Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
bila u klubu, plesala u to vreme

niko nista nije skapirao
By zagarantovani
Jebem mu lebac, zasto ovo barem na par dana nije neka dosadna zemlja.... :mad:

Ja sam sedeo za kompom, i drzao monitor da ne padne, jebes glavu...platio sam ga debelo....:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol:
Slično bih i ja postupio, zagarantovano.
Korisnikov avatar
By Dzi
Dve osobe su poginule u noćašnjem zemljotresu u naselju Grdice kod Kraljeva, potvrdio je Tanjugu ministar policije Ivica Dačić.
Korisnikov avatar
By Mars
Mrzim zemljotrese.

Slušam radio, bolnice oštećene, hirurške sale van upotrebe (negde)...negde neka osoba zatrpana pod kućom...
Korisnikov avatar
By Dzi
Uzas! Bivsa cimerka mi je iz Vitanovca, gde i jeste bio epicentar, a ja ne mogu da je dobijem na telefon...
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Svi o nekom zemljotresu... :nerd: Nista ja osetila nisam.
Korisnikov avatar
By Mars
E, al nikad neće da mi bude jasno kako to uvek u neko gluvo doba noći da se dešava...nema struje u većem delu Kraljeva.

Evo je i Nada Macura (znači biće sve u redu).
Korisnikov avatar
By KiWi
Kod mene se baš treslo.

Jedna slika je pala i ram se raspao :(
I dve čaše su pale sa sušione za sudove, ali se nisu razbile.

Ljudi u mojoj zgradi su baš paničili, vrištali ... ja zaspao čim je stao :D

Inače, probudio sam se par minuta pre zemljotresa i znao sam da će nešto da se desi. Samo, ja sam mislio da će nestati struje ili će biti neka grmljavina ... obično to osetim. Zemljotres nikad :D
Korisnikov avatar
By Dina
Ja nisam mogla da spavam a uvek u dva vec uveliko spavam... Vestica osetila ;) Uplasila sam se mada ne previse... Ipak sam obukla trenerku kao da bezim ako bude opet, ne mogu u pidzami, to mi bilo najvaznije :lol: Ipak, to nocno oblacenje me je smirilo pa sam zaspala...

Kraljevo :(
Korisnikov avatar
By Marvin
Ljudi spavate li vi ikada? :iskolacen:

Prespavao...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Prespavala. Tj. trgla me je skripa vrata, ali dok sam dosla sebi vec je bilo gotovo :S
Jedino sam osetila jedan na plazi, u Grckoj, ali nista spektakularno. Ljudi oko mene nisu ni bili svesni sta se desava, nije bio jakog intenziteta.

*naravno, pisem o zemljotresu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Mi na poslu upravo pišemo Odluku o formiranju Kriznog štaba za zaštitu od zemljotresa.
:smeh:
Upišaću se od smeha...
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Osetih ga i ja... :D Tres`o mi se krevet...

I nestalo je struje...U koliko to beše sati?

Sećate li se onog zemljotresa za vreme bombardovanja?

E. to je bio zemljotres...:uplasen:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by svejedno

I odakle sad ovi lajkovi pored postova?
Od zemljotresa?
E baš me nervira što sada svuda imaš to dugmence da preko Fejsbuka preporučuješ poruke po forumima. Šta sad treba da pravim fejsbuk akaunt samo da bih mogao da preporučujem poruke
Korisnikov avatar
By bothways
Legao sam u krevet desetak minuta pre zemljotresa i ocigledno sam odmah zaspao, cim ga nisam ni osetio. Ustajem jutros i vidim ceo srpski internet na nogama zbog zemljotresa. Svasta.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Popeye

braćo srbi, kako ste? :D
Sestra vojvodjanka, fala na pitanju, dobro.
Cekam jos par minuta, pa cu da zovem drugaricu, da kafenisemo preko zice.
Doruckovala, sredila se, pa cu i da se nateram da nesto i ucim.
Korisnikov avatar
By Torry
mene je probudio orman koji se drmao, ajd krevet i ja manje vise, kakve snove imam, i navikla sam da se ritam na istom :P , nego mi samo u trenu palo na pamet, samo da mi se neke bitne stvari sa polica ne preture ( knjige, neke kugle, stakla..) eto ti ga sad, i da bude smak sveta, ja cu da brinem o knjigama :) mada sam brzo zaspala posle toga...

osecaj jeste malo neugodan, i cudno ti sve, malo zbun u glavi

a smesni su mi oni komentatori po fejsu i novinama, svi se budili nocas u 2h da komentarisu kako su ga doziveli...

aman...:puzzle:
Korisnikov avatar
By castor
copy paste:

Povodom zemljotresa u Kraljevu, na mnogim forumima oglasili su se srpski desničari koji su objasnili zašto se tresla Srbija. Dva klasična komentara:
*Bog sve gleda a vi samo paradirajte zemljom sv Save i Sv kneza Lazara i svih ostalih svetaca tako nam i treba.Ovo je sve zbog Parade srama Bog kaznjava i sve gleda
* Djeco moja,on nas je u...pozorio Svevišnji bog Otac, izdali ste našeg sina Radovana,nemojte i Ratka!
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Torry

a smesni su mi oni komentatori po fejsu i novinama, svi se budili nocas u 2h da komentarisu kako su ga doziveli...

aman... :puzzle:
e, i ja sam sama sebi smešna glede ovoga.
ustala sam, upalila komp i nisam se smirila dok nisam našla gde je zemljotres bio. a sve to zato što nisam mogla da zaspim posle zemljotresa dok ne dobijem informaciju :lood:

žena mi je rekla da bih ja na nekom pustom ostrvu krepala zbog nedostatka informacija. :sigh:
mislim da je u pravu... to bi me dotuklo. :sigh:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by castor

copy paste:

Povodom zemljotresa u Kraljevu, na mnogim forumima oglasili su se srpski desničari koji su objasnili zašto se tresla Srbija. Dva klasična komentara:
*Bog sve gleda a vi samo paradirajte zemljom sv Save i Sv kneza Lazara i svih ostalih svetaca tako nam i treba.Ovo je sve zbog Parade srama Bog kaznjava i sve gleda
* Djeco moja,on nas je u...pozorio Svevišnji bog Otac, izdali ste našeg sina Radovana,nemojte i Ratka!

AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA
SHARE SHARE

hahahahahahah
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by castor

copy paste:

:krezavi: :odrasti:
Korisnikov avatar
By acid drop
nije to zemljotres bio, ja sam se malo zaljubila :love:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!