Mozes da zamislis kako ih terorišu
Scoutica bi rotvajlera u dupe nabila koliko ih voli a muz tvrdi da su hrtovi posebni.
Volim sve sto je nabrojala dugoslava mada kokeri su mu malo mali i zivcani. Gajim postovanje prema vučjacima, jer mi izgledaju kao pravi psi čuvari.
Volim da je ker poslušan - znam da zvucim kao tiranin al šta ću - da sluša gazdu bez pogovora. Zato ne dolazi u obzir da uzmemo rasu kao ruski hrt. Ako je nešto majušno može i da bude manje poslušno, ali veliki pas mora da bude pod kontrolom.
Meni su super priče koje scout ima o svojim kerovima, kao što je rot Žika koji je bio toliko dominantan da su kerovi izbegavali njihovu ulicu, a on bi samo izašao i prošetao, ne bi ni lanuo. Ili - pastrme svinju on ni ne priđe jer mu je to ispod časti i čeka da dobije svoje. I u dvorište je nepoznat mogao da uđe ali ne i da izađe
A ima i o pametnom Lesiju ... al neću više raspizdiću se kerovi su najdivnije životinje.
edit aleksandar postovao:
e buldozi su tako zeznuti za odrzavanje što se tiče zdravlja. A i imaju čudnu narav - evo jednog primera (a nije jedini koji znam nažalost) - buldoga su komšije stavile na usvajanje jer je bio nasilan prema deci - porodica koja jako voli pse, nije im prvi ker, pazili su ga ko malo vode na dlanu. Ali imao je urinarni problem i mucio se i verovatno zato je i bio agresivan.
Sta misliš zašto je tvoja rotica krvoločna prema drugim psima? Jel imala loše iskustvo? Jel imala male?
Inače, znam da samo jednog rota scout nije volela, uvek joj je bila čudna, i ispostavilo se da je jela svoje male. Jednog dana je samo odšetala. Psi ko ljudi - ima ih raznih.