- 09 Okt 2009, 20:24
Pre nekoliko nedelja je bila pričica o veterinarki koja je našla povređenu lisicu ... ona je izvršila pregled, dala terapiju i stavila je ukavez .... i gledala sa daljine ... da se životinja ne bi privikla na ljudsko prisustvo .... oduševili su me! Na kraju su je pustili zdravu Stvarno svaka čast takvim ljudima ... isto je uradila i sa nekim bebama medveda, jazavcem ... a skoro je bio i neki jež koji se naduvao (kao balon)
Predivan serijal.
Originally posted by jukieE to je humanost!
Kavezi, dodatno uređeni kako Kiwi kaže, bi mogli da se iskoriste za neko prihvatilište za povređene divlje životinje koje bi se posle pustile u prirodu. Toga možemo dosta da vidimo na Animal Planetu (npr. ljudi nađu povređenu životinju pored druma i donesu) i to je korisno za prirodu a ljudi koji vole životinje mogu da se zaposle ili da rade kao volonteri. Mislim da se ni Orca ne bi bunila za tako nešto.
Pre nekoliko nedelja je bila pričica o veterinarki koja je našla povređenu lisicu ... ona je izvršila pregled, dala terapiju i stavila je ukavez .... i gledala sa daljine ... da se životinja ne bi privikla na ljudsko prisustvo .... oduševili su me! Na kraju su je pustili zdravu Stvarno svaka čast takvim ljudima ... isto je uradila i sa nekim bebama medveda, jazavcem ... a skoro je bio i neki jež koji se naduvao (kao balon)
Predivan serijal.