Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
sad sam video da se povela neka pri?a o kastraciji, pa želim da se uklju?im i dam mišljenje.

ja sam apsolutno za takav postupak pogotovo kod ljudi koji imaju više pasa i problem sa nehoti?nim rasplodom. potpuna je neistina da psi menjaju karakter, kilažu i šta ti ja znam posle sterilizacije (bilo mužjaci, bilo ženke). s druge strane, ja bih sterilisao one LJUDE kojima je "nehumano" da stave psa pod nož, ali im je okej da posle te štence bacaju, dave, poklanjaju ljudima koji ?e pre ili kasnije od svojih "omiljenih" štenaca napraviti nove pse lutalice ili još gore dati klincima da se malo "igraju" (?itaj iživljavaju). takvih slu?ajeva po mom mišljenju ima previše, pa me mnogo manje boli da sterilišem psa nego da gledam napuštene i gladne džukce po ulici.

s druge strane, kad su ženke u pitanju, ako ih ne planirate više pariti, sterilizacija je "a must" posle neke godine života (za velike pse oko 8-10), jer se posle toga enormno pove?ava rizik od raznih vrsta raka.
Korisnikov avatar
By bambola
Bas tako...apropo stenaca nad kojima se izivljavaju-nedavno smo ja i moj drug spasili malu mesanku koja je sluzila ciganima na Pancevackom buvljaku da reklamiraju super lepak?!? Namazali je po celoj jednoj strani i zalepili za dasku! I ona lezi bespomocna i cvili u bolovima...moj drug se zakacio sa tim skotovima i oteo ima dasku s kucetom.Dovezli smo je kuci i polako makazicama odlepili od daske,obrijali ostatak i sad je ostala da zivi kod njega.
Najradije bi namazala te neljude i njih zalepila za zid pa gadjala govnima...Uzas kako neki ljudi misle da zivotinje nemaju osecanja...
By Sixto
Seres da su to uradili!?

I onada mi neko kaze da sam fasista!
Pa kad ih vidim da vode mecku sa alkom u nosu i lancem oko vrata, pa pozelim da imam vatreno oruzje pored sebe!
Da mecka nije izgladnela i pripita, pobacala bi ih ne bi ostalo od njih par usranih gaca!
Korisnikov avatar
By bambola
Oni generalno smatraju zivotinju kao neku stvar...pa ako moze da im koristi izmaltretirace je,ako ne-onda ce jos gore da je izmaltretiraju...Svesna sam da je i njihov zivot jedna ogromna patnja...ali zasto udarati na bespomocnije? Srce mi se stegne kad samo zamislim sta li im jos rade...
Veruj mi,u onom trenutnu kad sam videla malecno stene na toj dasci i njih okolo kako se smeju i raduju kako su se pametno dosetili-pozelela sam da imam oruzje i sve ih poubijam!Dobro je da smo uopste uspeli da je uzmemo od njih,vec iste veceri bi verovatno bila mrtva.Ili bi zivela jos koji dan,pa opet umrla od iscrpljenosti,gladi i straha...
A da je vidis sad kako je medena-stavili smo joj roze masnicu..i dok se setamo-ide uz nogu(strah je da se ne izgubi).Taj moj drug vec ima tri patuljasta snaucera...a kad setaju,iz daljine se cini da je i ona cetvrti...
Korisnikov avatar
By gari
OK-humanija jeste sterilizacija od bacanja štenadi. Doduše od moje kuje ni jedno štene nisam bacio nego sam ih uvek poklanjao isklju?ivo ljubiteljima pasa i uvek proveravao da li ih ?uvaju. No, desilo se da nekoliko njih nije izdržalo da im psi odrastu i budu dresirani da vrše nuždu van stana i tako to. Moja kuja ima 8 godina i sada bi trebalo da je sterilišem jer ne mogu da obezbedim da se ne pari /dvorište mi nije ograðeno/. Vide?u da li ?u se odlu?iti za inekciju /obezbeðuje 6 meseci od trudno?e/ ili za hiruršku intervenciju /od koje je mene strah jer se bojim da joj se nešto ne desi/. Ina?e, moju kuju više volim nego ljude i ako bi se dogodilo da je neko povredi ili /ne daj Bože/ ubije taj bi istog trena bio upucan /od mene/ pa bih ga odrobijao. Ina?e, ?uvanje ljubimca tipa psa je vrlo zahtevno i to ko nema psa i ne zna. Pozdrav za sve ljubitelje pasa /koji nam JESU najbolji prijatelji/. Moj pas se meni našao i voleo me i kada sam radostan i kada sam tužan. Ponekada mislim da me ona najbolje razume.

:peva: :peva: :peva:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Sixto
Pa kad ih vidim da vode mecku sa alkom u nosu i lancem oko vrata, pa pozelim da imam vatreno oruzje pored sebe!
btw ako ih opet vidiš da vode me?ku, odmah prijavljuj lokalnom Zavodu za zaštitu prirode.
Korisnikov avatar
By gari
More, nešto se mislim-da možda Hitler je bio u pravu?

