Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
^
^ Ćapio si mi sa FB wall-a :)

Ovi snimci pokazuju baš sve... :(
Korisnikov avatar
By Heartkiller
^ Mhm. Slučajno videh, pa odlučih da postujem ovde.
Nadam se da se ne ljutiš... :)
Korisnikov avatar
By Paki
Ma ljutim se... ne lupaj :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Meni ovo bas strasno..
i slazem se, ovaj.. lako je pisati ovo odavde...
Nesto sam nacula da ima par hiljada mrtvih.. :/
Korisnikov avatar
By mikeli
nestalo preko 10 000 ljudi .... majko mila ..... jeza ,,, :-(
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
zemljotres pa cunami pa nuklearka pa vulkan

fali im samo jebeni Godzila

Slika
Korisnikov avatar
By 2kune
pa godzy i jest personifikacija svijeh tijeh stvarijeh... :sigh:
nego, nikako da se netko okuraži pa kaže na TV da nuklearke nisu sigurne kao koncept jerbo je dovoljno da nestane struje za pumpe pa da odu u kurac... ljudi nikako da nauče... :isus:
Korisnikov avatar
By Paki
Iz sata u sat ...

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/241104/Vu ... -52-godine

I pored svega, Japanci su impresivni. Ni na jednom video snimku ili fotografiji, ni u jednoj vesti nisam mogao da primetim pogubljenost, paniku... Ili su svi savršeno pribrani ili vlasti selektuju informacije kako bi maksimalno kontrolisali moguće multiplikovanje štete.

Generalni damage control je, takođe mi se čini, jako jako dobar.

O maksimalnom predupređivanju štete od zemljotresa jačine 9 po Rihteru da i ne govorim (planska i tehnički savršena izgradnja objekata) - posledice cunamija po objekte se ipak ne mogu sprečiti... I na kraju maksimalno moguće brze evakuacije pred cunamijem i zbog nuklearnih havarija.......

Mislim, možda ja preterujem i možda će se pokazati da je nešto bilo moguće i bolje odraditi, ali mi je sve do sada urađeno zaista za svako poštovanje.
Korisnikov avatar
By jukie
Mene večeras plaši ova radijacija, pa sam našao neki tekst na Njujork tajmsu, ali mi nisu ništa objasnili nego su samo rekli da se ništa ne zna
Korisnikov avatar
By VANGEL
lJUDOVI aj dosta vise plasite ovaj narod pravite se kao da nista nz .....
Korisnikov avatar
By horus.
"Postoji verovatnoća od 70 odsto da u naredna tri dana dođe do naknadnog potresa jačine sedam ili više stepeni po Rihteru"

covece... :iskolacen:

svi nesto kao vrte broj 10 000 zrtava, a verujem da kad se sve sumira posle nekog vremena da ce biti od 50 000, do 100 000...

a inace, procenjuju da je steta do 35 milijardi dolara... ako se nastave zemljotresi i unistenja, ko zna kolika ce cifra biti... ako japan uopste i uspe da se izvuce iz ekonomske krize, nece to biti u narednih 50 godina...

je l' moguce da se 55 zemalja skupilo da pomogne japanu, a srbija se pravi blesava i pored svih onih donacija koje je dobila od japana...
i da, sinoc je na rts-u isao peral harbor... :lol:
By Sixto
ALo bre, Japan! Moze da ih drmne pet kriza koliko su se natapacirali!
Korisnikov avatar
By Mars
Danas si rešio da budeš plavuša.
By Sixto
Nope! Samo mi je cudno kako neko oplakuje ekonomiju Japana a to je jedna od najmocnijih ekonomija sveta! Za mesec dana ce sav taj haos biti pociscen i ljudi ce saditi travu i farbati kuce!

Tragedija jeste, al sad, ne bih bas rekao da su jadni! Nisu Etiopija!
By Sixto
E, mali, cuti tamo i gledaj ekonomski boom u gradjevinskoj industriji!
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by jukie

Mene večeras plaši ova radijacija, pa sam našao neki tekst na Njujork tajmsu, ali mi nisu ništa objasnili nego su samo rekli da se ništa ne zna
ma neće tebe zla radijacija... ne boj se... :mazi:
ajmerikance možda malko i oće, ali nas ovdje samo preko opće planetarne raspršenosti u stratostferi... ali i u najgorem slučaju bit će manje posljedice za nas ovdje nego onomad kad su još probavali bombe na otvorenom... :potapsava:
imat ćemo sexy radioaktiovne kosti poput pingvina... :pervert:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Sixto

ALo bre, Japan! Moze da ih drmne pet kriza koliko su se natapacirali!
Dušo, najgora je kletva: dabogda imao pa nemao. Čini mi se da će im trebati i više od 10 godina da se vrate na mjesto 3. gospodarstva svijeta. Ako se ikad i vrate. Nakon WWII trebalo im je puno više da postanu to što jesu a imali su ogroman input love od ajmerike jer su im služili kao glavna vojna baza u korejskom ratu. Sad su stvari malko drugačije... Bumo videli... No, to je samo ekonomija...
Japanu se dogodila ogromna katastrofa koju ne može podnjeti nijedna ljudska ekonomija. Etiopija je sranje prema ovome. Ekonomski parametri su stvar malog ljudskog mjerila, ovdje se mjenja geografija na području gdje živi 130 milijuna ljudi. I još nije gotovo. Geografija ubija mnogo više ljudi nego glad i siromaštvo. Kolika količina love može to barem ublažiti? Dušo, nema te love na planeti.
Korisnikov avatar
By Blady
Strasno je.. manje vise ekonomija, nego zivoti...
Meni tih ljudi zao :/
Korisnikov avatar
By jukie
Kad malo razmislim, mislim da je Nostradamus (ili neko drugo proročanstvo) pomenuo uništenje veoma važne ostrvske države-monarhije, samo što su ljudi uglavnom mislili da se radi o Britaniji
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by jukie

Kad malo razmislim, mislim da je Nostradamus (ili neko drugo proročanstvo) pomenuo uništenje veoma važne ostrvske države-monarhije, samo što su ljudi uglavnom mislili da se radi o Britaniji
kad čovjek malo bolje razmisli, Nostradamus je sve pomenuo... a ako je štogod i zaboravio, sigurno se sjetila baba Vanga... :kiss:
Korisnikov avatar
By 2kune
nje se ne mogu nikako sjetiti... učarao me Vidoviti Milan... :hypno:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!