Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by MarsNe znam, meni su matrice bilo ono: nit smrdi, nit miriše.
Jel voli neko matrični račun? Rešavanje sistema jednačina preko matrica?
Originally posted by Marsprijavljujem se.
Rešavanje sistema jednačina preko matrica?
Originally posted by MarsPa sad...
Primera imam mnogo, ali recimo - kod mene deca u srednjoj uopšte ne analiziraju tok i grafik funkcije. Ne bi znali nikad da skiciraju. Svi imaju grafičke kalkulatore i od njih se očekuje da na osnovu dobijene slike odrede sve one parametre - nule, ekstreme, prevojne tačke, znak, parnost, neparnost, periodičnost itd...
Šta vi mislite?
Meni je to nekako ipak opasna rupa.
Originally posted by Marsme too
Drugo, sve sam to nekako "po sluhu radio", na osećaj....
nije bilo šanse da objasnim kako sam rešio...sedimo tako zajedno nas nekoliko, radimo....oni kažu "I kako si znao da treba tako?!?" a ja veze nemam da im odgovorim...
Originally posted by Marsnisam sa strahom, vise rezignirano "sigurno nije tacno"... ali se skroz obradujem kada mi je tacno resenje
Kombinatorika mi je bila....sa STRAHOM okrećem zbirku da vidim koje je rešenje....Nikad nisi načisto.
Originally posted by MarsSkroz...
Ok. Da proverim.
Čudan naslov za onako praktičan predmet, a?
Originally posted by Marsnama je predavao Reljin. Extra profesor. jedan od retkih koji dodje na cas, u odelu skroz, stavi jednu ruku u dzep, uzme kredu u drugu i krene da pise, predaje, izvodi, nista skripte, nista da se podseti, da cita na pola recenice...
Nama je predavala profesorka po nadimku "Bakica". Ko ona iz crtanog filma.
Asistenti su već bili, ono...standardni.
I meni se topologija mreža tu sviđala...prelazni režimi...to kako kad...Kola sa raspodeljenim parametrima, vodovi, su mi ostali misterija...
Originally posted by Mars
Košijeva teorema...zaboravio sam o čemu se radi.
Mi smo imali za Taylorov red. Kad god ne znaš šta da radiš funkciji: razvij je u Taylorov red...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!