatno moja krivnja, jer sam ju razmazio, previse. Proces parenja - strahota, tko nije vidio ne bi vjerovao, svezana s brnjicom, a trga se kao pomahnitala. Prema mladuncima indiferentna, tako da sam ih sve poklanjao.

E da, ne podnosi ni mog decka i potpuno ga ignorira, kao da ne postoji. Niti je smije maziti niti hraniti. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam videla jednog, baš ovakvog kao na fotki što sam postavila, u Pet centru. Mastiff od 5 meseci koji je bio skoro veći od mene. krenula sam da ga grlim i mazim, vlasnik mi je umro od smeha :kesa:
Korisnikov avatar
By Hys.
Izgleda je u pitanju razmazotina. A mozda si podsvesno podsticao njenu posvecenost samo tebi? Kerovi to osete.

To je ono što je problem sa velikim psima - jer i to sto decko ne sme da je mazi i hrani je isto neposlusnost.

Al sta ces tvoj ker volis je kakva god da je razmazotina.

Do god ne jede mlade. To je sick dog :ozbiljan:

Ja znam da cu biti strog care taker kao sto znam da cu ako bude volje i stroga roditeljka - moj muz ne moze macki da da lek, veterinar ne moze tek iz treceg puta a covek to radi 20 godina, ja mu dam jer tu nema sta on meni sada da izvodi jer cu da ga zgromim da mu bude bolje.

Zato kad nekog ne volim moze da me ispomera onoliko jer ne volim konfrotaciju sa nebitnim ljudima. Oh well... :sigh:
Korisnikov avatar
By blenta
mi smo dok sam bio mali imali uglavnom velike pse - vucjak i doberman.
i meni je fascinantno kako ljudi kupe zivotinju tek tako a oni svi isto kao i ljudi imaju najrazlicitije karaktere

taj doberman nikad lanuo nije, i pustao je ljude da udju ali ne i da izadju kao onaj hysin gore
kada bi pokusali da izadju stao bi ispred njih jako blizu i rezao dok ne prestanu da se krecu
mislim da je nabio frojdovski strah od kastracije makar tucetu posetilaca nam

vucjak je bila zenka. od pocetka uzasno poslusna i utrenirana bez imalo truda. preinteligentan pas.
isto nije lajala jer je naucena da to nije okej. jednu noc bukvalno povilenila i unistila se od laveza.
otac je istukao zbog cega smo se sutradan kad sam saznao zakrvili zestoko.
medjutim ni posle batina se nije smirila i probudila ceo komsiluk.
ispostavilo se da su lokalni kafic opljackali tu noc a ceo komsiluk probudjen nista nije primetio. moroni

elem, preferiram velike pse ali obzirom da sam trenutno onemogucen da imam psa i u stanu
razvio sam jubaw i prema manjim, i od manjih naj mi se svidja bulterijer sa glavom ajkule i lavovskim sapama

btw, omiljene pasmine su mi crni labradori, vucjaci, ceski vuci, irski seteri...

i vezano za sta ste pricali gore, mislim da su veci psi laksi za odrzavanje nego sto se tice ponasanja
i samojedi i malamuti su jako svojeglavi i teski za trenirati
Korisnikov avatar
By blenta
podseti me iris sa ovim grljenjem mastifa

elem stvarno jako volim pse i poprilicno sam nesretan kad sam potpuno odvojen.
dok sam bio u US pita me jedan ortak s faxa ocu li sa njim kuci na jedan dan da ne bude sam u kolima jer zna da volim zivotinje te mogu da ludujem kod njegovih na imanju dok on resi neke stvari.i krenem naravno. a njegova porodica ima konje, macke i vucjaka od 50 kila - ogrooooman

uglavnom ja dok nisam usao u kucu nisam znao za vucjaka a on je pritom roditeljima napricao da sam uzasno inteligentan, da ne koristim nikad digitron, da mi je to treci fax po redu itd.

ulazimo u sobu, ja vidim psa, on vidi mene, pogledi nam se sretnu, romantika,
u pozadini http://www.youtube.com/watch?v=mEEVF-MqITM" target="_blank
i scena sledeca ja i kirbi (vucjak) se valjamo po patosu, on mi lize facu ja mu grizem uvo
a ortakov otac samo spusta novine, pogleda nas, pa pogleda kajla (druga) te kaze:
Yeah Kyle, he looks really smart.
i digne novine
Korisnikov avatar
By blenta
jebite se svi
opet u dva ujutru gledam dzukce na youtubu umesto da spim
Korisnikov avatar
By nsc
imao sam Sarplaninku, bila je prirodno vrlo poslusna i dobro vaspitana (ja sam jako malo doprineo tome, bilo je dovoljno jednom joj nesto reci ili pokazati)
od kad je nema patim za psom, samo zenke i ovcari dolaze u obzir, dobro, mozda i retriveri ili nesto tako veliko i cupavo i dobro i blentavo
verovatno ipak nikad necu opet imati psa, volim leti da izadjem iz kuce u 8 ujutru, a ponekad se ne vratim pre mraka, a i kome bih je ostavio kad putujem
Korisnikov avatar
By scout_finch
Zika je bio pravi alfa muzjak, ja tako nesto nikad nisam videla kod kera. Prosto je imao stav takav, ono, znam da sam najveci i najjaci i nema potrebe da bilo sta radim da bih to dokazao.
A volim ja i avlijanere, i uvek imam, zapravo moji roditelji imaju, bar jednog takvog. Imali smo jednog pre par godina koji mog tatu nalazio gdegod da ovaj ode u radijusu od 10 km od kuce. Na pijaci, u kafani, jednom cak i na sahrani 15 km od kuce. I onda uleti u auto s tatom i tako se vrati kuci. Bas je bio genije, ali jednog dana ga nije bilo, kapiram da je nastradao nekako, nismo saznali. A najpametniji ker kog smo imali je bio skotski ovcar, kapiram da je intelektualno bio nivou deteta koje ide u prvi razred. :lol: I bio je divan i lep i maza, i jako zastitnicki nastrojen kad moja majka ostane sama kuci. Legne ne prag i ne mrda celu noc, i laje na svaki sum.
Ali rotovi su dusice jedne, tako da da, oni su mi omiljena rasa.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Over the rainbow napisao:Samojed :love:
Da. Na njih sam baš slab u zadnje vrijeme. : D

Slika

So fluffy. :meda:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!