:burner: :peva: :zvezda:
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by gari
Ina?e, moju kuju više volim nego ljude i ako bi se dogodilo da je neko povredi ili /ne daj Bože/ ubije taj bi istog trena bio upucan /od mene/ pa bih ga odrobijao. Ina?e, ?uvanje ljubimca tipa psa je vrlo zahtevno i to ko nema psa i ne zna. Pozdrav za sve ljubitelje pasa /koji nam JESU najbolji prijatelji/. Moj pas se meni našao i voleo me i kada sam radostan i kada sam tužan. Ponekada mislim da me ona najbolje razume.

Ovo je izjava svih pravih ljubitelja pasa...
btw-posto ti je kuja vec u osmoj godini,bolje je sterilisi umesto inekcije-posto u tim godinama mogu da se razviju tumori na reproduktivnim organima...tako da je sterilizacijom obezbedjujes od istih...To ce ti reci svaki veterinar.
Korisnikov avatar
By jukie
More, nešto se mislim-da možda Hitler je bio u pravu?
Znao sam da ?eš ovo da kažeš... Pazi kad mi je došao predose?aj...
Hitler je bio bezveze... koristio je pogrešne metode i pogrešno razmišljanje da bi došao do onoga šta je hteo... i izbezumio se pa je hteo da se sve desi odjednom...
pre svega samo to mišljenje da su SVI pripadnici neke grupe isti (dobri ili loši) je potpuno loše i nije u skladu sa poveljom o zaštiti biodiverziteta...
Korisnikov avatar
By bambola
Tacno tako..mada je ovo vec off topic(a necu da nagrdjujem svoju temu)-ima i skroz OK Cigana,bar ih ja znam dosta...Da ne pricam o kucevnim Ciganima po Vojvodini,koji tretiraju zivotinje kao i svi drugi..ja bas odlazim u jedno selo u Banatu radi transakcije s njima-kako ta porodica obozava svojih 5-6 kerova?!
Vecina tih sto maltretiraju zivotinje i sami zive u bedi i paklu...te i ne primecuju da povredjuju te zivotinje,po principu-kako meni tako i njima!Ali to nisu samo i iskljucivo Cigani...ima tu raznih...
Korisnikov avatar
By gari
U Srbiji GENERALNO se 90% ljudi vrlo loše odnosi prema životinjama, da ne kažem da ih i ne ra?unaju kao živa bi?a, nego samo kao sredstvo za ishranu. O Ciganima imam vrlo loše mišljenje i što se ti?e životinja i uopšteno kao o ljuidma bez karaktera, nehumanim...Mada, ima i meðu njima dobrih ljudi, možda oko 1%. Primetio sam da neke porodice Cugana vole da ?uvaju životinje, ali vrlo nekvalitetno. Moja kuca ima komfor 100%, kao u holivudskim bajkama. Ima svoj ležaj, svoju fotelju, redovnu i kvalitetni ishranu, kupanje /koja ona ne voli/, lekarsku zaštitu i svu ljubav koju joj ja i supruga dajemo a ona desetostruko vra?a. Da nema nje /Dženi/ bili bismo duhovno siromašniji 100%. Ona nam je inspiracija za život. Svima koji su nesre?ni preporu?ujem PSA.

:love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by bambola
Vecina tih sto maltretiraju zivotinje i sami zive u bedi i paklu...te i ne primecuju da povredjuju te zivotinje,po principu-kako meni tako i njima!
E to sam primetio u onim serijama na Animal Planetu koje se zovu " (ime grada) Animal Police"... odlaze i nalaze neku najjadniju sirotinju emigrante (koji obi?no i ne znaju engleski) i oduzimaju im životinje i prete im kaznama jer se o njima ne brinu na propisane na?ine. Iskreno re?eno ne verujem da ti ljudi uopšte znaju da postoje takva (i ikakva) pravila. Ne verujem da bi ovi naši seljaci sa planine da ih teleportuješ u Detroit umeli ijednu životinju da imaju u ku?i a da ne plate na hiljade dolara kazne.
[size=-2](ali me nervira kada pola emisije ode na konje koji po njima o?igledno treba da imaju neki carski tretman u odnosu na sve ostale životinje i ljude. I to je upadljivo vidljivo u tim emisijama. Prvo idu konji, pa ljudi, pa psi (koje ponekad eutanaziraju ako su baš agresivni) pa ma?ke (koje ?eš?e eutanaziraju) itd. Ja nisam toliko mažen i pažen kao što oni o?igledno smatraju da ti konji moraju da budu.)[/size]
Korisnikov avatar
By bambola
Stalno hocu da stavim sliku bar jednog od mojih pasa,pa sam se evo napokon setila...

