- 03 Nov 2010, 04:45
jel bilo na vestima sto sire tu hajku da ce biti opet potres za 15tak min?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by svejednoE baš me nervira što sada svuda imaš to dugmence da preko Fejsbuka preporučuješ poruke po forumima. Šta sad treba da pravim fejsbuk akaunt samo da bih mogao da preporučujem poruke
I odakle sad ovi lajkovi pored postova?
Od zemljotresa?
Originally posted by PopeyeSestra vojvodjanka, fala na pitanju, dobro.
braćo srbi, kako ste?
Originally posted by Eifranlooaha, ovde nista :/
U Novom Sadu nishta hocu i ja zemljotres
Originally posted by Torrye, i ja sam sama sebi smešna glede ovoga.
a smesni su mi oni komentatori po fejsu i novinama, svi se budili nocas u 2h da komentarisu kako su ga doziveli...
aman...
Originally posted by castor
copy paste:
Povodom zemljotresa u Kraljevu, na mnogim forumima oglasili su se srpski desničari koji su objasnili zašto se tresla Srbija. Dva klasična komentara:
*Bog sve gleda a vi samo paradirajte zemljom sv Save i Sv kneza Lazara i svih ostalih svetaca tako nam i treba.Ovo je sve zbog Parade srama Bog kaznjava i sve gleda
* Djeco moja,on nas je u...pozorio Svevišnji bog Otac, izdali ste našeg sina Radovana,nemojte i Ratka!
Originally posted by castor
copy paste:
Povodom zemljotresa u Kraljevu, na mnogim forumima oglasili su se srpski desničari koji su objasnili zašto se tresla Srbija. Dva klasična komentara:
*Bog sve gleda a vi samo paradirajte zemljom sv Save i Sv kneza Lazara i svih ostalih svetaca tako nam i treba.Ovo je sve zbog Parade srama Bog kaznjava i sve gleda
* Djeco moja,on nas je u...pozorio Svevišnji bog Otac, izdali ste našeg sina Radovana,nemojte i Ratka!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!