Slika
ovo je moj Leo...slika je malo losa,uradjena je starim idiotom...
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja imam ovog predivnog mesanca sa avatara.......luda sam za njim :love:
Korisnikov avatar
By gari
Bambola, Leo ti je baš divan a sviða mi se i pas OneGirlArmy. Postavio bih i sliku moje Dženi koja jako li?i na psa sa mog avatara, ali ne pripada zlatnim ret riverima nego je upola manja od njega, mada ima istu dlaku i izgled. Veterinar mi je rekao da pripada nekoj malobrojnoj rasi iz Engleske koja se naziva Mali Minster Lenton ili tako nešto. Jukie mi obe?a da ?e pogledati koja je to rasa, ali ne pogleda. Ma nije važno koja je rasa, važno je da je ona divna, ljupka, umiljata i da je ja obožavam.
:sladoled: :trep: :setnja:
Korisnikov avatar
By jukie
Veterinar mi je rekao da pripada nekoj malobrojnoj rasi iz Engleske koja se naziva Mali Minster Lenton ili tako nešto. Jukie mi obe?a da ?e pogledati koja je to rasa, ali ne pogleda.
Ma pogledao sam i pri?ali smo o tome?, mali minsterlender, ali meni oni na slikama ne li?e na retrivera, a i nisu te boje. :hyper:
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by OneGirlArmy
Ja imam ovog predivnog mesanca sa avatara.......luda sam za njim :love:

Pa Leo je izgledao identicno kao taj tvoj pas kad je bio mali...napisala sam ti u drugoj temi da me kuca s tvog avatara strasno podseca na moju kucu Ducu(koja je Leova mladja sestra)...
Korisnikov avatar
By gari
Psi su vam zaista divni, ?uvajte ih kao što oni ?uvaju vas.
:maji:
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Ja imam jednog, zove se Bason. ( svi me ljudi chudno gledaju kad im to kazhem - . - )
Vrsta je neshto kao... espanol breton.
Tako neshto u svakom sluchaju.
Sad ima godinu dana.
Prava je napast. Ali ga obozhavam.
Ljudi od kojih smo ga kupili su imali dva shteneta i hteli su da ih bace ako ih odmah ne prodaju (tek su imali nedelju dana, mukice), pa smo ih drug i ja uzeli. A cakani su bili, onako mali.
:love:
Korisnikov avatar
By gari
Ma gde se štenad odvajaju od ku?ke tek posle nedelju dana. Pa oni nisu ni progledali? Ma koji su to idioti od ljudi, ti ne treba da imaju psa. Ja štenad ?uvam do dva meseca i više, nau?im ih sve, pa ih tek onda poklanjam /nikada ih ne prodajem/. Ne volim ljude koji trguju psima ili bilo kojim drugim životinjama.
:happysmoke: :moby: :maji:
Korisnikov avatar
By bambola
bella nije espanol breton vec epanjel breton...
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Ma gde se štenad odvajaju od ku?ke tek posle nedelju dana. Pa oni nisu ni progledali? Ma koji su to idioti od ljudi, ti ne treba da imaju psa. Ja štenad ?uvam do dva meseca i više, nau?im ih sve, pa ih tek onda poklanjam /nikada ih ne prodajem/. Ne volim ljude koji trguju psima ili bilo kojim drugim životinjama.
:happysmoke: :moby: :maji:
Nisu. Pogodili smo se da ih drzhe uz majku dok ne progledaju (za dodatnih 40 evra :avalon: )
Jesu stoke, zhivota mi.
Korisnikov avatar
By bambola
evo jos jedna slika mojih pasa,ovde su Leo,Archi(njegov otac) i Chuma-njegova majka
Slika
Korisnikov avatar
By bambola
a ovo je Masha,podigla usi kad je videla da je slikam (posto se plasi fotoaparata),malo je los snimak-to joj je jedini...
Slika
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Originally posted by Bambi
bella nije espanol breton vec epanjel breton...
Shhh to tje biti nasha mala tajna XD

Znala sam da je tako neshto :shrug:
Korisnikov avatar
By gari
Tje je ?uvamo...XD tajnu...Da niko ne zna da bella neje espanol breton ve? epanjel breton.
:kasalj: :glupan: :lood:
Korisnikov avatar
By gari
Ne se sekiraj, ionako niko u Srbiji ne zna ništa pravilno da izgovori a tek rasu psa. Pogledaj sve one Ministre-svaki ima bneku govornu manu /uglavnom ne znaju da izgovore R/. Pozdravlja vas sve moja kuja DŽENI...Wuf...Wuf...Wuf...
:srbin: :zeva: :alikako:
Korisnikov avatar
By sofia
mi imamo najludju kuckicu na svetu,svih ovih godina je treci clan porodice,a kad bude imala decu... :love:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Ja imam vu?jaka i ženkicu ameri?kog staforda. Preslatki su!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!